• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    vcerejsi Contender je dobra pripominka toho, co lidi casto rikaji - this game has levels :-)
    N_I
    N_I --- ---
    nebude to moc popular, protože na jirku se nesahá, ale snad se nepropadne v ezo žebříčku ještě hloub a jednou nedopadne trochu jako jarda jágr, vlastně smutnej klaun, zde trochu v divné společnosti, kde jde v první řadě o cash, ikdyž se to tváří....

Festival Uvědomění 2025 - Aftermovie
    https://www.youtube.com/watch?v=O1-aKZOpDZs
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EVILMIND: aha aha! video sem jeste nevidel. diky! no jeste sem nekde zahlid jak uz prej pred casem Rampage mluvil, ze si nechava naky penize stranou na pripadnou kauci a to pritom jeste tohle nebylo vubec aktualni. asi se vyved synek
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BOBESH: v tom videu to ten druhej rika, on ho nemrdnul tou realnou plechovkou, trefil ho prstem schovenym pod ni, tj. je to nejakej wrestlerskej trik aby to vypadalo skutecne - proto se mu pak omlouval, ze si myslel ze je wrestler, protoze nahodny navstevnik netusil, ze to je trik, a myslel si ho hitnul doopravdy.

A ad nahodny navstevnik, tam nadhazuje to, ze si to objednal jinej wrester, jak tam tusim rika "that fucking pussy in cowboy hat", co udajne mel se Stu nejakej realnej beef, proto on sam byl u ringu i kdyz nemel mit vystoupeni, protoze ho varovali predem, ze se asi neco semele.

Jinak ty jeho streamy prej jen tak 500-700 lidi, to se teda jako vyplati jit kvuli nim do basy... :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    taky to sleduju. strasny koste! ale nevim tu omacku kolem toho vseho. on prej dostaval hejty uz na nakejch svejch streamech predtim. pred mesicem mel prej otres mozku. pak je videt uz ta "rozepre" se Syko Stu kde mu frajer mrdne tou plechovkou o hlavu, ale nevim estli to nebyla naka wrestlingova proprieta ci co. no desivej pohled to byl kazdopadne
    KOMARIUS
    KOMARIUS --- ---
    na margo raja jackson

Wrestler Who Stopped Raja Jackson Speaks Out
    https://www.youtube.com/watch?v=-lq0DHvWw8c
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tohle je docela jako masakr

LAPD investigating Raja Jackson wrestling incident | FOX 11 Los Angeles
    https://www.foxla.com/news/lapd-investigating-raja-jackson-wrestling-incident

kdyz jsem to prvne videl tak jsem si rikal wow, je to wrestling, tak asi domluvena akce a vypada to fakt real
    mno... nebylo to uplne domluveny jako
    z tech videi co jsou venku se da poskladat story, jak syn Rampage Jacksona je nekde v zakulisi, a ten wrestler mu rozkrapne o hlavu plechovku ze srandy, bo si mysli, ze je to taky wrestler, a pak se mu za to hned omluvi

a on jak to livestreamuje, tak ho jeho fandove, i jeho fotr, kterej mu do toho live streamu telefonuje, vyragebaitujou jaka je pussy ze si to nechal libit od nejakyho fake zapasnika, takze pak behem wrestlingu vbehne do ringu se pomstit :-) jsem zvedavej jestli mu to koupi nejakej jail time, poslat takhle nekoho do nemocnice
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jestli nemáte teď na co koukat, tak hodně doporučuju aktuální dva díly Road To UFC (epizody 5 a 6). To je něco jako DWCS, ale v Asii a ve formě turnaje, kde vítěz dostane smlouvu. Doposud to dělali v malém "čínském apexu" (Shanghai PI), ale teď to daly do arény (před UFC Shanghai) a je to jinej level. A souboje byly dost dobrý! Nevybavím si nudnou bitku, snad možná main event. Ale ten jsem měl vyspoilovanej, tak mi to zkazilo dojem. Finále bude zkraje 2026, ale už teď je jasný že ti vítězové budou v UFC fakt znát.
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    BOBESH: Tak prej skutečně zas nenastoupí.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUCIEN: tjn. uz sem videl, ze prej "canceled", ale zatim nevim estli potvrzeno
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BOBESH: Ještě horší je to video kde jde... Tady asi víme jak to dopadne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    RIMAN0: To jede od začátku mám dojem.
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    N_I: Asi hlavni duvod, proc Chamzata nesnasim, chapu ze mel nejaky post covid problemy, ale vracet se domu ze Svedska, stat se Kadyrovou insta kurvou, asi nemusel.
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    jsou z toho kazdopadne pekny zraneni, kdyz te vezme halapartnou parkrat za krk, nic moc
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    PODFUCK: byl jsem na jednom bohurt turnaji jako divak a trochu mi unika smysl, resp. to asi dostatecne nechapu:) primarne nejspis nejde o to se naucit sermovat, takze hlavni benefit toho treninku je vydrzet zatez zbroje, zvladat v ni vsemoznou atletiku a pak se jit posekat, pricemz to "posekani" muze mit rozdilny stupne "brutality" v zavislosti na tom, kam te kdo cim trefi:) a vyhraje z pravidla ten, kdo je silnejsi a houzevnatejsi = vetsi hovado.
    Ja treba osobne se pokousim trenovat (pro zabavu) kali, tzn. dva kratke klacky (macety, mece) a bavilo by me mit moderni verzi tohodle, tzn. moderni, funkcni brneni, ktere ti dovoluje se hybat a zaroven te chrani a dva maniky, co to se zbranema umi, jedou u toho parkur a gymnastiku a rezou se, dokud jeden nepadne...just for fun. Ten full kontakt v historickym brneni mi tak nejak principielne nedava uplne smysl, i kdyz je to teda masakr.
    N_I
    N_I --- ---
    zlatej oktagon a rittig
    když dana plodí tohle:

Kadyrov opět vyhrožoval Ukrajině! Pak mu Chimaev poslušně odevzdal pás.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PODFUCK: jsem na tom byl jednou zive, kdyz to bylo v Praze tusim na Petrine tusim 2015. Pamatuju si z toho hlavne jak nas tym naprosto znicili Rusaci behem par vterin... :-) Ale uz tehdy jsem jako mel problem videt za tim nejakej skill. Rekl bych v tom bude uspesnej kazdej kdo je velkej silnej a ma fyzicku aby utahnul co nejvic zbroje na sobe aniz by ho to extra omezilo.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Máte zkušenosti s tímhle? Lákalo by mě to zkusit.
    Porazili jsme nejlepší tým na světě!
    https://www.youtube.com/watch?v=IOyUr_Nb4TQ
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: jako totalni cringe traged, mizerna imitace Hulk Hogana, nepredvedl vubec nic jen mel slabyho soupere co mu doslo uz v prvnim kole. Ja bych mu kontrakt nedal, to si mohli rovnou nechat Budaye. Navic je na tu divizi malej - vsechno se na nem traslo a i tak navazil jen 225 - divil bych se, kdyby ho Dana nedonutil jit do LHW. Jedina realne zajimava vec na nem bylo to, jak se odkopaval od klece v klinci, to jsem jeste nevidel a fungovalo to az zazracne.

Me se libil ten Ind, zjevne Ryan Hall zak, furt na zadech hrabal po noze. Bohuzel nic jinyho nemel no. To byl asi Dana zklamanej, by se mu tak hodil aspon jeden Ind v UFC... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam