• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    Já ten box Fury-Ngannou neviděl...to opravdu způsobil Furymu vážné problémy a nebylo to zdaleka jednoznačné? Tak to jsem teda nečekal.
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak uz vime proc to zastavil doktor :) nema rad filosoficke odpovedi :D https://www.sportbible.com/mma/ufc/ufc-news/alexander-volkanovski-ufc-294-islam-makhachev-501059-20231022
    LIL_TOY
    LIL_TOY --- ---
    Jon Jones sa zranil. Hlavný zápas UFC 295 Procházka vs. Pereira.

Hlavný predzápas o dočasný opasok ťažkej váhy Pavlovich vs. Aspinall.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CAIDEL:

:D Velká pravda- s tim modelem financování. Trošku tý štávičky kolem bych jim každopádně úplně nezazlíval a taky mi necpou jejich champy s příběhem do krku takže... Co se Rizinu týká vždycky byl proslulej slušnejma prachama narozdíl např. od Whiteho ojebávačskejch short notices kvůli kterejm aby si ty lidi koupili ještě 2 další balíky papíru do tiskárny.

Whiteho managerský schopnosti nerozporuju ale na první dobrou mi přijde jako člověk co si hojí ego na fighterech protože se jaksi nikdy v životě neodhodlal k plnokontaktnímu zápasu.

One FC s Rizinem a KSW -jasně, všude je něco ale IMO se pořád snaží udržet v popředí bojový sporty jako takový a ne nějakou podělanou show pro casualy . Když to srovnám se začátkama kdy vymysleli úplně převratnej Mortal Kombat & Bloodsport systém tak mi ten vývoj přijde spíš tristní i když logickej a výnosnější samozřejmě .

Novotný & Neruda- nejde si z toho nedělat prdel a pozadí asi nemá smysl rozebírat ovšem co dělají dělají dobře a ten přístup ála Kmeny- tedy "poněkud jiné světlo" funguje. Akorát je tam řekněme ...poněkud vyšší "nutnost ztotožnění se s firemní kulturou" což ne úplně každej kouše :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    TALPENNY: ONE sice celkem dělá, že jede na tu pokoru™ nicméně, rozhodně se od UFC snaží kopírovat kult vůdčí osobnosti, smlouvy mají snad ještě horší než UFC (a to je sakra co říct) a v poslední době navíc ta organizace sama docela pracuje na tom, aby se jim borci začali hádat (viz ty rozhovory champ/vyzyvatel přímo v ringu).

Jo a je to nejspíš taky bohužel buď strašná pračka na peníze, nebo investiční letadlo/pyramida :)

A to je mám rád. Chjo.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    CAIDEL:

No to nikde nikdo netvrdil akorát Pleška-Krimo období z asi tak 90 procent skončilo s masivním nástupem kamer a tim jak přesně tohle přestalo bejt In, tak +- 2010. Dneska z tohohle zbylo pár fotrů na trenérskejch postech a jednotlivců někde v soutěžích lokálního charakteru, pár divnolidí vzadu a/nebo někde u sponzoringu. Plus na lokální špičce působící relikty temné minulosti hustlej Polepšenýho da Hustoně samozřejmě a rodičoděti v gymech.
    Ostatně bych řek že i v temných dobách 90s byla Československá scéna v porovnání třeba s Kmotrama v Thajsku, K-1 a Pride celkem v dietnim modu :D

IMUS:
    Pokud ty všechny Růžička Novinky zase nejsou nějaký virály tak má Problém a napadený -?- chlapec ho odhaduju oblepí flastrama tak že mu bude sako malý :)

YGGDRASSIL:
    To je zase nějakej Whitův nejvíc nejlepší Čečenec co mu blbě morfuje na Champa s Pokorou :)? Zlatej One s Rizinem.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KSW Free Fight: Leo Brichta vs. Maciej Kazieczko
    https://youtu.be/p0BdlpXTOkA?si=NALvleJbOhL6KztE
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak ve výsledku strašnej bordel bizár turnaj.

Dva fighteři co normálně bojovali se aktivní stafylokokovou infekcí kterou utajili před komisí
    Vlastně asi víc než desítka faulů které během večera nikdo neřešil a nebyl odečten ani bod
    Chimaev s jeho dvoujazyčným prohlášením
    Trvající zákaz vlajek ač DW tvrdil, že budou povolené (vyšší moc ale řekla, že houbeles :)
    Zmatený doktor co se snažil přesvědčit Henryho, že se mu nic nestalo (a ten pak blil v sanitce, takže si to asi fakt nevymyslel - z čehož ho ale Basharat dodatečně stejně obvinil) a pak zařízl Walkera.

Do toho celý bordel s USADA

A jako sorry, Trevor Peek bojující takticky?!? Kde je sakra zábava.
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    SLAMITCH: jestli jsem ja neco fakt necekal, tak tu silenou drzost, ze v jedny pulce rozhovoru nas zpovykany zapadaky, co ho platej, taha za fusekli a krmi slunickovejma kecama, ktery jsou u nas v mode, a v druhy pulce toho stejnyho rozhovoru proti nam pomalu vyhlasuje dzihad :D
    N_I
    N_I --- ---
    METAK: to je husty...videl sem na tiktoku ten projev z klece a prislo mi to super..a pak tohle....uff:(

METAK
    METAK --- ---
    Dojemný projev? Spíš touha po krvi a smrti! Podívejte se, co Chimaev řekl v čečenštině
    https://www.mmashorties.cz/dojemny-projev-spis-touha-po-krvi-a-smrti-podivejte-se-co-chimaev-rekl-v-cecenstine/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MAESTRO_007: tak staci mi malo, a bylo to jako prekvapive, protoze i posun na pozici chcimira pro nej byl progres. I kdyz jsem byl trochu nervozni z toho jeho dlouhyho proslovu v cecenstine na konci. A ted rano kdyz koukam na preklad, tak pravem, tam uz takovej problem se zabijenim deti zjevne nemel...

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/ufc/comments/17de5fs/translation_of_khamzats_chechen_speech_in_his/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: Shara se urcite libil i wrestlerum v divizi, ty se o nej poperou... :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    ROMI: Neukončil Walkerovi zápas doktor a ne rozhodčí?

BOBESH: Jestli si Chimaev zlomil v prním kole ruku, tak se není co divit, že to potom už nebylo ono.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me se libil ten divnookej Shara! toe slusnej "kopáč"! :))
    jinak Chimaev nakej divnej od druhyho kola imho.
    Islamovo ukonceni celkem prekvapko jakym stylem to dal.
    PPNEKK: lol! nacamranej ztratil kabelku a byl agresivni! to mu bych i veril! :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    EVILMIND:
    SLAMITCH: tak to vám stačí opravdu málo .) (ale znělo to pěkně, na deti slyší každý)

Jinak jede nonstop hroznou žumpu plnou nenávisti a antisemitismu, podpory kadyrova, příspěvky mu mažou už i na Twitteru a stydí se za něho i Dana White a to je co říct. V ničem se nezměnil. A celkově to UFC je horší a horší :D až na pár světlých výjimek
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Českým MMA zmítá nový skandál. V hlavní roli je opět Tadeáš Růžička | PrahaIN
    https://www.prahain.cz/sport/ceskym-mma-zmita-novy-skandal-v-hlavni-roli-je-opet-tadeas-ruzicka-15264.html
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    SLAMITCH: presne, tuplem po tom jeho Allah Akbar nastupu

Kazdopadne crazy night, nejvic me teda bavil v prelims Breeden, to byl neuveritelnej obrat jak se mu dostal do hlavy...
    ROMI
    ROMI --- ---
    ja nepochopil toho rozhodciho dnes :) nejdriv si mysli, ze Victor Henry simuluje (toho odvezli do nemocnice pak) a pak ukonci zapas tomu brazilcovi, kde bylo jasny, ze chce pokracovat :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Jestli jsem něco fakt nečekal, tak to, že mi Chimaev bude po svým vítězným rozhovoru tak sympatickej. Sice je to hodně nečekanej a tím tedy, přiznejme si, lehce neuvěřitelnej obrat od totálního macho vopičáka k "muslimové, křesťani a židi, mějte se hlavně rádi a ať je všude mír a miluju děti a taky mojí mámu"... Ale řekl to pěkně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam