• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JESU_SS: Fýza na to někoho tři kola zalehávat je dost jiná fýza, než s někým boxovat. Jakmile jsi v nekomfortu, ústupu apod je to něco úplně jiného než když si zápas "vedeš" a děláš to co jsi zvyklý svým tempem.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    GEG: https://www.instagram.com/tv/Cdv6yLIFhQi/?igshid=NmZiMzY2Mjc%3D

ja verim, ze tie nekonecne tortury na airbiku a zatazove treningy, kedy sa na marpa vesali rozni sparring partneri atp - budu stavit aby ho ubehal a dobil.

Verim Mastovym treningom a Marpovej tvrdej hlave a bitkarskej povahe. 💪
    GEG
    GEG --- ---
    JESU_SS: Tezko rict, ale doufam, ze Marpo bude rozumnej a nepujde do toho pod emocema kdyz se Karlik trefi, pak verim ze ho utancuje.

PS: je to overhand, nikoliv overhead
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    Čekám že Vemola ho ubije plavákama, overheadama a fýzou, tam bude velký rozdíl
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    jednoznacne fandim Marpovi a doufam, ze Karlik zaryje drzkou v zemi
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Upřímně doufám, že to bude vypadat stejně jako Jake Paul vs. Paul Woodley nebo lépe Jake Paul vs. Ben Askren. Paralely jsou tam značné.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: ja doufam ze se Marpo neudrzi a pujde s nim do prestrelky hned od zacatku a bude to zabavnej match. Pokud se udrzi a zvoli taktiku tak tipuji ze ho posle k zemi.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Masto, jak to vidíš v sobotu? Má Marpo natrénováno?
    Já bych Marpovi dost věřil, že ho přejede....
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Chimaev vs Diaz?

R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    LUCIEN: to je hodne slusna karticka
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tohle proste potesi...

UFC 275: Teixeira vs Prochazka - A Stacked Card in Singapore | Official Trailer | June 11
    https://www.youtube.com/watch?v=a6C57IH0lok
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    N_I: aha! takze kdyz ja napisu: "ale umi to teda fakt dobre!" tak ty z toho udelas:"ten co nic neumi" :))

kuci nekdo vdolky jinej holky ;) ja fandil Justinovi, predtim Dustinovi. proste mi tenhle typek nesednul. Ale znova opakuju, ja tomu naprosto nerozumim. Ja to beru "podle xichtu!" ;)) ale chapu a uznavam, ze je hodne dobrej!
    METAK
    METAK --- ---
    BIOBOID: hele to sem si presne rikal taky,jak se to da pouzit jenom kdyz se ti chce,ale jako byl bych zklamanej i kdyby vyhrala
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Na Oliveirovi je za ty roky vidět jak se strašně v postoji zlepšil. Dřív to byla taková relativně slabota, ale teď ta kombinace kolen, loktů, kreativních a dlouhých rukou, kardia, tlaku a dobrý brady... smrtící.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BOBESH: On vstane, přestřílí je a a až pak je uškrtí. Za mne super.

Ikdyž toho Dustina zas tak moc nepřestřílel, spíš to srovnal a vzal si záda při první příležitosti…
    N_I
    N_I --- ---
    BOBESH: no ale řekni mi jak dostal justina na zem ten oliveira co nic neumi..:) ti to povim, dostal takovou jako nedostal od toniho, eagla nebo dustina...:)
    oliveira strasnej sympatak a jeho technika me ultra bavi!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    METAK: Na druhou stranu její soupeřka to samý a pravidlo “šampiona musíš na body přejet”, jak se obhajovala ta krádež Reyese nebo Valentiny, tady nějak neplatilo😏
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    no jak Chandler tak Oliveira si ale rekli o Connora, tak jsem zvedavej :) ten mi prijde tam ted z top10 nemuze vyhrat nad nikym snad
    METAK
    METAK --- ---
    Me teda trosku zklama Rose,prislo mi,ze neudelala nic pro to aby vyhrala
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chudak Tony! To byla strasliva kopacka! Jinak ten styl Oliveira me vubec netankuje. Pokazdy akorat dostane granaty a zachranuje to tim debilnim skrcenim, ale umi to teda fakt dobre zrejme. Toe muj pohled tlustyho Novaka s pupkem a kuzelkou v ruce ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam