• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: zatim jsem stihnul jen prelims, a jako to split decision proti Cutelabovi, to jako... specialne ten rozhodci co to dal 30:27, ten byl asi celej zapas na zachode.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Konečně po delší době pořádný UFC. Pokud jste zatím neviděli, tak dejte. Mám pocit že tam nebyl nudný zápas. Však ta karta byla i celkem krátká (v prelims jen pár zápasů). A oba finálový zápasy byly napínavý až do konce.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Dobrej pokec s Terezou Bledou. Vypadá dost rozumná, jsem zvědavej jak jí to teď půjde po dlouhé pauze.

Tereza Bledá: Do pěti let chci pás UFC a pak skončit kariéru. Nezajímá mě, kolik si vydělám | Fight!
    https://www.youtube.com/watch?v=3PDYn3MK3wQ
    LOGO
    LOGO --- ---
    EVILMIND: dokud máš "zaplý" svalstvo, tak rozhodčí nic ukončovat nebude.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: jako schopnost zadrzet dech na 8 minut je jako obdivuhodna, ale mam obavu, ze v MMA te rozhodci odklepe jako mrtvyho... ;-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Absolute Cinema tohleto. Super výkon, ale i produkce videa. Jiří si to fakt užívá. Tak snad bude dodávat i výkony v kleci ;)

Nobody expected this from Jiri Prochazka: 30 meters under the ice!
    https://www.youtube.com/watch?v=kna94QHHyUU
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @espnmma
    Dustin Poirier was 22 when he gave a 19 year old Max Holloway his first fight in the UFC 🤯

13 years later, Holloway will be Poirier's final opponent in the UFC with the BMF title on the line 🏆

A storybook ending for a legend in the sport 🤝

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    UFC bylo fajn. Po prvním souboji jsem doufal ve větší jízdu, ale i tak. Main event stál za to určitě. Spoilerovat zatím nebudu :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Už jsem tu s tímhle kanálem kdysi otravoval (a byl poslán do ...) Tak to zkusím znova :)
    When A UFC Champion Challenges Martial Artists
    https://www.youtube.com/watch?v=EWdMEVtMIFM
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    lol 2011! :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Hej, Ilja se vzdal pásu a půjde o váhu výš. Jenom se čeká, proti komu teda, jestli mu UFC dá rovnou šampiona, nebo jeden nějaký elitní mezizápas.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    supr!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak UFC Chandlera nešetřilo a dostával fakt elitu divize.

Jinak ten Pimblet byl strašně obrovskej. Sice ten postoj vypadal technicky neohrabaně, ale vzhledem k tý váze to impact mělo výraznej.

Za mě překvapení a jsem na něj zvědav dál.

Imho proč šel Volkanovski o titul s Lopezem? Ilja se vzdal pásu?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Ten neck crank byl jeden z nejhorších co jsem asi viděl...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    doplnujici foto :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Byl, ale jeho vrchol byl ještě v Bellatoru, před UFC. Kolem 2013 byl legitimní světová trojka, v 2018 měl ještě takové oživení kariéry, ale od té doby už jde pozvolna dolů.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RJOKER: Pimblett byl dobrej cca vždy, ale neměl moc disciplínu. Teď (podle trenérů) ale navíc "dospěl" a je konzistentní. Už žádný tloustnutí po zápase atd. A je to znát.

CAIDEL: Byl Chandler někdy "před zenitem"? Já o něm moc nevím, k MMA sem se dostal až po McGregorovi. A jak řekli i komentátoři a upřesnil BOBESH - v UFC je 2 - 5. Vlastně ten hype nechápu. Jsem rád, že ho Pimblett takhle vykostil a snad jeho bublina splaskne už úplně.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    BOBESH: Chandler vypadal šíleně zoufale v konci toho fightu.
    Buď Pimblett fakt vyrostl (i teda na těle je vidět změn), nebo to má Chandler už fakt za sebou. Do teď se relativně dalo umluvit o šílené konkurenci, teď už bych řekl že ujíždí i vlak.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CAIDEL: amen! presny! :)

jinak Chandler to ma ted takhle
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jj. Main event slušný. Silva smáznul toho retarda. Pimblett se a) nezdá, b) Chandler už je asi drobátko za zenitem. Pitbull dostal fakt těžký stylistický los, ale navzdory tomu, co tam mektali komentátoři podle mě právě celý zápas ukazoval, že UFC kvalitu úplně v pohodě má. Otázkou je, jestli se mu bude chtít pokračovat v kariéře, když se mu rychlá cesta k titulu zavřela.

Akorát teda z Trumpa, Muska co si s sebou tahá živý štít a celého toho servilního patolízalství všech okolo bych blil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    peknej event!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam