• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    FILUS
    FILUS --- ---
    TUZIDLO: dokonce ti můžu napsat i konkrétně od koho jí má, ale nevim jestli si takový info zasloužíš:))
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    FILUS: Se říká na Letný jo? :D
    FILUS
    FILUS --- ---
    [VIDEO] Karlos Vémola z nemocnice: V prosinci nebudu moci zápasit | FightLive.cz
    https://www.fightlive.cz/rubriky/aktuality/video-karlos-vemola-z-nemocnice-v-prosinci-nebudu-moci-zapasit_1989.html?
    Celá pohádka zde
    FILUS
    FILUS --- ---
    V úterý v noci mě přivezli do nemocnice s obrovským zánětem v těle, kdy jsem měl v podpaží uzlinu, která mi praskla a vylila se mi do celé části těla a od té doby se v tom takhle vezu. Doktoři zkoumají přesnou příčinu. Já jsem nejspíš dostal ránu do nosu, protože prvně mi natekl nos a pak také do žeber, protože tam se zanítily ty uzliny a otok se rozjel. Bohužel se mi ale z toho otoku udělal trombóza v levé ruce. Úterní večer byl hodně kritickej, až mě to děsí.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FILUS: dokonaly.
    FILUS
    FILUS --- ---
    TUZIDLO: Karlos i Lela maj kapavku, sem zvedavej jestli se to dostane ven, trapas jako prase.
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Karlos VÉMOLA na základě zdravotních potíží nenastoupí v pražské O2 areně do zápasu s Patrikem Kinclem. Aktuálně pro šampiona jednáme o několika náhradách.

Ze bych byl prekvapeny, to zrovna ne :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    TUZIDLO: Je v tom trochu zmatek, některé zdroje říkají že skončil, jiné že zatím ne. Nicméně, celkem jisté je, že skončil minimálně na nějakou dobu a vystupuje z USADA poolu. Operace ramene prý bude hodně složitá, rameno hrozně domrdaný, rekonvalescence určitě delší než rok a možná časem nutnost druhé operace. Takže je třeba na dva roky reálně venku ze hry a jestli se vůbec bude vracet (v 36) to je otázka kterou v tuhle chvíli asi ani on neumí zodpovědět. A samozřejmě vyhlásit konec kariéry a vystoupit z USADA poolu otevírá možnost pro McGregorovské formy léčby :)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    BOBESH: Skoncil kvuli ramenu? To bych se nedivil
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TJ Dillashaw, one of the top bantamweight fighters in the history of MMA, has retired from the UFC, Dillashaw's agent Tiki Ghosn confirmed to ESPN on Monday.

PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Docela jim to furt lítá...
    COLLISION 4: Alistair Overeem vs. Badr Hari 3 - Full Fight
    https://www.youtube.com/watch?v=lXGkCkuRi0k&ab_channel=GLORYKickboxing
    JOPS
    JOPS --- ---
    Zápas Kozma vs Brito bylo něco, co jsem asi ještě neviděl. Kozma nakourenej tři kola odolává Britovi u kterého mi přišlo, že toho má taky dost plný zuby od půlky druhého kola a už tam rukama mával a chyběla tam ta razance.

Ale zajimavej zápas.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Thompson vs Holland super fight - akorat ty treneri nevypadali moc nadseny z jejich zjevne tiche dohody, ze proste nebude zadnej wrestling... :-)
    METAK
    METAK --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Davaj to na tipsportu dyztak
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    CHOTOUCHOVAK: 2 zápasy
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Koukáte někdo na oktagon? Kolik zbývá zápasu? Jestli má ještě cenu to platit. Diky
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je dobry, tady by se mohl stat absolutni jednickou v historii i behem zraneni... :-)

1. Paulo Costa – 97 – první UFC zápas 11.3.2017
    2. T.J. Dillashaw – 92 – první UFC zápas 3.12.2011
    3. Jon Jones – 85 – první UFC zápas 9.8.2008
    4. Misha Cirkunov – 84 – první UFC zápas 23.8.2015
    5. Jose Aldo – 78 – první UFC zápas 30.4.2011
    6. Amanda Nunes – 77 – první UFC zápas 3.8.2013
    7. Jiří Procházka – 77 – první UFC zápas 11.7.2020
    8. Kamaru Usman – 74 – první UFC zápas 12.7.2015
    9. Dustin Poirier – 72 – první UFC zápas 1.1.2011
    10. Holly Holm – 69 – první UFC zápas 28.2.2015

TOP 10 nejtestovanějších jmen v historii UFC! Na jakém místě je Procházka? | Shorties
    https://www.mmashorties.cz/top-10-nejtestovanejsich-jmen-v-historii-ufc-na-jakem-miste-je-prochazka/
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    CAIDEL: dobra

ja nevidim do toho, co by jak melo byt, ale glover by nebyl titulovy vyzyvatel, kdyby o nej prochazka nepozadal, neni to tak, ze by si to ze sve pozice vyslovene zaslouzil, mozna i proto to ufc vyhodnotilo tak, ze radsi uprednostni blachowicze

taky chapu, ze se gloverovi v jeho situaci nechce do rizika, na druhou stranu zapasi tricet let, ma zkusenosti haldy, pro ankalaeva by to taky byla zmena na posledni chvili, jesti ted glover bude cekat rok na prochazku, mozna to nabere jeste uplne jinej spad
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Texeira mi hlavne prijde je v pohode celkem, ted myslim muze realisticky pozadovat zapas s vitezem bez ohledu na vysledek, protoze pri zraneni Prochazky, kdo jinej tam je? Nikdo z dalsich ranked v LHW si title shot nezaslouzi ani omylem, takze bych byl dost prekvapenej, kdyby to tak nebylo...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    R0C3S3K: No, sportovní logika věci říká, že titulový vyzyvatel je v divizi tak nějak nejdůležitější a momentálně nejnašláplejší osoba s výjimkou samotného šampiona. A když se tedy šampion zraní a je potřeba vzít dva vysokoprofilové borce a nechat je jít o titul, asi by jeden z nich měl být ten aktuální vyzyvatel, že ano. Protože jako organiizace už jsi přece jednou veřejně oznámil, že tohle je teď TEN borec který půjde o titul. Jinak to vysílá spoustu dost divných signálů o tom jak vlastně děláš mačmejking.

Teda jako všichni tak nějak tuší, že UFC je business first a na sportovní stránku věci sere pes, ale přesto bývá lepší na to tak ostentativně neupozorňovat a aspoň předstírat, že něco jako kvalita borců nebo žebříčky které si navíc děláš sám hrají nějakou roli.

A ano, Teixeira si v tomhle případě očividně už dost zodpovědně vybírá příležitost, aby maximalizoval své šance (páč už jich moc mít nebude), takže se to samozřejmě dá celé otočit, jako že je to jeho chyba, áááále... ne tak úplně.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    TUZIDLO: citi se nerespektovanej? a jako proc? nema titul, chce vic casu a zapas v brazilii? UFC je primarne firma, potrebuje zapas do vegas a videt druhej match s blachowitzem asi nikoho nezajima,,, chapu, ze se boji prohry s ankalaevem, ale to je tak asi vsechno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam