• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BOBESH: diky, presne tohle mi v zivote chybelo, od ted jsem kompletni
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imho neni to spis z ruskyho Epic Fighting Championship?

Feminist vs grandfather and grandson | 1 woman vs 2 men | MMA FREAKSHOW
    https://www.youtube.com/watch?v=l7fcsROP_4M

https://www.youtube.com/watch?v=UgSxoLDCw-k
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MARMESS: Teď mi vypadlo jak se ten event jmenoval - ale bylo to z Thajska a byl to nějaký adult cam website. A to byl kvalitní masakr. Jak říkáš: trpaslíci, tři na jednoho, divný pravidla, lokální celebrity, seriózní MMA, odměny borcům když předvedou nějaký techniky přes odměny jako u camgirls atd atd... Totální masakr, tam bylo úplně všechno. Poláci to od nich pak tuším okopírovali :)
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    METAK: Aha, to jsem netušil, jde to úplně mimo mě, sledoval jsem to protože tam měl zápas bývalý kolega...
    METAK
    METAK --- ---
    MARMESS: tak sef clash of the stars je polak,takze to jde urcite z polska;)
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    PODFUCK: Betano mělo dost odlišný kurzy proti fortuně/tipsportu

CAIDEL: V Polsku tyhle bizáry frčej, imo se to odtamtud dostalo sem. Měli třeba i fight trpaslíka s normálním, ženská proti chlapovi atd...
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MARMESS: Na čem to sázíš?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...a koukám že u nás se tak jmenuje gym v Hostivaři :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: O žádné takové organizaci v USA úplně nevím. Když dojde na nějaké celebritní fighty, tak se to v poslední době (rok, dva, tři) řeší boxerským zápasem - buď někde na předzápasech Jake Paula, nebo třeba na kartách Trilleru. Box je na tohle mnohem jednodušší - potrénuješ nějak ruce, fyzičku a tu hlavní pointu, tedy dát si jakože chlapsky do huby to nějak splní. S MMA aby ses aspoň půl roku věnoval jenom tomuhle (což si větší celebrity fakt dovolit nemůžou) a stejně to bude strašná bída - a navíc je daleko větší šance se zranit.

Wrestling tenhle problém mimochodem úplně neřeší. Celebrita vs celebrita není pro wrestling vůbec vhodný model - aby to nějak aspoň trochu vypadalo, potřebuješ tam profíky kteří je těmi zápasy provedou, takže není náhoda, že když už se ve wrestlingu mihne nějaká telebrita, bývá to tag-mač a telebrita je tam jenom jeden ze čtyř, aby to ostatní oddřeli za něj - platí vlastně pro většinu telebritních mačů z posledních let co si tak vybavuji (Shaquile O Neal, Action Bronson, Bad Bunny, Logan Paul v prvním mači atd...)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHEWBACCA: je videt asi nebudu cilovka, jsem dneska cetl, jak tam i ty nejvetsi nuly berou tak 150k za zapas, a ze to je proto, ze neni treba budovat jejich pribehy, bo je lidi uz znaji a chteji je videt. Nevim jako, zrejme jo, podle tech cisel co generujou.

Osobne jsem teda znal jen Grznara a Bejra, bo jejich level kokotstvi je dost velkej na prunik do mainstreamu, o nikom jinym na ty startovce jsem v zivote neslysel. Nahodne jsem nekoho checknul a mel asi 20 tisic followeru nekde, to jako je ta uroven "bejt slavnej" dost nizko. Mimochodem funguje tohle nekde jinde nez v Evrope (vim ze hodne v Polsku nebo Rusku)? By me treba docela zajimalo, jestli podobna sranda MMA organizace je v USA, protoze mi prijde ten pripadne hlad po podobne zabave musi v klidu zaplnit wrestling... ktery u nas nemame.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    EVILMIND: ta saskarna byla na youtube live, nejakej "fanousek" to streamoval live a nemuzu rict ze jsem se nebavil, Bendu, Grznara, Bejra narazel sem na ne jednu dobu na youtube, stejne asi jako kazdej, tak me zajimalo jak to dopadne. Je to pure entertainment. oktagon uz je roky nuda :-)
    MARMESS
    MARMESS --- ---
    EVILMIND: Dokonce se dá sázet i proti sobě. Měl jsem 3 takový zápasy

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Nemate nekdo nejaky info jak se Pudilova dostala z vlivu Erdélyho? Kavanagh jí evidentně svědčí... mám z toho radost.

MMA | Dřina se vyplácí! První Češka v UFC se činila a vybojovala čtyři medaile - Sport.cz
    https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-drina-se-vyplaci-prvni-ceska-v-ufc-se-cinila-a-vybojovala-ctyri-medaile-3728304
    VESNACH
    VESNACH --- ---

:D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BIOBOID: blbost, kotlar padnul sam protoze uz nemoh a zadny skrceni nebylo potreba, jelikoz uz nemel nikde zadnej kyslik. Po gongu uz je rozhodci jen rozplejtal a oddeloval od sebea byly t vteriny tak dve.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak mě třeba zaujalo 2 vs 1 v thaiboxu s mma rukavicema.
    Tam jsem čekal, že je ten jeden vystřílí, ale kluci to nebyli uplní tragédi, co tam byli do tý doby a taky to tak dopadlo.
    LOGO
    LOGO --- ---
    EVILMIND: sázet se dá na všelijaký nesmysly, tak proč ne na tohle..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Celkem me sokuje ze se na to da sazet...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    EVILMIND: Jo, skočil mu na záda a zrakvil mu koleno.
    Kotlára zas uškrtil Benda asi 10 vteřin po gongu atd atd atd

Ultimátní zábava, nejlíp utracenejch 250 Kč za poslední roky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam