• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    FILUS
    FILUS --- ---
    A Brichta si hlavně velmi slušně vydělavá na svým herohero, on je mazanej a zajištuje si půdu až jednou nebude fighter, což ale zdaleka neni na pořadu dne vzhledem k jeho věku.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:

Brichta je nejužší místní špička, auta, hadry, opulentní menu, bárbři, ...bejvají od sponzorů a ty zase nebejvají napořád . Pokud nejseš Vémola , Végh, Khalidov , anebo někde kolem špičky v One, UFC,...tak čistě z odměn za zápasy stěží pokreješ přípravu . Jeden nejmenovaný grappler a vyzyvatel si půjčoval na přípravu tušim u Providentu.

Takže proto ty věčný spolupráce, YouTube,...I bulk UFC běžně dělá dveře, soukromky,...protože prelims bojovník je ca tak 30 $ ročně což je +- level McDonald. Mc Donaldi ovšem neplatí špičkový jídlo, ,suplementy, soustředění, trenéry/managery, doktory skrze nezápasový záležitosti,.. :)

Když to srovnám např. s fotbalem kde si např. doslova lokálka dovezla Skandinávce kterýmu dala byt, plat a auto tak MMA IMHO neni úplně dobrej příklad sportu co nese :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    si to tak straduju na letny pres prechod a pred nim cekal sedej mercedes. koukam na pekny auto a najednou vidim na zrcatku uvnitr maly rukavicky a za volantem L.Brichta! celkem to asi nese to mma, kdyz to cloveku de a neco tomu obetuje :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    s operní árií na konci

IRakli Zirakashvili vs Evgeny Prudnik Highlights
    https://www.youtube.com/watch?v=OvzRTphCYOY
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BUGAS:

"Náš Mach" s vlajkou Uzbekistánu kterémužto fandí každý open minded Čech? Jsem zdrcen :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Ano, s nástupem DWCS došlo v UFC k celkem dost velké změně paradigmatu (a kvality).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: jsem byl docela prekvapenej kdyz tusim na zacatku minule episody rikali, ze aktualne v UFC je uz cca tretina fighteru, ktery prosli DWCS. A to se vyplati, mit tam lidi vdecny za minimalni plat... :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Pokud nesledujete DWCS, tak tenhle fight (week 4) byl rychlej. U ženských zápasů se to moc nevidí. A první zápas byl taky nálož. DWCS mě baví.

Yuneisy Duben noquea de forma espectacular en #DWCS
    https://www.youtube.com/watch?v=41NUzmMPk3o
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Zápasník Muradov nesmí pobývat v Česku, ohrožuje veřejný pořádek a bezpečnost státu - Aktuálně.cz
    http://aktln.cz/InigwO
    Jeden z nejznámějších zápasníků MMA Machmud Muradov přišel o možnost dlouhodobě pobývat v Česku. Podle ministerstva vnitra představuje pro stát bezpečnostní riziko, jež plyne z jeho styků s kriminálním prostředím. Vnitro vycházelo z poznatků policie. Závěr ministerstva nyní potvrdil soud, jenž v úterý zamítl zápasníkovu žalobu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Pls Sivak vyletel ze sveho gymu nebo nevyletel? Slysel jsem to jen na YT od Spejbla, ale v CZ se neorientuji. Dik.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LEON_KOWALSKI:
    To byl zase zfoukanej na kaši ne :)

VESNACH:

Brichtalk se prý soustředí na MMA takže možná ta Pyramida o Václava . Záděra vs Sivák 2 by mohla ovšem být podívaná.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Craig Jones vs Gabi Garcia | Full Super Fight | #CJI
    https://youtu.be/HID-Xi8hOUw?si=mCDz67KFDNtrl9um
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: No, zřídka. Klíčové v tomhle kontextu je to, že to bylo v Austrálii, takže si rozhodčí nešéfovalo samo UFC ale nějaká tamější komise - a ta se rozhodla to vyřešit takhle rychle a rázně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Me teda spis zaujal ten rozhodci, co dal uz nevim v kterym zapase 30:27 uplne naopak, aneb jak spravne DC podotknul, ve druhem kole byl asi na zachode celych 5 minut, a rovnou ho do dalsich zapasu vymenili... :-) To se asi tak moc nestava.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    CAIDEL: Je to tak, dost lahko sa ti moze stat, ze proste klepat nestihnes/nemozes, si v soku, nemozes hovorit (mas blokovane usta napr.). Ked kricis, berie sa to ako stop. Tiez som si na to raz nabehol, ale je to lepsie a bezpecnejsie, zdravie je az na prvom mieste.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JOPS: Jj, jak říkám, není to jenom záležitost UFC, je to celkem běžné (a taky věřím, že to fighterům při předzápasovém školení rozhodčí normálně říká, proto mě zaráží, že to ti ex-fighteři nevědí, i když vlastně co se divím: těch kauz toho, že vlastně neumí pravidla už bylo tolik... a koneckonců u fotbalu, volejbalu a dalších sportů co občas provozuju je to podobné - skutečně do detailu ty pravidla hráči vlastně většinou neznají).
    JOPS
    JOPS --- ---
    CAIDEL: on vlastne takhle byl ukoncenej i Mikulasek v Oktagonu vlastne. Zarval a rozhodci to ukoncil.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JOPS: Úplně jednoduchý a jazykově univerzální pravidlo (s tím tap tap může být někdy problém - fakt nevím, jestli třeba v Číně hulákají tap tap). A je zbytečný zlobit se na rozhodčího - nemáš se dostávat do situací, kdy budeš řvát bolestí, to už celkem naznačuje, že je něco v nepořádku (heel hooky, kneebary apod, tam je něco zkurvené okamžitě).
    JOPS
    JOPS --- ---
    CAIDEL: ha, uz jsem zase chytrejsi, diky, priznam se, ze tohle jsem netusil, ale dava to smysl :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Uááárgh, ta absolutní neznalost komentátorů UFC mě fakt ničí. A to tam byli dva exfighteři (Cormier, Cruz). Finiš Tafa/Walker a oni prostě nevědí, že při submisi se výkřik bolesti bere jako verbal tapout? Vždyť je to úplně běžné pravidlo.

Jediný Anik tam obvykle má tušení jak to s pravidly je, ale zase ty ostatní nechce úplně ztrapňovat během přenosů, tak tam většinou jenom něco zamumlá a pak to nechá vyhnít.

Tam o tom melou pět minut jakoby se stalo něco divného, podezřelého a tak vůbec, Cruz tam rozjíždí teorie jak ho rozhodčí zařízl a přitom je to úplně normální věc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam