• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    The Japanese Bruce Lee of Boxing - Naoya Inoue 井上尚弥
    https://www.youtube.com/watch?v=KdgIxN_bovw
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FILUS: Mikimu to šlapalo dobře. Škoda že si nemohl pinknout i Tááda

Michal Vančura
    Za me nejlepší lucerna všech dob, hromadná bitka na boxu je nejvic nejlepší hau hau haaaau
    FILUS
    FILUS --- ---
    Tak Lucerna dopadla hromadou bitku v publiku, potom co při předposledním zápase, kosovský boxer vystřelil bombu mimo kolo a navíc z jeho rohu letěla plastová lahev na českýho boxera, pak začala mela a lucerna se v podstatě před posledním zápasem vyprázdnila.
    x.com
    https://x.com/ptrbusek/status/1873867335242834271?s=46
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    EVILMIND: vzhledem k tomu že mu za každej prd přistanou celkem bomby na účtě, tak se nedivím. Je to celý pokřivený. Za komentář na Valhalla fight night dostal kilo :D to nedostali ani všichni fighteři snad dohromady :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: se mi taky libi jak z clanku vypadla nejak informace, ze Sivak nadaval Keitovi do cernejch kund... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: on proste zije v bubline kde je nejlepsi na svete ve vsech bojovych sportech, a kazdej ho v tom utvrzuje, a pak kdyz se v realu stretne s kritikou tak to nedokaze pobrat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve tak z tech cigosu zatim pro me Skop (o kterym sem to ani nevedel) mi prijde zatim v normalu. jinak tohle uz je slusna bida :))

Všem, co bučí, osouložím ženy! Vašek Sivák vyhrál zápas, ale rozhněval publikum | Top-Fight.cz
    https://www.top-fight.cz/vsem-co-buci-osoulozim-zeny-vasek-sivak-vyhral-zapas-ale-rozhneval-publikum/
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Pokud jste nepostřehli, tak Jiří rozjel nový kanál. Za mě už je to moc praktické, já jsem jen teoretik :). Ale jinak cením výchovu nových šampiónů ;)

Jiří Procházka & Matěj Peňáz: Nejfunkčnější věci na vzdálenost
    https://www.youtube.com/watch?v=i4CfIA1OUmU
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ja nevím, co jsem stáhl za verzi, ale tam taky pořád říkali, jak je to vyrovnany, což mě prekvapovalo, jelkoz ho i chvalili většinu času. Byl tam snad Joshua a Sergio Mora, kterej snad jedinej řekl, že je jasné ahead Usyk. Jinak za mě byl rozdíl i vetsi, hasnej zápas Usyk a, agresor, přesnější, kontrola ringu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    A ještě mi tedy vlastně úplně nepřišlo, že by Fury nějak zvlášť boxoval na výhru. Vlastně to celé bylo jenom o direktech a držet si Usyka od těla, ale akcí ve kterých by tlačil, nebo to nějak mimořádně zkoušel urvat na svojí stranu, těch moc nebylo.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ale komentátoři (TNT Sports) mě teda dost srali. Měli očividně zapnuto na to, aby to celé viděli z Furyho úhlu, takže o Usykovi vlastně moc nemluvili, pět šest zásahů z prvního náporu v úvodech kola (osmé, deváté tuším) obvykle zcela ignorovali a když ho tam Usyk naháněl a dal mu čtyři zásahy v kombinaci, tak to považovali za vyrovnané tím, že mu dal na závěr Fury jeden kontr.

Taky ty jejich skóre byly nakonec tuším o bod pro Furyho a remíza, ale rozhodčí tam měli celkem jasnou výhru Usyk o čtyři kola, jestli se nepletu a ještě navíc se všichni shodli, což není zrovna standard.
    MISANTROOP
    MISANTROOP --- ---
    ROBOTON: Skvělý a výsledek taky sedí
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    LOGO
    LOGO --- ---
    N_I: jo, ale tak je to případ starej 2 (?) roky? Od tý doby seká latinu (musí a není úplně hráblej jak Růžička).
    Nicméně křišťálovej charakter úplně nemá, no.
    N_I
    N_I --- ---
    týpek v každým podcastu řekne jak se vyhejbá rvačkám a že mu za to vězení nestojí, to je vážně skvělý...

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LOGO: Fajk je moje guilty pleasure, sonda do zivota lidi s IQ 70, libi se mi jak porad opakuje, ze musis "bejt chytrej"
    ROMI
    ROMI --- ---
    BURDIC: To je zas kokot, co chce byt s kazdym zadobre
    LOGO
    LOGO --- ---
    BIOBOID: Fajk teď říká, že už lidi mimo ring/sport netluče. Ale nedělá to jen proto, že by ho problémy z toho brzdily v kariéře. Tzn má tu agresivitu v sobě a to je samo o sobě špatně.
    Když udělal Růžička ten poslední průser na koupališti, tak se Fajk nechal slyšet právě u Willyho v podcastu, že Mawara nechápe, že si na "BEZCENNÝM" týpkovi zničí život.
    To podle mě nemůže říct normální člověk. Borec, kterej se zastane holky, kterou obtěžují nějací idioti, je frajer, a ne BEZCENNEJ.
    Tzn Fajk je charakterově vadnej člověk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam