• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    CYBERKOTLIK: wtf, to jako vážně? To je hodně zvláštní…
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    EVILMIND: Tak právě proto mi to evokuje "Zápas století". Škoda, že to nedotáhli Fordem :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Hulka hrozne spamujou MMAshorties furt, uz snad rok ze se pripravuje na zapas (je pravda ze tam propagujou i polstarovy bitvy v CoS, fakt dno). To jako asi musel v tom treninku udelat nejakou chybu nebo co, rok? 8-)
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Pro pobavení, kdo nezachytil.....Zápas století vol.2
    IRANIAN HULK VS KAZAKH TITAN TKO - FULL FIGHT HIGHLIGHTS
    https://www.youtube.com/watch?v=oMSC-TtWVX4&t=3s
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    Neslysel nekdo nejaky detaily ohledne te rvacky v PriMMAtu? Respektive me zajima jak je na tom Marek Loncak, jestli se z toho vyhrabe... klidne do posty

N_I: kazdy fighter (a jeho pr team) ma sve sponzory:))
    N_I
    N_I --- ---
    CYBERKOTLIK: muzes to.plis nejak upresnit?dik
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    Taky bude mít asi kontakty na různý muslimský organizace...
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    N_I: spis albanci,v jeho pripade.
    N_I
    N_I --- ---
    Tak rittig.taky uz nikomu nevadi...ale bossove z uzbeku budou asi jeste vetsi hc....
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zrovna sem s tim jdu :-) trosku nesmyslnej plac o vlajkach, ktery jsou v UFC uz stejne nejakou dobu zakazany, takze tezko by maval ceskou ze jo...

urcite jsou tu treba rusky fotbalisti co normalne maji vizum, takze bych spis tipoval, ze Mach bude mit "specialni" kontakty

https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-mma-ufc/417563/muradov-nesmi-do-evropy-prisel-o-viza-pro-cesko-jsem-pry-nebezpecny.html
    N_I
    N_I --- ---
    V mma.shorties.clanek o tom.proc.muradov nebude.nosit ceskou vlajku.na zapasy pac nedostal.vizum do francie..lehce receno a..ale nikoli b.....udajne je nebezpecnej pro.cr a eu..nevite esli to.je kvuli.jeho aktivitam a spojkam v uzbekistanu?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dana dobre nasranej ve vcerejsi episode DWCS, a naprosto s nim souhlasim (a to jeste nezminil toho co prevazil 5kg a vubec nemohl nastoupit)
    nejvic me pobavil ten jak si myslel, ze kdyz rekne, ze dneska bojoval na 10 procent jen, tak mu to jako pomuze ke kontraktu... :-)))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    skoda ze tohle ve druhem kole nevyslo, by byl kop za 50k :) ale jinak Klein zkusene, a ovsem Paddy uplne nejvic ♥ nemluve o tom jeho pozapasovym rozhovoru, takhle se ziskavaji fanousci, ne saskovanim v kostymech...

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem nejak minul tohle, videl jsem jen to "podani ruky" na face off :-)

kazdopadne jelikoz koukam i na jeho vlog prubezne, tak mi neprijde ze by zase tak pribral mezi zapasama, on asi jen tak tlustej vypada, protoze hrozne rychle "pribere" v obliceji, nevim jak to dela...

https://twitter.com/UFCEurope/status/1550392814088994816
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ja moc nechapu, ze je za tu frasku nekdo jeste porad ochotnej platit
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: No, ale na to, že chodil 77, je docela velkej teda…
    Asi se na tu 93 nějakou dobu připravoval… ale koukal jsem na jeho zápasy a je to čistej postojář bez bjj a wrestlingu, takže to by se musel stát spíš zázrak, aby ten zápas nevypadal jako všechny poslední Karlosovy vítězný zápasy….
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    sazkarsky kurz (1,08 tipsport a 1,1 fortuna) napovida, ze pujde o vzrusujici podivanou plnou zvratu
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BIOBOID: pouze pocit z videi co sem videl.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    BIOBOID: Na Tipsportu snad na jeden zápas z toho musíš mít vsazeno (min. myslím za stovku) a pak to mezi zápasy musíš přepínat. Nečerpam z vlastni zkusenosti, ale kolega to takhle jednou sledoval a nadával na to celý týden. Takže bych to nedoporučoval.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    NIS: Jen PPV nebo se to dá nějak přes tipsport registraci, ale s tim nemám zkušenosti….
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam