• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    co sem nepobiral, kolik toho Jiri sezral, ale von ty ruce proste nahoru nedava :D pak taky kolikrat, kdyz byl na ty zemi v naky blby pozici, tak protivnika poplacava...jak pozna rozhodci estli to neni, jako ze se vzdava? jo a taky to, jak Jiri hodne sazi na ty naskoceny kolena, ale asi toe zbran, kterou dobre ovlada ze. uz driv mu to fungovalo.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    “Bylo sakra těžké toho kluka udržet na zemi. Je na zemi sakra šikovný. Dal jsem do toho všechno. Buď budu žít s mečem a nebo pod ním umřu. Nebudu se nijak vymlouvat, ale mám za sebou hodně těžké shazování. Ale ani o tom nebudu mluvit, Jiří mě prostě trefil několikrát na tělo a to mi prostě vzdalo vítr z plachet. Abych byl upřímný, tak jsem byl úplně hotový. Co bude dál? Vypadal jsem špatně? Pak bud pokračovat,” reagoval Glover Teixeira přímo v oktagonu na prohru s Jiřím Procházkou.

“Glover mluví o odvetě? Hmmm. Je mi jedno, jestli se utkám s Gloverem a nebo Jankem. Je mi to opravdu jedno. Přísahám, že v dalším zápase budu jiný bojovník. Tohle z mé strany nebyl vůbec dobrý výkon,” zhodnotil Jiří Procházka,
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty pycoooo! :D tak to sem nestihl!! toe hovadak! supr!!!
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    zapas super, akorat sem kolikrat trnul, proc s nim jde zbytecna na zem a nevstane. A ono ejhle:))

nicmene ta sefcenko mi prislo, ze ciste prohrala prvni tri kola, tak moc nechapu proc ji to dali.
    FILUS
    FILUS --- ---
    Ufff, díky za tu kravatu!

Tohle je krásná neděle!
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    PODFUCK: Psal že syn slaví 21 a že bude s rodinou
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EVILMIND: rikali Jirkovi at prestane dělat šaškarny :-) a měli kurva pravdu :-)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Dííííkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy za jeden z nejkrásnějších sportovních zážitků v životě!!!
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    PODFUCK: jsem si řikal, proč Dana nepředával pás osobně....ale tak asi nemůže bejt všude
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Trochu off-topic, tusite proc se Dana diva na UFC z nejakyho kanclu nebo limuziny? Covid?
    Dana White react to glover teixeira vs JiriProchazka - ufc 275
    https://www.youtube.com/watch?v=-nfcuDnKCn4&ab_channel=ULTRARELAX
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: nebo kdyz na otazce "did you blow him a kiss" ocividne rozumel jako "did you blow his kids" :-))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tiskovka skoro stejne zabavna jako zapas... :-) Mozna by mu prece jen nekdo prekladat mel, nektery odpovedi maji meme potencial, treba kdyz na cesky dotaz jak bude oslavovat odpovida "ships and guns are prepared", tak to ani teda ja nevim co tim vlasne myslel.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    L4JKA: jo je tam, necekal bych, dik.
    L4JKA
    L4JKA --- ---
    Na ulozto jsem viděl jeden záznam
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja si ted zaplatil nejaky nesmysl za euro a predokladam, ze me to za mesic okrade o straslivy prachy :D spis jsem se vzbudil moc brzo
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    VESNACH: Za chvilku to daj sem: https://www.mma-core.com/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VESNACH: na torrentech bude tak do hodiny celej vecer (prelims tam uz jsou, staci hledat UFC 275). Si myslim se vyplati si ulozit jako zalohu... :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ...da se nekde sledovat zaznam?
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    Neskutočný zápas! Za tých necelých 25min som nachodil minimálne 5km po obýváku.. Veľká gratulácia!! 🔥🔥🔥

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SLAMITCH: koukam na postshow jeste, a Anthony Smith tam zrovna tvrdi, ze dalsi na rade je logicky vitez jeho zapasu s Ankalaevem, protoze Blahowicz/Rakic prohrali vlastne oba, a navic ted uz vsichni vi, jak na Prochazku, bo se pouci z Gloverovych chyb... :-) Tak urcite.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam