• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    FILUS
    FILUS --- ---
    PPNEKK: tyjo ten fňukot byl hodně nedůstojnej.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Nechapu proč Brichta tak brečí. Ze prej protivník nedělal žádnou válku😀 no a taky neprohrál milej Leo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Skoda, by me zajimalo jak by to obodovali, kdyby to doslo tak daleko.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Juráček super ukončení a ještě lepší děkovačka, obletí svět ;-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak to oko by v UFC neproslo :)
    FRENZY_
    FRENZY_ --- ---
    BOBESH: Predikce nepredikce, vsadil jsem na Volka... tož uvidíme...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Teda ten announcing v KSW je trosku cringe, ne? Nejvic mi to pripomina komentovani The Battle Bots (hlasem dikci i obsahem), ale tam to ma smysl, bo o robotech chces neco vedet... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: do Kodi jdou nahrat ruzne pluginy (SportsHD, The Crew) na live streamy skoro veskereho sportu, minule jsem tam KSW videl. A jinak je to na Tipsportu nebo na Nova Sportu/Voyo.
    LOGO
    LOGO --- ---
    Taky koupím poprvé KSW ppv. Lea mám rád, je to kolík. Úspěšnej zápasník, zároveň však inteligentní a pokornej kluk. YTB tvorba taky fajn. Má před sebou velkou budoucnost.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BIOBOID: Ok dik. Ja zkousel jejich appku ale ta se zda nepouzitelna. Na webu ale koukam ze to frci ok i na mobilu a ppv neni drahy
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    STAROJDA: Normálně na jejich stránkách PPV
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Kde vlastně koukáte na KSW?

Já jedu výhradně UFC, tak tam vím. Ale Brichta mě nalákal na pár záznamů z KSW a jako není to zlý (lepší než Oktagon imho)
    HATORI
    HATORI --- ---
    Leo Brichta se stal v KSW bojovníkem roku, s přehledem ovládl i další kategorie oficiálního hlasování | Fights.cz
    https://www.fights.cz/ceska-scena/leo-brichta-se-stal-v-ksw-bojovnikem-roku-s-prehledem-ovladl-i-dalsi-kategorie-oficialniho-hlasovani-573541
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: jako dava si ho dobre! vo tom zadna! vetsi sympatak, veteran, legenda. Topuria az nezdrave namachrovanej. Na druhou stranu 14-0 je cool a ty fighty ma pekny.
    Ted jeste jak furt jede srovnavacka s Conorem... :) kdyz mu to vyjde bude to neco :))

ale tesim se teda i na ostatni! Garry, Whittaker, Cejudo..

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Byla by škoda, kdyby Volk prohrál. Zaslouží si to víc. Ale zase mě baví ten příběh arogantních machírků. A zrovna Topuria na to má asi víc než např Colby. Takže když vyhraje Topuria, tak za mě ok. Bude to legrace, ikdyž smutná. Podobně doufám, že to dá Ian Garry :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: Topuria hrozne nesympatickej typek, doufam dostane, Volk ho dobre trolli :-)

UFC 298: Pre-Fight Press Conference Highlights
    https://www.youtube.com/watch?v=l6a7F3MULVA
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    Naděje nejen pro boxery či hokejisty. Vědci přicházejí s lékem, který slibuje utlumit škody po otřesu mozku | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://vikend.hn.cz/c1-67294120-nadeje-nejen-pro-boxery-ci-hokejisty-vedci-prichazeji-s-lekem-ktery-slibuje-utlumit-skody-po-otresu-mozku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam