• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BOBESH: Love asi ne, to by se mohla celkem snadno vrátit do WWE, spíš se doma s dítětem začala nudit. Gina budiž, akorát se v mezičase od ukončení kariéry jaksi propadla králičí norou někam k antivaxxerům, plochozemcům a podobné smečce, což, jak se pochopitelně zjistilo, vytoužené kariéře v Hollywoodu příliš nesvědčí. Takže ta by prachy potřebovala celkem jistě, nějakej její pokus o cash-grab-MAGA-film nevyšel, co jsem tak slyšel pár let zpátky naposledy a od té doby nic.

Kariéra ukončena 2009. To si celkem živě pamatuju. Sakra já jsem starej :) Koukám, že se s Rondou nemohly potkat vlastně ani spekulativně, protože Ronda začala v amatérech až o rok později a ke slávě se probojovala až dva tři roky potom, takže mezi nimi nebyl ani žádný překryv. Carano v době zápasu bude každopádně 44.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    LUCIEN: to bude naka lechtacka ne. nechapu. ronda potrebuje nejaky love asi :) Ginu mam rad, ale ve filmech! no kouknu se!
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    a o dalsich 20 let pozdeji uz nebude pro lidi v ringu misto :-)

Unitree demostration during the Chinese New Year Gala is incredible!
    https://www.youtube.com/watch?v=R40IDdAkRZM
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    WTF?! O 20 let později...

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LUCIEN: Asi nechtějí, aby to bylo zneužíváno.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Místo Power Slap měl DW založit Eye Poke Championship a rovnou by měl pár šampionů.

Jako moc nerozumím proč to není rovnou DQ. A to bylo kolem těch novejch rukavic keců...
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    PLOMBDENTIST: Gane ted vypichne oci Pereirovi a cesta k titulu je volna :)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Gane za faul dostane dalsi title shot a Aspinall pujde do duchodu? To mi neprijde moc fair.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    LUCIEN: tak zrovna tohle je fair celkem, Aspinall uz se dost mozna z toho double eyepoke nikdy nesebere, afaikt mel ted dalsi uz x-tou operaci, a porad vidi na hovno... :-(
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    EVILMIND: Chudák Tom. Jestli něco UFC fakt umí, tak vyjebávat s HW contenderama...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Gane vs Pereira ve Whitehouse o interim title

super pro Prochazku
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    EVILMIND: proc by to delal? venku hrozi nebezpeci a dokud mu to tady lidi zerou. Podivej se na vemolu, ve svete nicka a tady z nej novotny udelal pomalu narodniho hrdinu, pritom stacilo, aby se po navratu z UFC potkal s pestou...
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    EVILMIND: boji se o svoji nulu, navic podle me regulerne smazi, tak to se to pak vyklada;)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak aspoň jsme zase jednou světoví :)
    MMA fighter who got his ear chewed off a la Tyson-Holyfield posts grisly recovery pics (NSFW) | MMA Mania
    https://www.mmamania.com/international-mma-news-results/421320/mma-fighter-ear-chewed-off-tyson-holyfield-posts-grisly-recovery-pics-nsfw
    N_I
    N_I --- ---
    PLOMBDENTIST: tak tadeáš veselý už asi nebude nikdy tak veme štafetu za něj a přitom všude mluvil o tom jak by před ním kleknul celej svět a jak má jirka procházka žádnej styl:))

no snad mu z toho koko nerupne hercna jako horákovi

viz. můj příspěvek pár týdnů zpět, ale to byla rýma:)

kam by s tímto frkem měl jít jinam než do klece? a vtipný je jak se tomu říká - sivák má trochu víc rád noční život, ne saje první ligu

SIVÁK: FETUJU JENOM PENÍZE 💸JSEM TO NEJLEPŠÍ, CO TADY KDY BYLO 🥇 (FNC 8 VLOG #2)
    https://youtu.be/UJDSWm797xQ?t=196
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PLOMBDENTIST: to se asi prvně budu dívat na ty předzápasový tiskovky, Sivák startuje na první našlápnutí, doufám mu tam zavolá nějaký "fanoušek"... :-) Jinak prostě totální dno, tady furt vykládá jak je lepší i než Procházka, a přitom furt žije jen z juniorské slávy, a do žádný ani trošku přestižnější organizace si netroufá.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Sivák to dotáhnul do Clashe :-)

Zápas v Clashi? Jdu si jen pro prachy, přiznal Sivák a obul se do soupeře
    https://www.fights.cz/ceska-scena/zapas-v-clashi-jdu-si-jen-pro-prachy-priznal-sivak-a-obul-se-do-soupere-622330
    N_I
    N_I --- ---
    vlastně se tu pak divíme, že to je samej bulvár, jak to bulvár válcuje, víc než sport, o tom i ten novotný mluví dokola že je nutný stavět příběhy, takže zdali nela a roušal nebo vyndanej veselý, není od sebe až tak daleko pořád

přitom na tuty domluvený ucho se tu bude řešit 14 dní ale třeba kolaps na té váze se hned přešel
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    uprimne, daleko mene me poburuje rvacka v clashi, nez kdyz nejaky jiny cesky nejmenovany event se proti tomu par mesicu v kazdym promu vymezuje, jak tim pohrdaj, protoze oni jsou ti slusni, cistej sport, ucta a respekt k souperi bla bla, a pak tam taky litaj zidle, a to jeste ani ne po ukousnutym uchu, ale kvuli nesouhlasu s bodovanim zapasu. cirkus mi prijde jen smesny, zato pokrytectvi me skutecne nasira.

mimochodem, uz se vi, jestli to s tim uchem bylo domluveny nebo se to stalo neplanovite?
    LOGO
    LOGO --- ---
    CYBERKOTLIK: v UFC to nevadí. Tam přece nikdo nefetuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam