Od chvíle co skončil Sivakův zápas se to přetavilo do módu Comedy gold, lepší než Žhavý výstřely. Takhle si představuji čistokrevnou zábavu tak z roku 2010. Jediný co mi chybělo byla Mašlíková, která by tam vykřikovala, že Kareš je pro ni vítěz.
Jinak super. Po zapase Sivak-Lengál, kdy Sivak vyfackuje Soquessu, tam Frabša lamentuje, že nemá rád trashtalky a že by nikdy neuváděl nic, kde by to bylo. Pak uvede zápas co jede v permanentním trashtalku už snad 3 roky co se to pořád odkládalo. Kareš vypadá půl zápasu, že má trencle na půl žerdi, Vondráček najetej jak Albanec v discolandu Silvia. O přestávce měl oči, že by mohl navádět na Ruzyni letadla. Zápas v duchu "zabiju tě" ale překvapivě celkem čistý (Vondráček si stěžoval na údery pod pás, ale to mi nějak uniklo). Na konci vyhrocene ještě s trenérem. Po zápase v ringu scéna skoro jak z Rockyho, ale místo "Adriano" jelo "jste vymrdanci".Frabšovi asi mezitím někdo vysvětlil co se dělo před zápasem, tak lamentuje,že si rozmyslí jestli to ještě někdy bude uvádět. Vondráček v ksiltovce Goldfingers tam mezi sípáním hlásí: "je mi líto, že jsem řekl že Tvoje přítelkyně je kurva" a zase to tím otvírá. Kares děkuje a Vondráček končí větou "a už sem nikdy nevlezu". Čistokrevná zábava a stroj času nastavený na 15 let dozadu.