• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    snad to neni moc offtopic, ale tenhle naborovej prispevek me fakt pobavil, FB ucet na kterej jsem se nahodne dostal pote, co z nej nekdo vtipne komentoval Vemolu...

Jayman MMA Fighting Systems z.s.
    ·
    Pokud mate nejakeho lineho obezniho kamarada, na ktereho se vam uz neda dal divat, prosim pozvete ho, zmenite mu zivot. Nebo pokud vite o nejakem teenagerovi, na ktereho nas system skolstvi nema spravny pedagogicky vliv a prospel by mu spise system zalozeny na fyzickych trestech, vyhruzkach a vojenske discipline, nase treninky jsou nejlepsi volba.

Pokud mate strach dojit, tak od nove sezony zavadime novinky
    - Za trest pro nekazen uz se nekopou lowkicky (jen calfkicky)
    - Snizili jsme pocet urazlivych vtipu o cca 35 procent
    - Jsme vice inkluzivni k mensinam jako jsou devcata nebo hlupaci
    - Nove jsme zavedli tzv. "odtucnovaci druzstvo" specialne pro ty, kteri chcou shodit par kilo
    - Kazdy novy clen ma jednou mesicne narok na bezplatny kompliment od trenera (napriklad to je ale pekna modrina, co mas pod okem.)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUCIEN: porad muze fungovat jako gatekeeper v pohode
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NAKASHI: Je dost svůj, takže četl jsem s ním potom nějaký rozhovor (ale teď ho nemůžu najít) ve kterém říkal, že je v pohodě a s prohrami nemá žádný problém, že se z tohohle spíš poučil a těší se na další (a taky teda přiznal, že se na posledních pár zápasů drobátko vykašlal a sral na přípravu i zápas jako takový), ale manželka ho prý seřvala, že takhle teda ne a už zase trénuje seriózně :)

Prostor v UFC asi pořád ještě má, myslím že další fight mu dají, protože mu to teď dluží (a když dávali šanci celkem nudnému Alveymu pořád dokola, tak Tony je aspoň zábavný).
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    LUCIEN: asi konecna.. veril jsem, ze to ted zlomi, ale ani hovno.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Zajimalo by me co bude s Tonym. 5 proher v rade... :/
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: fakt? jsem nevedel diky.

I kdyz jako on vlastne technicky navazil, pro ten 180 catchweight zapas... :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PODFUCK: Protože zaprvé jak píše JJ_H, za druhé prachy, za třetí prachy... a sportwashing prostě není nic nového.

EVILMIND: Lidi co nenaváží v UFC ofiko bonus dostat nemůžou.

Jinak jsem přes víkend scénu vůbec nesledoval, takže jsem o ničem z toho nevěděl a při zahájení PPV jsem se tedy dooost divil co je to sakra za startovku. Jako pobavilo mě líčení komentátorů jak UFC zamakalo a vlastně jsou ty fighty teď ještě lepší než měly být - ono to jako zní dobře, ale jen do chvíle než nad tím člověk začne pět vteřin přemýšlet, protože z toho jasně vyplyne, že předtím to byla teda pěkná sračka udělaná jenom kvůli potrestání Diaze a všichni to věděli :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam nedostal ani bonus zadnej, tomu mozna rozumet bude... :)
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    EVILMIND: v poslednej dobe sledujem viac ONE FC nez UFC ale v nedelu rano som si to zapol... No a ten rozdiel v style vyjadrovania a kultivovanosti zapasnikov je priepastny. Prejav chimaeva po zapase bol na urovni 5. cenovej.. cakal som, ze sa nakoniec vymoci do stredu ringu pri tom jak sa choval. Skoda, ze ten vykon (nespochybnujem ze ma skill) nebol korunovany nejakym umiernenym aspon trosku inteligentnym komentom. Skoda, ze si nevzal tlmocnika... skoda, ze vobec otvoril usta ... :-/
    JJ_H
    JJ_H --- ---
    PODFUCK: kdyz se podivas na profil a nazory sefa ty organizace, tak to zas takovy prekvapko neni
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---

PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    PLOMBDENTIST: Popravde moc nerozumim tomu, proc dostava zapasnik, co se prsi pratelstvim s diktatorem, prostor na svetove/US scene.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jako urcite! ale imo ne ze by to byla naka extra promyslena pr strategie ala Covington atd. nicmene si myslim, ze to atraktivite pro divaky jen pomuze. ty zly sou potreba, ikdyz tohle je spis hlupak
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    EVILMIND: myslim, ze vetsinu fanousku ztratil ve chvili, kdy se zacal kamaradit s Kadyrovem
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to jo, ale Chimaev total retard mode, jak po zapase rikal ze na shazovani vahy sere... to nevim jako kam to chce presne dotahnout takhle - navic se zda, ze vetsinu svych fanousku zvladnul behem 2 dnu zmenit na sve hatery, slusna prace
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno...mame to za sebou. Chimaev hustej. zajimalo by me jak by to mel s tim Diazem. potesil tady pan Barnett ze zahlavi! :) Li to ustal se cti imo!
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    nakonec super main event :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tj ale Chimaev zatim spatnej herec. imo nejvic to schytal Li, kterej dostal Rodrigueze. nerozumim tem vahovejm rozdilum. podle ofiko vazeni Li 170.5 vs Rodriguez 179 :O
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    CHEWBACCA: To chápu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam