• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: normalne na webu Oktagonu, Novotny dokonce udelal video kde mas kam klikat :-)
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    BOBESH: Když si to koupíš ještě dnes, tak 10,99€ zítra už 13,99€
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: kolik to kostovalo a kde jak prozradis? klido do posty. ze bych taky zejtra pustil chlup. ikdyz voni sou celkem pozde ne? k pulnoci?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jako uprimne jsem tentokrat zvedavej tolik, ze si koupim PPV. Je videt, ze tu propagaci delaji dobre, kdyz i drzgresle jako ja zaplati... :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Zvedavej sem, ale ne zas tolik :)) Pata ftw!!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Ahoj. Nechcete zítra někdo dva lístky? Dal bych je -10% docela pěkný místa. Nestíhám...🫣🫣

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Blachowicz vs Pereira ♥

Special Announcement from UFC President Dana White | MAY 16, 2023
    https://www.youtube.com/watch?v=eNEQVeu0uBI
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Já měl zlomenou klíční kost (za komančů) a byl jsem s tím skoro rok na neschopence. A proto milé děti - když v zimě běžíte na šalinu - vytáhněte ruce z kapes, jinak vám ujede noha na ledu, fláknete sebou na rantl a vaše klíční kost bude vypadat takhle ¯\/¯ ... pěkně do véčka a úlomky kolem dokola. Bolelo to ale dalo se to snést.
    V nemocnici mě ve čtvrtek večer přijali (doktor mi nevěřil, že jsem takhle blbě spadnul a myslel si, že jsem se porval 🙂 ), v pátek ráno operovali (drátovali mi klíční kost) a v pondělí poslali domů. 🙂
    A od chvíle operace, mě to pak už nebolelo vůbec.
    Druhá operace - extrakce části drátů proběhla až za cca třičtvrtě roku.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Nevim jak klicni kost, ale mel jsem na predlokti otevrenou zlomeninu, obe kosti 2x zlomeny a jeste mi kus kosti nekam ulitl (pak mi to nahrazovali stepem z panve) a bylo mi to uplne jedno, nebolelo to vubec, ani okamzite po urazu, ani pak v nemocnici, ani po operaci. Takze verim, ze se i s nejakou zlomeninou, obvzlaste pod naporem adrenalinu, da fungovat.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    PLOMBDENTIST: Hele, to ci to naozaj je, zistits typicky az na RTG po zapase, pripadne ze je fakt zle ked to po nejakej pol hodine napuchne, alebo ked tym nemozes hybat. Typek sa hybal, bolet to nejak muselo, ale v zapase citis viac alebo menej vsetko, a ides dalej.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ne, tady v 16:02 mu to rika
    Keita vs. Tichota | OKTAGON 42: Bratislava
    https://www.youtube.com/watch?v=R3PBsxgUAqU
    N_I
    N_I --- ---
    PLOMBDENTIST: on to mel uz predtim? prijde mi ze tichota chtel hlavne sam, a andre ho nepremluvil k opaku, cejtil sanci a obcas to hodil na autopilota jen vyhozenej uder do keryho dal vsechno, bohuzel ale vsechno pomaly na keitu...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Já ji měl teda uplně přelomenou a tak divně do sebe zakleslou, že jsem dostal na 3 týdny takový kšandy, který mě držely v luku, aby se to vrátilo.
    Třeba to měl jen naprasklý nebo tak.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    neprijde vam od trenera nezodpovedny motivovat kluka se zlomeninou do dalsiho boje? kdyby vitezil, tak to pochopim, ale tady mi neprislo, ze by mel nejakou sanci
    JOPS
    JOPS --- ---
    R0C3S3K:
    BIOBOID:
    MAESTRO_007:

prave, ze znam par lidi co meli zlomenou klicni kost a vzdycky to byla dost podobna slova, co tu pise BIOBOID. Ze ti je na pobliti, bolest jako krava, rukou nehnes, proste masakr. A tady si typek jeste odskace tri kole v plnem tempu :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BIOBOID: já měl klíční kost zlomenou 4x a pokaždé to bolelo úplně jinak. Jednou jsem nemohl ani chodit, jindy jsem si zas říkal, že to je jenom natahlé a k doktorovi ani nepůjdu. Těch typů/míst zlomenin je spousta. Takže v kombinaci s adrenalinem si to představit dokážu, ale :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Zlomenou klíční kost jsem měl jednou v životě (z hokeje) a ruka spadla, příšerná bolest, nemohl jsem nic, co si pamatuju, tak mi to přijde takový divný, že by s tím zápasil...
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    JOPS: se divim, ze je to pro tebe novinka, takovych pripadu, kdy si lidi v zapase neco zlomi a pokracujou dal je hromada, i v ceskym rybnicku,,,

osobne davam fakt velkej respket kazdymu, kdo je schopnej vubec pokracovat, protoze me by to vyplo hlavne psychicky, proste bych mel o sebe strach, takze tichota se zlomenou klicni kosti je fakt ulet, ze do toho sel
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JOPS: V zapase ta boli vsetko, na druhu stranu adrenalin a tak pomahaju. Ze je to zlomene sa zisti az neskor:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    HEAVYN: hele a toho to neboli ci co? Ja se priznam, ze jsem nikdy nic nemel zlomeneho (klepu tady na ten dubovej stul) a rikam si, ty vole to musi bolet jako krava ne? A jeste s timhle saskovat v kleci s clovekem co me chce vypnout. Kua drat :)

ten zapas jsem videl v primem prenosu a rikal si, ty voe, co tam delas, Keita je fakt jinde nez ostatni... a pak ctu, ze ma zlomenou klicni kost, tak zase na druhou stranu ok, not bad, respekt (palec up)
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: asi by chtel i dal, jas, je mladej, ale oktagon potrebuje takoveho kladneho hrdinu...kdyz se neposune vejs tak u oktagonu to klidne doklepe jako jedna z hlavnich tvari....
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    N_I: Jako jo, ale platí, že vážně nechceš být známý jako někdo, kdo toho hodně ustojí. Není to zrovna recept na dlouhou kariéru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam