• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BOBESH: no je to totalni magor:)

BOX BEZ RUKAVIC | ADAM «PITBULL» KRISTL VS JOSEF «BERSERKER» HALA | VALHALLA FIGHTING
    https://www.youtube.com/watch?v=45rQFRL7tTo
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VESNACH: mno to sem kouknul jen tak zbezne. typek mi prisel sympatickej a nejvic pobavil upe na konci, coz byla asi upoutavka na nakej placenej obsah, jak prej dostal ko a prvni co bylo dyz se probral, tak myslel ze ho mama budi do skoly :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BOBESH: me spis bavil ten jejich sparring, Brichta si ho tam slusne vodil.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Zítra ráno se už těším! :D

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :))
    Tony vyhral po sesti letech. Nad influencerem

BOBESH
    BOBESH --- ---
    po delsi dobe sem mrknul. celkem pobavili
    FLORENTSKÝ FOTBAL MIX MMA A FOTBALU ? | Josef Berserk Hála | BRICHTALK #73
    https://youtu.be/hPIBVjd8DHc?si=iAnB3QJCtJJik1LC
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a pri patku trocha bulvarku ;))

Jirka mel narozeninyyyy
    „Oslavil jsem to na hodech v Hostěradicích, byly tam u nás tradiční hody. Na zábavě jsme to oslavili dostatečně s kamarády. Co teklo proudem? Krev. Nakonec se to tam servalo, ale bylo to dobrý, bylo to v pohodě. Jenom jsem to čekoval zdálky. Pak tekla nejvíce vodka. My jsme zvyklí, že tam dáváme vodku čistou,“ prozradil Procházka.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Tak to vypadá na:
    Topuria - Gaethje
    Tsarukyan - Pimblet
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: zato zenskej titulak predtim je teda tragedie :-) nechapu proc museli tak rychle chtit obsadit ten titul, kdyz Jandiroba nema jasnou vyzyvatelku

R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    shevchenko, ach
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    STAROJDA: nn. me to vadi jak si davaj po hube :)) u ty Erin taky nevim estli spis nezkouknu pak jen vysledek :B
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    BOBESH: Na tyhle holky se doufám podíváš. Epičtější to být nemůže ;)

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    DEEJAYY: Napsal jsem to slabě. Jasně že info je, tohle ale bylo takový osobnější. Díky za link každopádně, tohle jsem nevěděl.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    O tom, že Jirku stopnul IRL streamer jsem už věděl dřív. Z nějakejch reelsek nebo tak. No a dnes mi to algoritmus hodil na zeď. Tak jestli jste neviděli, klidně mrkněte. Za mě nepřínosnější bylo "seznámení" s Jirkovou přítelkyní. Nevím jestli je o ní víc info.

Stopování v roce 2025 (Den 7): STOPNUL JSEM JIRKU PROCHÁZKU!
    https://www.youtube.com/watch?v=Aq7-TuAU2fY
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Jo tak na tiskovce to vysvětlil. Kromě provolávání Boha (docela autenticky, včetně oblíbených žalmů) zmínil i ty váhy. Dokáže se prý dostat i na MW. V LWH měl dva zápasy a ostatní v HW. Takže pro něj bude asi dobrý se usadit v LWH.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    na holky nekoukam, ale Erin fandim delsi dobu. a i tohle bych radsi videl jako nejakej zapas v bahne :]
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Jo však příště bude určitě LHW. A ten basketbalista nebyl zas tak marnej. I v tom klipu má slušný pohyby. Ale zkapal slušně nakonec :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: jako HW co vazi 209 a meri 172 by se asi mel zamyslet co je jeho vahovka ve skutecnosti - i kdyz to byl short notice.
    Kazdopadne to byl zrovna pripad tech levels, fighter co to ma 8:4, a DC rikal jeho posledni zapas byl proti nekomu komu je 41 let a 6 let nezapasil, a trikrat ho presto poslal k zemi nez to ten basketbalista otocil... to jsou jako red flags jako svina ne? :-) Nechapu jak se nekdo takovej vubec dostane do Contenderu.

Taky to podle toho vypadalo, jakmile dostal ranu tak to zabalil:
    Streamff - Easy video sharing
    https://streamff.com/v/ec2fadca
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam