• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    BIOBOID: ten mel teda natrenovano :D Neukazal vubec nic. Ted ho sundá jeste Skondric a celej Marpo a ten jeho slavnej team se muzou jit zahrabat.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    "Karlos by neukončil ani starého pána," reaguje přední český boxer
    https://www.mmashorties.cz/karlos-by-neukoncil-ani-stareho-pana-reaguje-predni-cesky-boxer/?

Tady zase jiný názor na ukončení.

“Abych nebyl kritický jen ke Karlosovi. Na můj vkus se Marpo málo hýbal, asi by měl odcházet více od provazů a zkoušet trefit nějaký kontr do toho tlaku, do kterého šel Karlos. To jsme viděli minimálně. Abych podotknul, tak co se týče čistých a přesných úderů, tak to bylo velice vyrovnané a některé kolo bych dal klidně Marpovi.

Těch nespočet hlaviček a úderů pod pás z Karlosovy strany, tak měl být minimálně několikrát napomínaný. Pokud by se to stále opakovalo, tak měl být Karlos diskvalifikován a rozhodně neměl zvítězit na TKO. Samozřejmě to ukončení zápasu bylo úplně smutné. Jsou z toho špatní oba borci i promotér OKTAGONu. Pokud rozhodčí takto ukončí zápas, tak by to mělo být, že už se jeden z boxerů není schopen bránit, je tak nahulenej nebo je zraněný, že není schopný pokračovat. Nic z toho se tam nestalo. Takže nechápu, jak to mohl rozhodčí takto ukončit. Bylo to smutné od začátku do konce,“ tak zhodnotil Václav Pejsar celý zápas.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JOPS: když ho nemůžu zalehnout na zemi, tak ho zalehnu ve stoje ... já si na chvilku představil, že s Karlosem není Marpo, ale nějakej zkušenej thaiboxer, co ovládá boj v klinči jako třeba Buakaw :-))
    To by se Karlosovi asi moc nelíbilo :-))
    JOPS
    JOPS --- ---
    YGGDRASSIL: Já souhlasím se vším co píšeš. Byla ta klasická Vemolovina, když ho nemůžu zalehnout na zemi, tak ho zalehnu ve stoje :) jako jasný Marpo byl pasivní, ale za sebe jsem se mu nedivil, ono když tě "zalehne" slůně, tak se z toho blbě dostává.
    A to ukončení mi přišlo jako fakt blbý rozhodnutí. Ok, byl napominan, ale byl v "pohodě". Kua, to nemelo s profi boxem nic společného,byla to show a prostě to posral no :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jen pro info vsem zkrousenym dusickam. na tiskovce padlo, co potvrdil i Marpo, ze ho rozhodci nekolikrat upozornoval na to ze je pasivni at boxuje. proto to ukoncil ano jeden z nasich nejzkusenejsich rozhodcich. a ano je trosku pravd aco rikal novotny, ze mel mit trosku cit pro show a bejt jeji soucasti a vnimat to ze lidi chtej videt fight do konce. coz by ale nemelo se sportem nic spolecneho koukat na to s pohledu rozhodciho takto.
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    JOPS: tenhle rozhodci si zcela jiste jeste zapiska, jelikoz je to jeden z nasich rekneme dvou mezinarodne nejzkusenejsich rozhodcich.
    proc ti to rozhodnuti prijde mimo? kdyz v mma lezis na zemi s prikrytou hlavou a pasivne dostavas gnp a delas hovno, taky se nikdo nedivi, ze to rozhodci ukonci. a to za par vterin. tady to bylo takovy gnp ve stoje, trvalo to radu minut a posledni kolo uz byl marpo opravdu vice a vice pasivni.
    kdyby to rozhodci neukoncil, co by se zmenilo? opravdu veris, ze v dalsim kole by vemolovi najednou dosla fyza? nebo by v poslednim kole marpo zazracne ziskal footwork naseema hameda a dokazal by odtancovat a ze sidestepu vemolu vypnout? ne, zapas byl rozhodnuty.
    jiste, byla to technicka tragedie a znasilneni samejch hranic pravidel boxu, ale takticky a kondicne vynikajici vemolova prace, kterou naprosto nedovolil marpovi umistit cokoli ucinnyho. sazmorejme se tomu ukonceni taky divim, ja bych to nechal pokracovat, i kdyby jen proto, ze kdyz to ukoncis, tak vsechen shitstorm sliznes ty, protoze ses za to rozhodnuti zodpovednej, ale uznavam, ze sportovne a ani zdravotne nemelo valneho smyslu, aby zapas pokracoval. jedinej smysl by byl v tom, aby si senzacechtivy dav vychutnal svoji zaplacenou freakshow az do sameho konce:)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LOGO: sem si říkal, že si tu sracku aní nepustím. Ale neodolal jsem a musím uznat že naprosto boží. Celou dobu jsem se bavil. Vemola jasny vítěz a nejlepší výkon rozhodčí. Další kolo už bych asi nevydržel :D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Nechával ho furt faulovat hlavou a pak to nesmyslně ukončil.

Ale co nechápu, že se Marpo na něj nepověsil, nenechal přerušit a pak má zase šanci na bombu. Takhle furt. V tom boxu to hned roztrhávaj…
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    CHEWBACCA: ani ne, cirkus Oktagon, příběhová organizace, hlavní hvězda organizace Vemola proti záporákovi Marpovi který podepsal v RFA, člověk už nemůže být idealista, tam nejde čistě o sport...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JESU_SS: seš asi jedinej kdo ten výkon rozhodčího očekával.
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    Očekávaný neboxerský tlak Karlose a hlavně očekávaný výkon rozhodčího :) kurz 3,5 na ko, tko nebyl špatný
    LOGO
    LOGO --- ---
    JOPS: já nemyslím jen ukončení, ale vůbec ten průběh zápasu. Tak ono se to asi dalo čekat, když Karlos ví, že v boxu je mimo. Ale bylo úplný utrpení se na to jen dívat. Neboť jsem se na to i docela těšil a tam pak celej zápas jen ekvivalent Karlosova válení se po zemi. Tak se teď válel ve stoje. Strašný. Tam snad od Karlose nebyl ani čistej direkt..
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOGO: Myslím, že tenhle rozhodčí si v Oktagonu už nezapíská. Tohle ukončení mi přišlo úplně mimo.
    Nej zápas byl Mazuch a pak ještě Sivak, tenhle kluk je fakt strašný hovado :) myšleno v dobrém.
    LOGO
    LOGO --- ---
    Tak co Vémola/Marpo - velká ubohost, co?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JESU_SS: Askren nikdy nebyl vyrýsovaný borec :)
    Časy největší slávy v UFC:

A výsledek samozřejmě řešil. Nechceš skončit vypnutej na zemi před miliony lidí v TV (touhle optikou to neřeší Karlos, protože ať to dopadne jakkoli všimne si toho o řád nebo dva míň lidí takže jde vlastně o hovno :))

Je mi samozřejmě jasné, že Karlos jako napotvoru vyhraje a vůbec, ale...
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    CAIDEL: podívej se v jaký formě byl Askren a v jaký je Vemola, bude mít v zápase možná i o 10kg víc než Marpo, navíc Askren už ukončil kariéru a šlo mu jenom o prachy, výsledek určitě neřešil

JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    CHEWBACCA: rozhodčí budou mít notičky od Novotného že v zájmu organizace je výhra Karlose a budou placení Oktagonem
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    (pomineme-li dvouváhový rozdíl....)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JESU_SS: Jako úplně nevím jak to myslíš, neboť v MMA by Askren Karlose zválcoval takovým způsobem, až by to pěkné nebylo. Oba dělají vlastně totéž. Jenže Askren kdysi na světové TOP 10 úrovni :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JESU_SS: rozhodčí oktagonu budou ridit zapas v boxu? snad ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam