• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Hasbulla uz nefrci prej ;))
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak se Merab dočká čtyř obran titulu. Dobře pro něj. Nicméně já se v tom eventu nejvíc těším na Talbotta - po poslední prohře přehodnotil svůj přístup a rozhodl se focusovat na MMA.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    a pri patku jednu Masinku. m.a.g.o.r. ! :D
    @HappyPunch
    Merab defended his title at UFC 320, partied until the sun came up, then went to Aljamain Sterling’s wedding the same day 🤯

Insane 24 hours for ‘The Machine’ 😂
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    btw Hooker ma fight s Armanem, to sem zvedavej. Arman uz hlasil, ze ho tam uvali
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak jsem u Helwaniho skoukl rozhovor s Danem Hookerem - ten tam zmínil že dělá 1-minute scrap turnaje v gymu (50k NZ dolarů výhra). Je to na kanálu TheMacLife a jako dost dobrý. Dlouhý, ale odsejpá to, atmosféra parádní a má to i uspokojující konec. Doporučuju.

Další díly co chystá:
    - 32 convicts - tedy bývalí vězni
    - 32 dads - před vánocema, aby měli na dárky

$50,000 GYM FIGHTS - Dan Hooker's 1 Minute Scraps
    https://www.youtube.com/watch?v=eVTq9yshtP0
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Jiří Procházka Knockouts Ranked By Brutality
    https://www.youtube.com/watch?v=TaYw2qI7Ca4
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Pro případné fanoušky Connora, jestli ještě nějací zbyli (já to tedy nejsem určitě) - že se do klece nejspíš nevrátí, je vcelku jasné, ale tady to má ještě bloklé i ofiko:
    Conor McGregor issued CSAD suspension
    https://mmapayout.com/2025/10/07/conor-mcgregor-issued-csad-suspension/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    PLOMBDENTIST: Kzamzat toho vzdycky nasteka a zapasi 1 za uherak po dvou stornech... uplne ignoruju

Uprimne ja si vubec netroufam odhadnout, co se na spicce LHW muze stat. Myslim, ze uplne vsechno :D
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BIOBOID: ne, khamzat psal, ze si to s pereirou da v HW
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    PLOMBDENTIST: v LHW…
    A DuPlessis byl taková LHW…
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VESNACH:
    :) JPP že měl hlavu v háji už před lety tak hodně štěstí v klasickém boxu a bitkách
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    BIOBOID: v HW, kdyz chodil welter a ted middle, to muze vypadat jinak, 77 nebo 120 je uz docela rozdil :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ... ale o zápas s Pereirou se hlásí i Khamzat... a tady bych vsadil barák na to, že by si Pereira ani neškrtl...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LUCIEN: Pereira by si měl do HW dojít pro status GOAT. A Procházka vs Ankalaev bude top. Jirkovi by to mohlo sedět.

Bál jsem se před zápasem s Roundtreem, že by to taky mohlo být na body, tři kola jsou hrozně málo a s Roundtreem rychlostně nestíhali ani Pereira ani Hill.
    Naštěstí to Jirka zase přepnul na brawl, kde má nejlepší kombinaci brada+bomby. Sice mu dáš, ale s ním to nic nedělá a dostaneš větší. Pak začneš víc inkasovat a je konec.
    Samozřejmě s Pereirou to logicky vyjít nemůže, když má ten borec 2 metry, "1000" zápasů K-1 a ránu jak Ngannou.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PLOMBDENTIST: v mojí matice není záměrně, Ulbergovi pro titul chybí jeden větší zásek. Udělal bych to jinak, Ulberg - Ank. Vítěz s BJP o titul. Platí teda premisa, že Alex půjde o váhu výš.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LUCIEN: jeste by pred tim odchodem do HW mohl seknout Ulberga, kterej v tvoji matematice chybi
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PLOMBDENTIST: Nestačila, nedává ten rematch ani smysl :( Alex Jirku 2x přejel. Celé je to teď o tom, zda půjde Chama vejš do HW, v LHW ho nic už nečeká, tam to vyčistil.

Já to vidím na Ankalaev a BJP o vacated titul.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    LUCIEN: doufam, ze Prochazka ted title shot nedostane, tahle verze by na Pereiru nestacila :(
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jsem si říkal. Čtvrtej zápas v DWCS byl tak legendary, že jsem tušil, že ho uploadnou celej na youtube. Poprvé v historii dostali oba zápasníci nejenom smlouvu, ale každej ještě 25k bonus.

A teda i další zápasy byly ok, stálo to za to.

#DWCS Pelea Gratis: Adrian Luna vs. Mark Vologdin
    https://www.youtube.com/watch?v=HGyvwtzwSCM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam