• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LOGO: jj. Já na ní vlastně taky zapomněl. Nabízím pár možných odpovědí proč:
    1) Ona sama se vyjádřila, že sociální sítě a propagaci nemá ráda. Tým se snaží, ale když ona sama do toho není, tak to jde hůř. Mohla by se inspirovat u Procházky, kterej se toho fakt nebojí :)
    2) Ženské MMA bohužel nemá takový zvuk. Ani v USA (viz komenty na twitteru pod příspěvky UFC) a tím víc u nás. Až teprve teď mainstream objevuje ženský fotbal a hokej. MMA ještě asi musí počkat.
    3) Když do srovnáme s Procházkou, tak ten přišel s obrovským hypem a potvrdil ho. Od té doby o něm ví celej svět. Bledá naopak přišla odspodu, vyhrála jeden lowrank zápas. Takových bojovníků má UFC mraky.

A ještě dodám, že Procházku sleduju aktivně na všech sítích. Proto mám pocit, že ho je všude dost. Tak možná, že kdybych sledoval stejně i Bledou, tak bude (v mých očích) víc vidět ;). Zrovna na Insta docela fotky dává.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOGO: to jo, třeba takovej Kotlár Security má tak tři čtyři novinky týdně o sobě, na všech zpravodajských serverch o "bojových sportech"... ;-)
    LOGO
    LOGO --- ---
    STAROJDA: abych pravdu řekl, tak přestože jsem fanoušek bojových sportů, tak jsem na Terezu Bledou úplně zapomněl. Nikde o ní není ani zmínka. Otázka je proč.
    Když o sobě nedáváš vědět, nejseš vidět, nejseš zajímavej pro sponzory. Nechápu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ADAMBERNAU: Díky za motivaci jí omrknout ;). Aktivní je, trénuje. Tým jí tlačí do propagace, takže byla teď na kanálu Tipsport Gaming. Před pár měsící taky ve Fight Castu. Nikde jsem ale nenašel info o dalším zápase. Tak snad brzy. Btw ten Fight Cast s ní je dobrej, akorát ho neplatím, takže nevím co řekli v placené části. Čekal bych, že další zápas tam proberou...
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Vzpomnel jsem si na nedavno Bledou. Nevite, co s ni je a kdy zase bude zapasit?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PODFUCK: jdu na to. Skoda ze ne ve 3D, ale zati v originalu a bez titulku :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    au, to byl snad nejhnusnejsi eye poke
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Muradov včera... ééééch.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    PODFUCK: ja jsem na to zvedavej, ale spis z takovyho cimrmanovskyho uhlu, jestli to bude takova slabota, jak si myslim, urcite bych tu uvital nejakej nazor na to, pac ja to spis za cas nekde stahnu zadax
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Zde asi zbytečná otázka, ale měl jste někdo odvahu jít na ten dokument o Karlosovi? Ptám se pro kamaráda.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FRENZY_: myslim, ze nic lepsiho, nez bylo promo video na ten zapas, bysme stejne nevideli... :)

https://twitter.com/Turki_alalshikh/status/1752763481177104516
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    No úplně jsem nevěřil, že ten zápas fakt bude...a vskutku :-/
    Rána pro box. Fury se ošklivě zranil, musel do nemocnice, bitva s Usykem teď nebude | Káóčko
    https://www.kaocko.cz/rana-pro-box-fury-se-osklive-zranil-musel-do-nemocnice-bitva-s-usykem-ted-nebude
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Viděl jsem snad všechny možný camea UFC fighterů, ale tohle je poprvé, kdy mi to sedí jak prdel na hrnec. Asi proto, že Conor hraje pěknýho zmrda, takže se mu to asi hrálo lehce... :)

ROAD HOUSE Trailer (2024) Jake Gyllenhaal
    https://www.youtube.com/watch?v=sdG3OO5OVx8
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    strickland: “dick to dick, nipple to nipple” is certainly a way to describe a fight style
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    STAROJDA: presne! jen at se poradne serezou! :))
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: Na to pozor. Strickland má černej pás a dost slušnou takedown obranu. Akorát to skoro nikdy nepoužil :). Ale jo DPP zas má regulérní vítězství na submise. Tak snad jen to neskončí v první minutě, to jediný si přeju :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    STAROJDA: mno co sem cetl, tak by ho mel vzit na zem. tam by mohl toho rednecka Stricklanda dat...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: jj. A prostě tu ránu jednou trefí. Strickland má luxusní obranu, ale 100 % to není. ALE zase u Iziho ukázal, že umí postavit dobrou strategii a counterovat protivníkův styl. Bude to zajímavý. Vede to k tomu, že si podruhý v životě koupím PPV.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    STAROJDA: je fakt, ze DPP do toho bude slapat asi vic nez Adesanya...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: docela věřím tomu, co říkal teď na tiskovce. Že proti Izimu je DPP správnej bojovník. Že se chce rvát. Na život a na smrt. Takže si našli k sobě cestu.

Jinak fandím Stricklandovi, ale DPP imho vyhraje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam