• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Co takhle poslouchám a čtu, ve světě jednoznačně věří Pereirovi.
    Stručně řečeno, Pereira je lepší postojář a sundá Jirku dřív nebo později.
    Jako další plus, že má zápasový tempo, zatímco se Jirka vrací po dlouhé pauze po vážném zranění ramene a kdoví, jaký bude.
    Semtam padne, že je Jirka zkušený a že Pereira nebude mít takovou převahu atd., ale je to spíš ojedinělý.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))
    “Ya so one fighter is from Brazil and embodies the spirit of an ancient Amazon jungle warrior and the other is Czech who adopted the ways of the Japanese samurai and lives his life based off bushido code.
    It’s like the closest think we’ll ever see to real life Mortal Kombat babe.”

N_I
    N_I --- ---
    skvělý plakát, krásná práce!

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    novej byznys plan :)
    jsem teda predtim ani neslysel o nicem takovym tady "kde to funguje uz dlouho"

Become an OKTAGON bar! We will bring you new customers🤝
    https://www.youtube.com/watch?v=oxhIXsnMdVI
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    EVILMIND:

V těch prelims mi to nepřišlo úplně marný a co se Challenge týká tak Herczeg s Roušalem kterýho na první profimatch a short notice úplně nechceš taky celkem OK. S tim že většina kromě Stainese za chvíli shoří se ofc počítá a co si budem- černoch s příběhem by v UK moh fungovat. Zvlášt po tom co jim pro změnu irskej černoch co jako dělá tu show ve finále nedopadnul :)
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    EVILMIND: hele ten v sobotu vyhral prvni prelims fight a vyhrozoval, ze si jde pomalu pro pas sampiona ;))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TALPENNY: já mám takovej pocit, že ty amatéři z Oktagon challenge tam skončí nakonec všichni... :) Kromě vítěze jsem je už viděl promovat toho černocha, bo ma "přiběh" že jeho fotr znal nějakýho prezidenta v Africe, to musí bejt Novotnej už úplně zoufalej, protože to bylo hrozný kopyto v kleci.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    TUZIDLO:

Pokorný vypadal během vyšetření že je na chcípnutí (odhaduju že v bezmála čtyřiceti jeho ledviny etc. nemládnou) a velice by mě zajímala lékařská zpráva.

Kdybych byl jedovatej napíšu něco o profících z NFL, NHL případně vyřazovačkách a dále na Lumpini kde jsou závodníci nezřídka úplně rozmlácený, obstřiky norma a zápasení s něčim zlomenym případně hraní s horečkou atd. na short notice styl rovnou z letadla taky :)

Když pominu že sám před zápasem tehdy ne úplně pěkně hrotil Janičiče tak ty kecy na UK jak tam potkává na ulici samý ostudy ?! A ještě že žije v ČR kde policie dělá práci dobře a bez obav lze jít s dítětem na MMA etc. etc. No comment.

NAKASHI:

Sledovanost na YT a Instagramech vypadá teda celkem zajímavě, na to že MMA je co se zájmu týká v UK někde pod tenisem . Mimo UFC na Cage Warriors apod. chodí 3-4 k lidí takže bych to mimo přestřelení arény zase neviděl tak katastrofálně.

Nepopírám že jsem zvědavej na Newcastle a ten nerdovskej klučina z Oktagon Challenge vypadá celkem perspektivně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NAKASHI: tak hlavne meli 2 akce (leden a duben) oznameny jeste pred timhle eventem, ne? Akorat jsem zvedavej teda co tam budou propagovat, ted meli dve reality show, coz sice moc nefungovalo, ale aspon o nich bylo na Channel 4 slyset. Me furt prijde, ze na, jak jsou rozmachly na expanzi, ma Oktagon nejvetsi problem v tom, ze ma proste podepsano malo fighteru. Pak musej lepit kartu nejakejma jednorazovkama furt.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    METAK: oktagon oznamil ctyri akce v UK na pristi rok
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Free Full Fight! BUAKAW vs. SAENCHAI | BKFC Thailand 5 Official!
    https://youtu.be/oXNsWwDMi8g?si=a9lAHeZtitjHl0al
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    TUZIDLO:

POKORNÝ 🇨🇿 vs. 🇮🇪 ROCK on #OKTAGON48
    https://youtube.com/shorts/cBeytrb2Hi8?si=VVwVIQPNesW_EBBd
    TUZIDLO
    TUZIDLO --- ---
    🇨🇿POKORNÝ vs. ROCK🇮🇪 zrušeno. ❌ Včerejší kop Shem ROCKA na žebra ‘JUBOXE’ má dohru u lékaře, který po dvou vyšetřeních nedoporučuje POKORNÉMU nastoupit do zápasu. 🙅‍♂️

Tak to se povedlo :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    METAK:

To je tak když expanduješ do země kde MMA zase tolik lidí netankuje a když tak JůEfSí. Jedna vlaštovka jaro nedělá ale pan majitel FAKT nebude rád :)
    METAK
    METAK --- ---
    EVILMIND: Hele tedka sem nekde cet/slysel nevim,ze maj snad kolem 4k prodano a ze se hrozne vymlouva na ticketstream nebo kdo jim to prodava a pak na brity,ze se s nima neda domluvit atd... proste klasicky strili vsude okolo sebe,ale uz vi,ze to bude mega provar a nejspis prvni a taky posledni oktagon uk
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam den pred akci jsou jeste porad k mani listky na Oktagon i primo ke kleci
    i v ramci te kapacity snizene z 18 tisic (kterou promovali ve videich celou dobu) na 6 tisic
    se asi zacinam nejvic tesit na Novotneho rozhovory po akci, kde nam vysvetli jak to udelali dobre, ale divaci to posrali... :)

https://www.ticketmaster.co.uk/event/1F005E9B091D3286
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Oktagon hodne milkuje to, ze Shem Rock trenuje v gymu s Pimblettem, to je snad sesty video kde ho kamera jako nenapadne lovi... :-)

jinak ty jejich videa jsou v pohode, skoda ze ten event bude takovej fail

Paul Smith & Shem Rock Prepare To Fight | Oktagon 48: Unlocked | Oktagon MMA
    https://www.youtube.com/watch?v=DqFPOo-UosQ
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    ROMI:

Vémola je celebritou - to je odhaduju asi jedinej důvod proč někoho někde souboj s Mr. Krištofičem zajímá :) Zajímavější asi bude jeho žánrovej příbuznej McGregor- aktuálně to dokonce vypadá že si fakt přestal nonstop protahovat rypák, tahat se s Kinahanama po afterech a vyplácet se z průserů.
    ROMI
    ROMI --- ---
    ze nekoho vubec bavi nejak resit Vemolu :) to nechapu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam