• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Ve Fight Passu je komplet UFC, včetně PPV. Podoně jako je ESPN PPV. Platíš to přímo přes appku nebo na webu.

Mě právě zaráží, jak celý Fight Pass jde tak potichu bokem, už historicky. Občas to promují při zápasech, ale spíš jako knihovnu mma (je tam víc organizací). Teď u tohohle dealu taky o tom není info..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: tak skoro vsichni tam jsou treninkovi partneri nekoho. Ale realne to byl jedinej dobrej fight tam, ty ostatni to byla tentokrat hruza, jsem rad ze jim to Dana nerozdal zadarmo jen proto, ze se mu hodej fighteri za minimalni plat...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Protože je to přímo tréninkový partner Chimaeva :) Go figure.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: no u nás mají přímo na webu ve FAQ:

- Je Paramount+ dostupný v České republice?
    - I když je služba Paramount+ v některých regionech nedostupná, diváci SkyShowtime mohou přesto sledovat různé tituly společnosti Paramount.

To je jako nice korporátní shit talk ze kterýho se nedozvíš nic :) proto jsem rovnou psal ze se uvidí až jak to bude tady dojebaný.
    Ve Fight passu ted ale nemas PPV prave, ne? To je celej ten soucasnej problem, co rika Dana ze chteji resit. Ale uvidime no, jestli bude od 2026 ve Fight pass uplne vsechno...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Ten Paramount+ je jenom pro US. Takže nějak přes VPN? Každopádně jak to bude mimo US, to se ještě moc neví. Já doufám že bude dál fungovat UFC Fight Pass (jak jsem psal níž).
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Je to v UFC Fight Pass ;) Ale zrovna tenhle první díl nebyl nic extra ;). Jen jeden čečenec Danu uchvátil tak, že mu dal hned spot na UFC 319
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EVILMIND: Myslíš DWCS?
    UFC Tuesday Night Contender Series August 13th 2025 | RealFigths Watch Boxing UFC MMA PPVs Fullshows Online Free
    https://realfight.org/ufc-tuesday-night-contender-series-august-13th-2025/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Koukam nova sezona Contender zacala uz predevcirem, ale zase jako tradicne zahadne nikde neni k mani, co?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    N_I: jako upřímně jako divák to vítám, pokud to nebude u nás nějaký extra dojebaný, tak si to zaplatím.
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: tak oktagon jede dost podle modelu ufc výplat taky ne?
    podle mě by byl ivo rittig i dobrý budoucí prezident:) jako trump:)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    N_I: Nj, rekordní bizz a fighteři zřejmě zase dostanou hovno :) DW sice už mluvil o tom, že se určitě zvednou bonusy, jenže bonusy jsou taková mrkvička kterou ti mávají před nosem, abys držel hubu a krok.

Naopak je jisté, že všichni šampioni a jiné superstars přijdou o takový ty PPV body, protože už žádné PPV nebudou existovat. Jak se to bude kompenzovat od ledna 2026 se zatím vůbec neví, ale DW říkal, že mají spoustu chytrých účetních a ty prý určitě něco vymyslí. No, být fighter, tak to mě teda dvakrát nenaplňuje optimismem.

Aneb korporátní klasika: Máme rekordní rok, zdvojnásobili jsme zisk... áááá... takže půlce týmu přidáme tři procenta, příští rok zeštíhlujeme a C-Suita si rozdělí na bonusech miliardu?
    N_I
    N_I --- ---
    To je dost ne-sranda, z UFC udělá nelepší sport bizz Trump , v Čechách to Oktagonu pomohl dostat tam kde je Rittig.

Větší deal než s NHL. Za práva na UFC dali téměř osm miliard dolarů. A role Trumpa?
    Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/mma/ufc-prodej-prav-paramount-dana-white.A250813_094414_sport-mma_rmp
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    TALPENNY: ja chtel puvodne dat takovy to video, jak nekde v baru se poprali dva mantaci a ten mantak, co umel trosku wrestlit, tak tomu druhymu udelal suplex, hodil ho na palici a na miste ho zabil. no ale nenasel jsem to uz online.
    no tak aspon takhle, pro dobrou naladu :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    TALPENNY: to byla hodne jina doba, viz record https://www.sherdog.com/fighter/Travis-Fulton-80
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Celý mi to prijde, ze si proste Novotny chce ukousnout z kolace Clashe. A tohohle noumu si vyslovene vypestoval pro to.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    YGGDRASSIL:
    https://www.youtube.com/watch?v=IrKE0ZsoJjY
    Mám pocit že už nikdo dlouho nevytáh tohle :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CAIDEL: tak proc ji neokomentovat a navrch popsat zrejme este v dalsim prispevku vid.))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BOBESH: Jak říká pan kolega. Nevtipná sračka.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PLOMBDENTIST: prave proto! debilni a jednoduchej. nic co by stalo za vysvetlovani, nebo pozastavovani se nad tim proc si nejsou podobny. navic ty nemusis vysvetlovat vubec nic
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BOBESH: je fakt potreba vysvetlit, ze tenhle humor je uplne debilni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam