• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Kromě přestupu Humburgera dnes Oktagon ohlásil další tahák. V červnu se v Edenu utkají Patrik Kincl s Makhmudem Muradovem o prozatímní pás. Před Muradovem ještě stojí překážka v podobě březnového souboje s Lutterbachem🔥
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    Viděli jste Soldice ve ONE včera? Pěkný letecký den :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    to prepisu do textu bo Helwani fuj

314
    Volkanovski vs Diego Lopez o volny titul
    Paddy vs Chandler ♥
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Šel jsem hledat na youtube novej dnb set a skočilo mi na homepage toto. Už jsem viděl předtím grafiku na FB, ale Helwani tomu dodal to správný koření.

Islam vs Topuria by fakt byl masakr!

BREAKING: Ilia Topuria Vacates Title, UFC 314 & 315 Blockbuster Main Event Set; Ariel Helwani Reacts
    https://www.youtube.com/watch?v=Y_XZoOROU4U
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: KSW vysila Nova Sport 2. Nikdy jsem to teda cesky nevidel, tak nevim jak sledovatelny to maji - kdyz si nahodou vzpomenu, tak neni (na rozdil od Oktagonu) problem najit zivy anglicky stream na redditu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Koukl bych v pátek (nebo ze záznamu) na KSW 103. Do Liberce to mám sice blízko, ale stačí mi to online :)

Kde na to budete případně koukat? Mám si koupit PPV nebo je to někde levnější s rozumným komentováním?
    BOBESH
    BOBESH --- ---

:)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tahle náhledovka a název videa přesně reflektujou moje pocity. Ještě že to zachránil zbytek akce a hlavně co-main event. To byla válka.

NIS
    NIS --- ---
    Aliri Pereizka

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LOL :)

jako, koukal bych se rad, ale MVP uz ted sel o vahu vejs

Michael ‘Venom’ Page wants Jiri Prochazka fight: ‘Two tornadoes clashing!’ - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/2025/2/2/24357113/michael-venom-page-doesnt-care-about-weight-classes-wants-exciting-matchups-like-jiri-prochazka
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    Bisping finally got his revenge on GSP 😂

VESNACH
    VESNACH --- ---
    Thats how we do public workouts😂😂😂 #ufc #michaelvenompage
    https://youtube.com/shorts/vezc2nkQpPg?si=R1jnMRDi10DeZxI_

:D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROBOTON: Úplně normální. Klidně ho mohl mávnout už při té první dorážce levačkou ještě v tom pololehu, protože pak šel dolů už úplně a ty další byly už navíc.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    chudak izzy, mi prijde, ze ma trosku tu bradicku sklenenou, ale asi dyz se to trefi...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MVP profesorsky, je to presne jak rikal - on uz videl tunu takovejch kickboxeru, ale Shara nikdy nevidel nikoho jako on :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    No, dneska Ondrovi moc nezacinká...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Zas ale nevýhoda, že nebude na co koukat zítra :). Ale díky za tip, už jsem začal mít dlouhou chvíli.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    lol jsem se chtel podivat v jakem priznivem case dneska UFC je, a ono to zacalo uz v 3! to asi budu vic podporovat dalsi eventy u sejku :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "ten 3. zapas bude ti povidam!" :D

BUGAS
    BUGAS --- ---
    EVILMIND: tak o Lapilusovi Novotný několikrát mluvil, že měl pozitivní testy a že výsledky byly označeny za prohru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam