• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PSYCHO: Teď skončil poslední zápas před Jindrovou, takže teď už jen main event Jindrová-Harrison. Běží to živě na Youtube.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    CAIDEL: Bohuzel mame jen PPV v NL a na televizi co je volna mi nejede VPN :(
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Co to PFL, uz byl ten finalovej?
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Njn. Jak už jsem psal dřív, tohle je bohužel realisticky zápas v kterém se dá leda čekat na zázrak.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CAIDEL: To bude zlý…….

CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No a tahle sobota bude prozměnu zajímavá pro české ženské MMA.

Lucie Pudilová zpátky v UFC proti Wu Yanan a pak tedy hlavně Martina Jindrová v hlavním zápase večera na PFL 9 - 2022 proti Kayle Harrison.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Já na to koukal až teď a finiš přišel v 1:09, hláška "koleno má zlomené" v 1:00. Ale ze záznamu je bohužel celkem jasné, že si to koleno zrakvil už při prvním bráněném porazu hned ve třinácté vteřině zápasu (špatný úhel dopadu plus si ho hned v následujících vteřinách dvakrát drží rukou). Slušný výkon s tím ještě minutu bojovat (a to docela dost slušně)
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    BIOBOID: Tiež ma v postoji prekvapil, hýbal sa slušne nato že mal v zápase 125+kg. Zaujímalo by ma, či išli do zápasu s taktikou boxovať, lebo takmer vôbec (tuším dva pokusy) neskúšal pletivo.. Brzeski vyzeral ako keby chodil 93 oproti Badymu.. Pozrel som si to ešte raz a stále som názoru že mal vyhrať Brzeski..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LIL_TOY: Taky mi přišlo, že tahal za kratší konec, ale Buday vypadal v postoji velmi slušně. Rychlej, dynamickej, technickej a dobrý oko…… fakt jsem překvapenej…
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    Držal som ✊ Badymu a som rád že vyhral, druha strana mince je, že z môjho pohľadu jednoznačne vyhral Poliak...

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: jak z jeho rohu znelo "koleno ma zlomene" uz dlouho pred tim nez to ukoncili... celkem smula teda
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Koukám, že dnešek je zajímavý den pro slovenské MMA.

V PFL za chvíli nastupuje Vojto Barborik proti Radu Maximovi a později večer v rámci UFC on ESPN 41 zápasí Martin Buday.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    A ještě se tam pořád přisírá otrapa Rakič.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BIOBOID: jako ac taky nemam rad rematche, tak jako... Hill za co? Nikoho z top10 neporazil, krome Santose, co je za zenitem. Ankalaev totez, nikoho krome Smithe. Takze bych je nechal trosku aspon vytlouct mezi sebou, at se ukaze.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...poznámka pod čarou: Na podobné remače frflám ve všech případech kdy na ně dojde po nekontroverzních zápasech, ne jenom v případě Procházky.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tyhle rychlé bezdůvodné remače jsou vážně o ničem. Když Glover vyhraje, tak co? Dostane Jiří třetí šanci? A pokud ne, tak to vlastně znamená, že aby se stal skutečným šampionem, musí toho předchozího porazit dvakrát za sebou, což je podmínka dost o ničem (a málokterý vyzyvatel je srozuměn s tím, že hele, porazíš šampiona, ale to se tak úplně nepočítá, musíš ještě jednou, nebo mu ten titul vrátíš).

(To občas dělají v profi-wrestlingu - a ten mám sice rád, ale zrovna tohle je věc co se do MMA vážně nehodí).
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BIOBOID: No zrovna s tim, jak utahanej ten zapas byl, tak si to rematch zaslouzi. Blachovicz at si da Ankalaeeva a vitezove z tech dvou pak mezi sebou.
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Mne to nijak zasadne nevadi, odveta s Gloverem je jedna z tech tezsich cest co si mohl vybrat. Problem spis spatruju v tom, ze Gloverovi trva dlouho, nez se da dohromady na dalsi zapas
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Já nemám tyhle rychlý rematche rád, radši bych ho viděl s někým jiným: Ankalaev, Blachowitch, Hill.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam