• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LUCIEN: no OJ Simpson taky dostal flastr až v civilním procesu, po žalobou zpackaném trestním.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LEON_KOWALSKI: Ten hajp kolem něj byl furt velkej a jeden money fight by určitě ještě udělal. Zajímavý na tom je, že to byl obcanskopravni spor, za znásilnění, takže brucet nepůjde. Otázka ale je co dalšího na něj vyplave.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    LUCIEN: on už stejně v ringu nebyl ani nepamatuju.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak, a je doufám navždy Doconorováno.

Nikita Hand wins civil rape case against Conor McGregor
    https://www.breakingnews.ie/ireland/conor-mcgregor-to-pay-damages-to-nikita-hand-after-jury-finds-he-assaulted-her-in-dublin-hotel-1699014.html
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐩𝐡𝐞𝐫 𝐒𝐩𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐏𝐫𝐚𝐭𝐭 ⚔️ 𝕍𝕒𝕝𝕚𝕒𝕟𝕥 𝔽𝕒𝕥𝕖 | We all know who would have won this fight if it were real 😎 #tyson #miketyson #jakepaul | Instagram...
    https://www.instagram.com/reel/DCiSsQot_85/?igsh=MWtnOXF0ZGNwMzhk

Tohle je nejhezci zaber, co jsem zatim videl. Kdyby jeste nekdo pochyboval, ze to byl ciste money fight:)
    ROMI
    ROMI --- ---
    TIGRE: Jeste tech deset prosim
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Zápasník MMA Růžička se z podmínky nepoučil, soud mu prodloužil vězení - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/krimi-zapasnik-mma-ruzicka-se-z-podminky-nepoucil-soud-mu-prodlouzil-vezeni-40497914
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: To nicméně bylo všechno co řekli. Tj všimli si, trochu okomentovali, ale víc už nezaznělo. Mě to teda nevadilo, protože jako "nováček" k Jacksonovi vztah nemám, ale objektivně jsem to zavnímal.

Každopádně tohle odkládání rukavic, když bojovník prohraje a všechna pozornost je upřená na vítěze (slavení, rozhovor, fotky, komentátoři), to je dost divná situace.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: ktery komentatori? Jak domluvil Miller a byl zaber na ty rukavici tak prece rika, ze ho Rogan chtel k mikrofonu, ale on to odmitl.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CAIDEL: Za měl byl dobrej i zápas Ruffy vs LLontop. Obecně kluky z Fighting Nerds mám rád a doručujou.

A jo, přehlídka Trumpa & friends, to bylo útrpné...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    A pod čarou: Trochu zamrzelo, jak komentátoři ignorovali to, že Damon Jackson v kleci ukončil kariéru. Jasně, je to celkem nobody, ale tak trocha slušnosti a dát mu minutu na mikrofonu neuškodí... Dva turnusy v UFC, čtrnáct UFC zápasů, to zas není tak málo.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Stipe vypadal celkem bídně, ale taky ho hodně pohřbil komentář. A Jones vypadal taky vlastně nic moc. Celkem nechápu, jak mohl Stipe navážit asi o 5 kg víc, Jones vypadal výrazně těžší :))

Každopádně Aspinall vypadá na úplně jiném levelu ) Tak snad to vyjde. I když už úplně dopředu vidím, jak ho Jones taky něčím debilně sekne. Chjo.

Ale tu otočku trefil Jones parádně, to zase jo. Ale zbytek zápasů: No, snad akorát Millerova gilotina byla fakt dobrá, zbytek večera převážně meh. A do toho ještě ta koncentrovaná sbírka poli-idiotů vedle klece. Ehhh.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyy ve. tak nic no :/ chandler x oliveira opet nezklamali, vtipnej ten konec jak tam s nim chodil na zadech :))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, Stipe vypadal hodně špatně.
    Za mne to bylo trochu nedůstojný o titul, takový jako když hraje fotbal stará garda.
    Jones chce pokračovat a prý dostaneme, co chceme…
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jinak tedy odhlédnuto od boxu... tohle je hodně zajímavá zpráva která zapadla a u které pořádně nevím, co to do budoucna vlastně bude znamenat:
    UFC signs BJJ champ Mikey Musumeci to landmark deal - ‘First of many’ - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/2024/11/15/24297135/ufc-signs-bjj-champ-mikey-musumeci-to-landmark-deal

(UFC podepsalo Musumeciho, který byl doteď v ONE, ale ne pro MMA, ale pro BJJ)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    koukám že mám na Netflixu "Speciál N - Paul : Tyson" a má to 5 hodin, dokument spojený se záznamem zápasu, jdu to proletět :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUCIEN: :D
    znate Novbyho? toe jeho syn! ;)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CAIDEL: hlavne si doufam tvrdit, ze to bude o fous lepsi stip(e)ana :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    TALPENNY: To jsme si asi nerozuměli. Ty jsi my měl odargumentovat, proč Jake Paul není profiboxerem a místo toho mi víceméně argumentuješ, proč ano.

Obří šou, zábavní průmysl, přepečlivý výběr soupeřů, mediální mrdky, rozhovory o každém prdu, Dubai, dvacetihlavé entourage apod. jsou přímo esenciálními vlastnostmi top level profiboxu. To není bug, to je feature. A Paul se akorát vyzná v novodobých médiích, tak to vzal nahoru celkem zkratkou (místo aby nejdřív bouchal na 20-0 se zaplacenými journeymany, tak z toho dělá řádný spektákl už zhruba od 2-0 a holt si tudíž nemůže brát noname zaplacené bouchací pytle s bilancí 2-40 a vybírá si mezi relativně neškodnými, ale zvučnými jmény, prostě protože může a je po tom poptávka. Princip ovšem zcela totožný).

Jasně, v každý druhý tělocvičně samozřejmě čeká nějakej nikdy-o-něm-neuslyšíte zneuznaný chudák, co by mu to natřel, ale tak holt smůla, takový je život. Prachy vládnou.

---

Dobrý, Tyson tam nějaký návyky možná pořád má, ale hlava už člověka v šedesáti do ničeho nepustí, takže si za celý zápas bouchnul asi třikrát a zbytek času vypadal velmi smutně. Hlavně vždycky když cinknul konec kola, přepnul z boxu do civilního módu a musel se odšourat do rohu bez střehu jako normální důchodce. Tristní. A Paul se (celkem moudře) rozhodl netlačit na pilu a v poklidu to v dvojnásobné rychlosti doforwardovat až do bodové výhry.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, takže tak.

Ale kdyby dopadl ten Stipe, to by byla krása :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Úplně jsem zapomněl jak mi Miocic chyběl, teda hlavně ty komentáře pod Embedded ...

Imagine Stipe knocks out Jones and ruins Jon's legacy, then gets on the Mic and just goes "Ahvlagh oihrefw iebffbw iubef uihef euihw eufhwoe fbui!!!!!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam