• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUCIEN: to nejsou testy, to vypada se ho nekdo pokousi po kouskach sestavit jako klon.

Byl clanek ze zacatku zari, a tehdy to bylo za neupresnene casove obdobi:
    Procházka – 27
    Magny – 13
    Carnelossi – 12
    Costa – 12
    Usman – 12
    Gomes – 11
    Masvidal – 11
    Adesanya – 10
    Cejudo – 10
    Cirkunov – 10
    Knight – 10
    Mozharov – 10
    Quinlan – 10
    Volkanovski – 10
    Yan – 10

Netusim jak funguje USADA, neni to tak, ze maji nejaky lokalni lidi, co musi vykazovat cinnost, a proste Prochazka jako jedinej furt sedi doma? :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LUCIEN: Dobrá šikana.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    https://twitter.com/The_MMA_Media/status/1585286702175748097
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Chessboxing | Hurt Locker vs Northern Powerhouse | St Patrick's Day Bash 2020 | Chess Boxing
    https://youtu.be/i5WJOPeWczM

:D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, já jsem furt v šoku, jak dominantně Makhachev Charlese přejel. V postoji i na zemi. Ten borec je Khabib verze 2.0, vylepšená o postoj.
    No, nevim, co tam s nim chtěj ostatní dělat.
    Jsem smutný...
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BOBESH: jsem z toho UFC čím dál víc znechucený. Chápu že je to show a rozumím proč to takhle dělají, ale chvilema si připadám, že sleduju nějaký nepovedený WWE v nějaké arabské TV.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: jsem jim tam k tomu psal na UFC, ze jestli chce nekdo mit otravneho zlomyslneho mazlika, tak si ma koupit kocku (plus videa s nima jsou pak aspon zabavny)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve toho saska, ze s sebou vsude tahaj, kdyby byl aspon vtipnej, nebo roztomilej, nebo ja nevim...

https://twitter.com/i/status/1584244487173259264
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAESTRO_007: No, koukal jsem na MMADecisions a tam to tedy všech pětadvacet lidí z MMA médií nabodovalo pro Yana 29-28. Takovou shodu jsem tedy vážně nečekal.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAESTRO_007: Taky neříkám zrovna krádež. Jen jsem mu to prostě nenabodoval.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CAIDEL: Yan tam měl pár takedownu, ale damage je víc než ground control a dominanci taky neměl. Na údery taky lepší OMalley. Co jsem četl i nějaký rozbor tak to zas taková krádež nebyla
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, jako divácky pro mě osobně spíš celkově dost rozpačitý turnaj. Pokud se budu bavit o hlavní kartě, tak Chookagian - Fiorot byla hrozná nuda. Dariush - Gamrot to vlastně celé pocitově zachránil, protože to byl parádní fight. Jinak Yan sice asi nebyl v ideální formě, ale na výhru to podle mě stejně stačilo (a US komentátoři byli teda pekelní). Na druhou stranu, i když si nemyslím že O'Malley vyhrál, nelze upřít, že prokázal že na tuhle úroveň má, takže z jeho strany hodně dobré.

Dillashaw - Sterling. Ach jo. Ty první vteřiny než si vyhodil rameno vypadaly výborně a já samozřejmě chápu, proč do toho borci jdou i s takovýmhle zraněním (protože další šance nebude a třeba zázrak, žejo), ale pro diváka je to fakt hodně hořká pilulka.

A Makhachev teda dobře. Ale doufal jsem ještě v delší bitvu, že toho uvidíme trochu víc. Ale připravený byl očividně takticky skvěle, Oliveira neměl ani jednou šanci přiblížit se mu ke krku.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me prislo, ze ten Yan neni upe v top forme nebo nevim. prekvapko teda. za to Chimaev neprekvapil :))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Khamzat Chimaev gets into a FIGHT with Abu Bakr Nurmagomedov at UFC 280 *FULL CLIP*
    https://www.youtube.com/watch?v=KDIy2BM8gTM
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to mohl bejt sazkarskej sen pro toho, kdo vedel, ze TJ ma to vyhazovaci rameno :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    To byl hořký večer…
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    no, a je to.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    LOGO:nedelej z toho drama:)) kdo chce, tak si to plati, kdo ne, kouka na stream.
    Ty sportovni balicky ma stejne zaplaceny spousta lidi, ktery zadny mma vubec nezajima, tak tim se to vyrovna:))
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    EVILMIND: Přeju to Sugarovi, protože v postoji byl imho lepší, ale když už jsou body za take-downy a ground control, měl vyhrát Yan. Na druhou stranu, když z take-downu vlastně nic není, nevadí mi, že se nebere jako něco významného a víc se přihlédne k celkově způsobené damage.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kdyz je rec o kradezi, tak Yan by k tomu asi neco mel... ;-)
    LOGO
    LOGO --- ---
    CAIDEL: chápu to velice dobře. Kradete. Taky jsem dřív kradl filmy apod, když jsem byl mladý ucho. Teď už nekradu. Dokážu si na to vydělat.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LOGO: Nepochopil. Nevadí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam