• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LA_PIOVRA: Kincl dostal dva roky za vydírání, ublížení na zdraví a omezování osobní svobody, tuším toho člověka zavřel v autě
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    METAK: kincl mel Unos a vidirani? Jsem doted myslel, ze jenom Ondrus a Hamrsmid:)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    METAK: Ne, v UFC a USA obecně spojení mezi nazi/krimi scénou a MMA zdaleka není tak dramatické jako tady.

Třeba prokázané domácí násilí v UFC obvykle znamená konečnou, pokud se náhodou nejmenujete Dana White nebo Jon Jones. Kdokoli s menším statusem končí. Dtto jakékoli kriminální přečiny (opět pouze pokud se nejmenujete Conor McGregor).
    METAK
    METAK --- ---
    FILUS: Tak on si to jeste taky muze odsedet ne?
    METAK
    METAK --- ---
    SQUATBOSS: To asi bude ono,mam pocit ze si odsedel snad 7 let
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    FILUS
    FILUS --- ---
    METAK: jako tohle chapu, ale ty vsichni si to odsedeli a vzali si ponauceni, tenhle hajzl se jeste vsem smeje do ksichtu, to jen ten rozdil.
    METAK
    METAK --- ---
    Hele ruzicka je urcite dement,ale proc by nemel mit v rfa zapas,v ufc kazdej druhej nekoho sestrelil na ulici,nebo jeste hur svou zenu/pritelkyni a nemusime ani do ufc zejo,takovej solc je dokonce vrah,kincl unos a vydirani,pan neruda taky nebyl uplny zlaticko,kdyz byl mladej atd..... moh bych pokracovat jeste dost dlouho
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PODFUCK: Cca měsíc zpátky jely nějaký spekulace o návratu, ale všechny klíčové osoby to popřely a nejspíš je to blbina a ani to vlastně nedává moc smysl. Hlavně teda pro Rondu :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Poslední dobou na mě skáčou na FB fotky ze staredownů s Rondou. To jsou jen memories nebo se něco chystá?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tenhle vikend nic neni tak koukam na KSW z Trince, a polaci maji dokonce vlastniho Hulka Hogana! :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: mi třeba ani tak nesere, že z každýho tweetu nějaký nuly udělají zprávu, i když neobsahuje žádná fakta. Ale to, že navíc úplně ke všemu vždycky nabalej x předchozích zpráv na podobné téma, takže je to prostě doslova stejný text, co jsi už četl, ale je v něm odstavec navíc. A to někde uprostřed!!! Nevím čí to je nápad, nikdo na světě to tak nedělá.
    Ještě možná horší je ten jejich zlozvyk každou delší skutečnou zprávu rozsekat do x dalších, takže někde vyjde delší rozhovor s někým, a oni ho dojej třeba tejden, když jednotlivé věty z něj vydávají jako fantastickou novou věc co půl dne.

Je to prostě jak když chovancům nějakýho ústavu dáš redakční systém, a necháš je vynalézat blog. Přitom by bylo tak snadný prostě překládat zprávy ze zahraničí, a pak nemusej zoufale psát o každém Kotlárovi, co zrovna zatoužil bejt slavnej, jen aby měli obsah.

Jsem jim to i psal nějak podobně jako tady, ale z reakce jsem pochopil, že o kritiku nemá cenu se snažit, mezi ušima jen nataženej drátek.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MAESTRO_007: jo, tak musí to člověk vyfiltrovat přes ty Mikulášky a Kotláry, ale třeba podcast mají super, takový Ondrovo letem světem jsem neviděl tak tři-čtyři roky, z toho se stala bída totální.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    CAIDEL: *kloboucek za vedomosti.. ja som uplny laik a neviem, ci som to pochopil spravne, ale krutim hlavou nad realitou, v ktorej jedna z najvacsich (najvacsia?) organizacia na svete v tejto sfere dava prec ruky od testovania zapasnikov. mne sa paci prave ten opacny trend prave - testovania, prevazovania zapasnikov/-ciek den pred a v den zapasu (ako v PML).. atd
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RAVNOS: mám dojem že někoho s reálnými wrestling credentials jako měl Brock mají ve WWE momentálně max jednoho.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    EVILMIND: tak to zas pride Brock Lesnar a podobny.. 😬
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Osobne bych teda videl, ze Conor tady bude jen hrat roli uzitecneho idiota, a USADA to mela spocitane uz ve chvili, co zmergovali s WWE.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUCIEN: je tam nejakej paywall ale kratka verze - nez by nechali Conora testovat, UFC radsi prestala spolupracovat s USADA, tj. od 2024 nikdo nebude testovan

bych jako rekl tohle ted na tiskovkach uplne zastini jejich kartu, at tam bude kdokoliv
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    BIOBOID: a dement Růžička....nedá se to číst, hrozny odpad ty stranky
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak jsem rychle mrknul a... wtf?

USADA, UFC end agreement on drug testing amid disagreement about Conor McGregor’s return - The Athletic
    https://theathletic.com/4954512/2023/10/11/ufc-usada-conor-mcgregor-agreement/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BIOBOID: jestli oficialne nevim, ale tenhle plesoun rika ze to tak bude :)

Dana White announces Kamaru Usman vs. Khamzat Chimaev for UFC 294
    https://www.youtube.com/watch?v=7yMhq2cPfXA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam