• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    EVILMIND: Jsem na to včera nevěřícně koukal...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: :O

a ja sem du se vtipkem :))

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    lol, Prochazka vs Rakic prerazeno z hlavni karty do prelims
    jako... mam Bo Nickala rad, ale tahle tlacenka je uz je trochu moc teda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MVP super, i kdyz uznavam to byl matchup presne pro nej, striker znamy tim, ze se necha snadno frustrovat
    a Hollanduv roh po prvnim kole - he is a lot faster then we thought :-) no shit sherlock
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    joo tak to byl peknej vejkend! ten box skoda, ze nebyl delsi. ale KO brutalni!

a 299 krasny! Diamond dobrej. Venoma sem konecne videl, tam delal dobry vopicky :)) M.Pereira taky cool. hlavni zapas nevim. Cukrik jako umi, ale myslim ze vetsina s kterejma bojoval byla lepsi. Chito skoda, ze nebyl odvaznejsi a nebo zapas o trochu delsi! :)) tu posledni co mu poslal na solar byla imo celkem efektivni :)

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    EVILMIND: WOW, teď jsem koukal ha highlights, a ten ho dobře zrušil!

KNOCKOUT CHAOS | Anthony Joshua vs. Francis Ngannou Fight Highlights
    https://www.youtube.com/watch?v=Q_3cpQvjU50
    ROMI
    ROMI --- ---
    EVILMIND: takova kopirka Naseema Hameda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    normalne na box nekoukam, protoze mi prijde nudnej, ale na tohohle bych si i koupil listek :-)

Ben Whittaker - The Greatest Showman | A Showboating Masterclass 🤯 👑
    https://www.youtube.com/watch?v=E7Uqq9nG3Zo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty kraso ten box slusny KO! :O
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    GNSP
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))
    "Someone said Sean looks like a bacteria 😭😭"

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH:
    MERAB SOUNDS OFF on SUGA Sean, Hatred For Petr Yan! | EXCLUSIVE INTERVIEW
    https://www.youtube.com/watch?v=mDGVo51KlMc
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Merab pripravenej na zaskok! ten je hustej! :D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tesim!

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PPNEKK:
    Na Mirceu neměl, je mladej a hlavně TITUL :) Jenomže titul byl Interim, Brichta je co se optiky KSW týká furt ještě nadějnej kiddo co si prostě bude muset ještě počkat a tak trošku s tim Brichtalkové asi počítali no. Celej krám :)

LOGO:

No Vémola si nejspíš akorát došel pro vejplatu a hlavně na pana Piráta byl kurz 5,61 :D S Kinclem to nedopadlo takže perspektiva pro Oktagon diskutabilní, venku nikoho moc nezajímá, z pohledu profiMMA je starej, rozmlácenej a dělat příští roky žrádlo se mu minimálně prozatim moc nechce. Takže honem ještě vytřískat co to dá i když na Végha se myslim připraví co to dá.

Za mě víceméně jasný a IMO otázka byla ne jestli začne dělat to co v bojovejch sportech ledaskdo a sice chodit si pro prachy (anebo rovnou pouštět zápasy) ale kdy :) 95 procentum scény se může z hlediska příjmů smát rovnou do ksichtu Pirát nePirát, má to co vždycky chtěl tzn. kozatou blondýnu, velke barák plnej zvířat a lítá si kam chce kdy chce takže je myslim spokojenej :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BUGAS: nějaké info ohledně komentování? Bude tam původní/české/žádné? Třeba Oktagon mě nebaví asi hlavně kvůli komentátorům. Proti UFC je to fakt nuda.
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Nova Sport 6 se stává domovem UFC! Nejprestižnější MMA organizace světa rozšíří nabídku nové prémiové sportovní stanice Skupiny Nova. Na první přímý přenos se diváci mohou těšit už tuto sobotu - UFC Fight Night začíná ve 20:00!
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam