N_I: V jednom rozhovoru se dokonce nechal slyšel, že "2g kokainu a váhu udělám jak nic". Nevím teda jak moc to byla nadsázka v kontextu toho jak o něm lidí tvrdí jaká je smažka...
Každopádně takhle na pohled aniž bych viděl do hloubky je takovej ten ukázkovej příklad ubrečený smažky, která teda tvrdě trénuje, ale bohužel pro něj ne na psychice. Ono to není o tom, že bych byl moralista, který odsuzuje každýho kdo si ve sportu dává drogy, víc zaleží na tom co to s tou danou osobu dělá, neexistuje žádná fáze mezi zvládáním drog a nezvládáním drog, nemůže to zvládat jenom na půl. Je to jako s egem, buď ho ovládáš a nebo ego ovládá tebe, nic mezi tím. A jelikož je kox dost velkej ego booster, tak mi všechny symptomy sedí na to, že on nejen nezvládá drogy, ale hlavně svoje ego, proto tak bulí. Mluví o pokoře, ale pokornej člověk by držel hubu. Naprosto nepřítomnej frajer, kterej v gymu v teplíčku cejtí jak soupeře rozpáře a pak ho to semele. Hrozně mi to připomíná takový ty pikařský frajery co ti z nějakýho důvodu valí na potkání jaký jsou raplové a že kdyby chtěli, tak toho soupeře rozmrdaj na sračku a nakopou mu prdel a bla bla bla, po tom když si přičuchnou k bojovýmu sportu, tak dostanou čočku a už nikdy nepříjdou se slovy, že "box je moc omezenej", že by radči kopal a v muay thai mu chybí rány čelem a na zemi mu chybí kousání a škrábání a kdyby si zrovna našleh, tak sejme i mcgregora. Já bych mu hrozně přál aby tu energii na tyhle kecy dal do přípravy a jednou byl ticho, protože tohle je styl přecházení z budoucího času do minulýho a ani sekundu nežije teď.. Sorry za ty ezo kecy, ale tohle se fakt nedá poslouchat :-D