• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    CAIDEL: Existuje tl;dr verze? Vycucl jsem si to správně, že prostě chtějí platit fighterům tak málo, jak můžou, a mít s nima co nejvíc "omezující" smlouvy? A že to smrdí hlavně proto, že si tole chování můžou dovolit díky svému dominantnímu postavení na trhu? Nebo je tam někde fakt něco vyloženě nelegálního?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Nu, pěkné pěkné...
    Emails and texts reveal UFC negotiation tactics, Dana White celebrating 'cut throat' and 'nasty' moves
    https://bloodyelbow.com/2023/12/08/emails-texts-show-ufc-nasty-negotiation/

Jako, znalci to tak nějak vždycky věděli, o těch případech se šuškalo a všechny ty taktiky byly taková kuloárovka, ale teď je to hezky venku naplno.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRENZY_: tak pokud dostal 45 tak je to asi OK. Navic to ani neni tak moc short notice...
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    EVILMIND: Dostal stopku 45 dní. Ale není to na 45 dní zákaz zápasu? Že by ho vzít mohl a mezitím to do ledna uplyne?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRENZY_: nedostal 90 dni stopku od doktora nahodou? Obeti KO dostavaji 45-90 automaticky odpocinek, kdy nesmeji vzit dalsi zapas, vim jsem to cetl po zapase ze ji ma ale nejsem ted schopnej najit kolik... Jestli nahodou zase Rakic jen mazane nevyzyva toho, koho nemuze dostat, jako obvykle.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Sivák promluvil o střetu s fanouškem v Košicích: Je mi to líto, že se člověk, který je omezen na pohybu, musel připlést do této šarvátky - Ruik
    https://www.ruik.cz/sivak-promluvil-o-stretu-s-fanouskem-v-kosicich-je-mi-to-lito-ze-se-clovek-ktery-je-omezen-na-pohybu-musel-priplest-do-teto-sarvatky/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOGO
    LOGO --- ---
    EVILMIND: jo, Sivák je stejnej namistrovanej píčus jako Růžička, oba dva stejný vymaštěnci.

Ten článek jsem četl taky, ten je ale jenom o tom, co se mu stalo. Ale já jsem právě taky někde zahlídl, že vymáhal dluhy a dostal. V článku ještě píšou, že na něj byla vypsaná sbírka :b - nasrat. S čím kdo zachází, s tím taky schází.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOGO: věřil bych prostě oboum stranám, Sivák píčoval do toho vozíčkáře když se snažil dostat dovnitř, jak psala jeho sestra, bo je to mimo kamery a on je kokot, a je to přesně v jeho stylu. Sestra se pak svěřila tomu v oranžovým tričku, a ten to vzal jako dobrou záminku pro konfrontaci se Sivákem při odchodu z ringu, a zbytek už je vidět na videu.

LOGO: to proběhlo asi i tady před časem, začalo to v mediích jako sbírka na chudáka co ho potkalo neštěstí, a pak se ukázalo, že tomu jako šel dost naproti, a byl to dost zmrd. A narazil když si při pokusu někoho zmlátit vybral nějakého profi zápasníka z jiného sportu, co ho poslal doživotně na vozejk.

Slovenský MMA zápasník bojuje o život. Přišel o obě nohy i část lebky - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/sport/mma/stefan-bazso-zapasnik-amputace.A230722_103457_sport-mma_malu
    LOGO
    LOGO --- ---
    Apropos, když se o tom bavíme - ten maník na tom vozejčku, bývalej zápasník, co skončil úplně špatně. Já jsem někde četl, že dělal nějaký vymáhání dluhů a přitom, že se mu stal jakýsi úraz, jehož výsledkem je jeho nynější nezáviděníhodný stav. Víte o tom někdo něco víc? Mě to zajímá jen tak z důvodu, jestli mně ho má být líto, nebo ne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LOGO: joo tady je neco takovyho videt. cely je to fraska

VIDEO: Podívejte se, jak vlastně začal konflikt na turnaji RFA 14 v Košicích | Shorties
    https://www.mmashorties.cz/video-podivejte-se-jak-vlastne-zacal-konflikt-na-turnaji-rfa-14-v-kosicich/
    LOGO
    LOGO --- ---
    BOBESH: na fb bylo video, kde nějakej retard fanoušek napadl Siváka, když šel okolo z klece. Fail ochranky. Maník na vozíku byl asi jen zrovna kolem. Siváka se nezastávám, nemám ho rád. Ale asi je to trochu jinak než píše zpíčený extra.cz
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem si rikal, estli to sem davat. prijde mi trochu zajimavy, ze ten na vozejcku samozrejme taky driv nebyl upe svatej viz kerka 18:18 tak si rikam, ze mu to cigos vosladil, ale je to cely hnus
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    jestli je to prvda, tak to je slusna mocuvka
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    IMUS: že je Sivák naprostý dement bylo z jeho chování (vystupování) jasné dávno před Růžičkou .)
    IMUS
    IMUS --- ---
    Bulvar, ale wtf. Skoda ze takovi talenti jako Sivak a Ruzicka jsou uplny gumy. Asi o titul kokot roku.
    Václav Sivák měl napadnout invalidu: Štefana Bazsa údajně shodil z vozíku, jeho přítelkyni prý poplival – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/skandalni-chovani-bijce-sivaka-po-zapase-mel-napadnout-invalidu-na-voziku-predtim-ho-pry-ponizoval-tvrdi-jeho-partnerka-80e0a?#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=0&dop_vert_id=int1&dop_id=24632371
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    dve slam KO za sebou? v UFC asi zvlaste tvrda podlaha v noci nebo co :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: Holland to uz poprel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam