• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    TALPENNY: jak to tam vůbec dopadlo s tim Loncakem, dal se dohromady nejak, netusis?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    BOBESH:

:) to ne tak úplně protože Spejbl byl vždycky tak "trošku" cizinecká legie. TR přišel od Petrlíka a Fajk od tý party kolem PriMMÁtů. Pokud tam nesednou na lep místní nestvůře provokatér/práskač s útočným číslem +15 na sekundární damage a ještě jim nepřihoděj tak to bude něco ála Mr. Slušný (pardon Kincl ) .
    Tedy velebení od ansámblu, balíky, fitko a možná i nejedna kuřba od nějaký znuděný fanynky ať už v uniformě anebo bez ní.

Čas jim ovšem nikdo nevrátí takže TR má karieru v hajzlu, gratulki . Fajk je Heavyweight kolem třicítky takže pokud se Patron neshlédne jinde a hlavně tam nepřibere na 150 kg bude odhaduju pokračovat tam kde skončil protože bude relativně za chvíli venku na podmínku.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jo a jeden pri patku. toe pekny jak sou oba ze Spejbl gymu od pana Vančury :) ale neznam, nevim...

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak jak o vejku? :)
    me by se asi skodolibe libilo, kdyby Attilka zopakoval prvni stret s Vemolou a Patovi to asi preju o malo vic. takze to bude presne naopak :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MIGUELX:
    Hm ty jeho věčný podcasty mu asi nahnaly čísla i u odvolačky :)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    PLOMBDENTIST: tenhle chytrolin by chodil se sekerou po sidlisti...
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Ze by? :)

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: No ale stejně mu to nepomohlo a dopadl vlastně hůř než posledně. Dostával zabrat i v postoji a nakonec choke a odklepání. Jsem zvědavej, jak dlouho bude Merab vládnout. Je to týpek!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: tak zase, tohle se mu povedlo jednou jen... :) Jinak se Suga branil takedownum o moc lip nez minule.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Solidní UFC 316. Šampioni jsou ti, kterým jsem fandil, to potěší.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    IMUS: Achjo. No a na instáč dala fotku. Uff
    IMUS
    IMUS --- ---
    Tak Bledá zase nic, infekce.
    To snad ne! Tereza Bledá bohužel do dalšího UFC zápasu nenastoupí - MMA Shorties
    https://mmashorties.cz/to-snad-ne-tereza-bleda-bohuzel-do-dalsiho-ufc-zapasu-nenastoupi/
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MAESTRO_007:
    MAESTRO_007:

AFAIK Fajk rád nadsazuje a hodilo mu to v dimenzích českýho rybníčku slušnej mediální záběr. Měl dřív velký problémy, je to takovej ten typ co se mu nemusí řikat dvakrát a naprosto nepochybuju o tom že to na něj zkoušel kdejakej zhrzelej dveřník apod. zoufalci .
    Ti ovšem narozdíl od TR a dalších jaksi postrádají mediální zajímavost :)

Momentálně to vypadá že zcela správně dospěl k názoru že riskovat svobodu, zdraví ( viz např. Horáček a další) a karieru kvůli nějaký chlastačce v Dlouhý apod. štacích kde potom lítá sklo atd. je blbost a je už v rámci možností v klidu.

Mikeš byl vždycky v pohodě akorát to vypadá že na relativně starý kolena přišel trenérskej fame, YT, sociální sítě (a možná i trošičku jiný věci hehe ). No a ne vždycky si vzpomene že ne všichni sledující se znají z šaten 90s gymů, Brumlovek , repre a galavečerů .

R0C3S3K:
    Tak ani Procházka "prý" nebýval vždy Procházkou - Samurajem :) Co si pamatuju neslyšel jsem na něj narozdíl od jinejch křivý slovo a vždycky dokázal dokonce i pozdravit. To je nepoměrně víc než se dá říct o mnoha a mnoha dalších z týhle doby a branže.

S jeho portfoliem a věkem má už na ledascos nárok bych řekl .
    CAIDEL:
    :D "....Jake Paul profiboxer.." Díky ,to mi stačí pozdravuj v Ignore .
    FILUS
    FILUS --- ---
    Kozma ofiko přestup k Andrému.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "el chorizo" :D
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    PODFUCK: Snahu cením, ale intro je na mě moc dlouhý a až moc epický. Resp v poměru k souboji, který byl dost anti-climatic. Takže na jedno zkouknutí super, ale další si nepustím. To radši genericky ale řemeslně top kvalitně udělaný UFC. To mi přijde na masovou produkci lepší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam