• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUCIEN: jako docela o parnik a ani nevypadal u toho zle, narozdil od toho flyweighta co prevazil stejne a vypadal ze ho budou muset odnest... Takze bohuzel zruseno, na to jsem se zrovna tesil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUCIEN: :/
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    M. Pereira nenavazil...
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    EVILMIND: to je jeden z jeho trenérů který spolupracuje na clashi a bývá i na clashi u klece, svět je malý
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SLAMITCH: a sorry my bad, jak mam celej tejden dovolenou tak jsem mel sobotu... ale dobre ze to vim ze muzu dneska spat... :-)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    EVILMIND: Nerozumime si. Psal jsi "dnesni karta". To je to, co me mate.

(Jsem pak rychle musel checknout, jestli uz se fakt nahodou neperou :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SLAMITCH: ne o dva dozadu, schvalne jsem tam nechal dole cislo toho vlogu
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    EVILMIND: Dnesni?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dnesni karta fakt naslapana, to nevim jestli vydrzim jit spat a pak rano nic necist nez se to stahne...

ale pobavilo tohle, ten borec vlevo v tricku Clash of Stars ve chvili, kdy si Jan kupuje texaskej outfit :-)

METAK
    METAK --- ---
    NIS: Jestli ses v eu tak tam o2 normalne funguje
    NIS
    NIS --- ---
    Zdravim. Jsem v Evrope v zahranici a rad bych se podival v nedeli na UFC ve 4:30 rano. Co by jste prosim doporucili? Vim ze nektere Ceske streamovaci moznosti funguji jen v Cesku a bez VPN to nepujde a jelikoz mam jen mobil, tak se mi s VPN moc srat nechce. V pripade nouze si to stahnu po zapase, ale rad si zaplatim sledovat tuhle nadheru zive. Diky za odpoved.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LOGO:
    Normálka- kontinuálně rozbitá je celá řada špičky a kdyby náhodou ne hraje už dost vysoko takže víc bilance je víc bilance :) Nepopírám ovšem že by byla škoda kdyby takovejhle talent zmizel kvůli zranění a třeba ten zápas se Záděrou byl strop ovšem daleko víc než Yangames me tankuje ten případnej profibox se Soquessou.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LOGO: ze sportovního hlediska škoda, z lidského by bylo ideální kdyby do ringu už nevlezl :D
    LOGO
    LOGO --- ---
    Sivák den před turnajem Yangames ruší účast pro zranění ruky. Co na to říkáte?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jee! von bude Wonderboy vs Pereira! :) 291 je naslaply! tesim!
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MAESTRO_007:
    Třeba dospěl k názoru že tepláky jsou to nejvíc nejlepší PR. Zatim slušnej mediální lynč každopádně :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ufc291! :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Aspinall hodně s přehledem. Gane a Jones mají o čem přemýšlet :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MAESTRO_007: no to jsem zvědav, jak to bude pokračovat 🤔

Nové svědectví: muž, kterého Tadeáš Růžička napadl, se stále neprobudil z kómatu | TopFight
    https://www.top-fight.cz/nove-svedectvi-muz-ktereho-tadeas-ruzicka-napadl-se-stale-neprobudil-z-komatu/
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    To už vypadá spíš jak nějaká špatná reality show

Tadeáš Růžička profackoval na ulici přítelkyni. On mě mlátí! volala o pomoc. Lidé se ani nehnuli | TopFight
    https://www.top-fight.cz/tadeas-ruzicka-profackoval-na-ulici-pritelkyni-on-me-mlati-volala-o-pomoc-lide-se-ani-nehnuli/
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Záleží na pravidlech. Submitnout Maiu? To asi těžko. Zápasnicky ho zalehnout na tři kola? Pro GSP no problemo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam