• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Asi nejvetsi stale aktivni star Pride bude Overeem. Hunt, Barnett ani Werdum podle me jeste neukoncili aktivne karieru. V Pride byl i Lawler nebo Diaz.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Což mi připomíná... napadá vás někdo z éry PRIDE, kdo je v MMA stále ještě aktivní? Mě teď už nějak nikdo nenapadá a je tu možnost že by Šogun s Fedorem byli vlastně poslední Mohykáni, ale na druhou stranu se mi zdá skoro až absurdní náhoda, aby to oficiální ukončení éry spadlo přímo na Fedora, jejich největší hvězdu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Musím říct, že mě celkem baví, když Bellator umí udělat nějaký event opravdu speciální, prostě proto, že je to celkem dobrý a správná věc bez ohledu na to, jestli je to úplně komerčně nebo jinak dobrý nápad.

Jako třeba včerejší ukončení Fedorovy kariéry. Pozvou do klece všechny ty starý borce napříč všemi organizacemi a udělají takovou milou rozlučku (v porovnání se Shogunem dva týdny zpátky) a je tam prostě vidět ten přístup "fighter's first" ne "org first."

(jinak taky třeba Silvestrovskou koprodukci s Rizinem a tak...)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    Glover Teixeira announces his retirement following the conclusion of #UFC283
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako Hill o parnik lepsi, nez jsem cekal, ale i tak si myslim, ze to bude lehci souper pro Prochazku, az se vrati
    LUDO
    LUDO --- ---
    LEON_KOWALSKI: nedokazali sa dohodnut na kontrakte

“We offered Ngannou a deal that would make him the highest paid Heavyweight of all time. He turned it down,” added White.

Dana White confirms UFC officially releasing Francis Ngannou: ‘We are giving up the right to match’ - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/2023/1/14/23555773/dana-white-says-ufc-officially-releasing-francis-ngannou-we-are-giving-up-the-right-to-match-jones
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    4.3.
    Jones - Gane o titul
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ja toho Pestu nechapu, ted ho dvakrat zmlatila mala LHW, a on sam je taky malej a skoro ani nehubne do LHW, proc se teda furt sere do heavyweight?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    CHESUS: neměl Pešta nějaký zranění? Zlomeninu, nebo tak něco?
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    CAIDEL: na Victoriu som pozeral 2022 ONE FC a hovoril si, ze bude mozno lepsia nez jej sestra... tvl..a ten Iran no comment..
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Plus ještě vlastně:
    Ex-UFC fighter Cain Carrizosa arrested after alleged assault, robbery
    https://mmajunkie.usatoday.com/2023/01/ufc-news-cain-carrizosa-castillo-arrest-assault-utah
    N_I
    N_I --- ---
    klobouk dolu jak se vratil ikdyz chyba jak blazen brat to po bombe na zem..

jen..nastupovka uskrta je co za song nevite? :)

Úškrt vs. Magnor | OKTAGON 38
    https://www.youtube.com/watch?v=fHxmag2FJwI&t=810s
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    EVILMIND: Na Oktagon, preci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam