• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    N_I
    N_I --- ---
    CAIDEL: takže za úroveň oktagonu zase tak vysoká nebude což:) udržel se někdo z oktagonu v ufc dlouhodobě?
    keita měl snad nejlepší možnej match up, sham je úplnej ale úplnej kokot
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mňo, co se Oktagonu týče, tak Shaq Rock v UFC dvě prohry a očividně nemá celkem co nabídnout a Keita loni nenavážil natolik, že se zápas rušil a teď prohrál těsně na body ve svém UFC debutu.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Pokud se chystate koukat na dnesni UFC tak uz je to od 18 hod.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Zemřela Dominika Elischerová alias Mína, bylo jí 23 let | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://irozhl.as/AIE

tady clanek k tomu:/
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    V Thajsku na campu srazilo auto Minu (Spejbl) na ceste na trenink, zemrela.. :/
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Další trollování od UFC na facebooku? 🤔

STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Dobré bitky v Apexu, doporučuju i prelims.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    N_I: Tak to já doporučím tohle video. Krátké, ale nabité:

Lets Go For Hunt! #ufc327
    https://www.youtube.com/watch?v=_UEzwYPqfMk
    N_I
    N_I --- ---
    marian poprvé úplně marný otázky - jak si užiješ titul až to dovezeš zase? wtf?
    když se jirka zamotá do svých snů je to už docela dušek
    hlavně aby dovezul titul a doma bylo všechno v pořádku
    tohle předjímání není vůbec v pohodě..a dělo má ulberg nakonec taky

Procházka: Dospěl jsem, nepotřebuji se zalíbit ostatním. Titul je dárek pro mě. Role otce? | Fight!
    https://www.youtube.com/watch?v=LbW0sivGCnc
    N_I
    N_I --- ---
    KOMARIUS
    KOMARIUS --- ---
    LUCIEN: za mna fajn komedia ;)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOMARIUS: Ono ještě někoho zajímá názor tohodle kašpara?
    KOMARIUS
    KOMARIUS --- ---
    NIS
    NIS --- ---
    LUCIEN: Me na tom nejkomictejsi prijde, ze WhiteHouse card, a kecy typu "Pujdeme z ovalneho officu primo do ringu" a podobne, naproste fantasmagoriny. No byl jsem zvedavy, jak to muzou asi stihnout postavit, kdyz prave/leve kridlo v bilem dome je srovnane se zemi a jeste neschvalili plany na jeho velkolepy Gold Ball room.
    Samozrejme ze to nebude na paloucku u Bileho Domu. Bude to v pamatniku Lincoln.
    Ja teda fandim vsem bojovym sportum a budu rad, kdyz se rozvine treba i do materske skolky - se spravnym koucem
    Ale tenhle hajp 250ti letech od vzniku Hofylandu, jak jeste vyhajpovali kartu, na ktere teda..nieje to bohvieco, jak rikaji nasi slovensti Brata. Ale divat se budu, to zase ne ze ne.
    Ale toz, ten republikansky tym businessmanu, co si nevidi dal nez na spicku nosu, z toho je mi achichouvej. Takze jsem velice rad, ze jsem si nikdy nezaplatil ani jedno PayPerView. Chvilema me zriral maly pocit viny, tak misto toho, abych to dal UFC, tak jsem si koupil posezeni v knajpe (neziju v Cesku, cumime tady na to v 10dopoledne, idealni posnidanova show), zaplatil jsem mene nez za pay per view, mel jsem k tomu super jidlo v cene vstupneho, nekonecne caje, atmosfera jak v Koloseu. No to byla prima, ale to jsem podporil ten bar a ne UFC.
    Je to paradox. Jak vskutku vazne vubec nemusim vedeni UFC, ale ti hraci a znacka co vypestovali od prdu, to me bavi neskutecne. Love and Hate relationship.
    Ale musim uznat, ze z dneska me velice pobavil Twitter rant nejspis vozraleho Bones Jonese. Tomu to na twitteru dobre najelo, a klasicky smazal vsechno po pul hodine.
    Jsem si musel odplivnout ohledne prehajpovane WhiteHouseCard. Dekuji, ted muzete minuskovat. Podekuju i za ne.

BOBESH: Ja jsem zacal sledovat bojove sporty bohuzel az po tom, co Askren sel do duchodu (delam bojove sporty polovinu zivota, Aikido 6kyu kdysi davno, to me nebavilo moc, Capoeira zluty pas, a ted Muay Thai Kick Boxing, za rok za dva v planu BJJ), ale musim rict, ze me ten pan velice inspiruje. Jeho videa, jak mluvi. Tenhle chlap je kavalerie. Az budu velky, budu jako on...
    GameBredFighter Kubano z Floridy co miluje Trumpa.. toho jsem nikdy moc nemusel. Jeho trash talk mi prisel ponekud... slaby. Jeho sportovni vykony jsou avsak pomerne zabavne.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @Benaskren
    Well I suppose I learned last summer that life is short, definitely too short for holding grudges. So when
    @GamebredFighter
    said he wanted to sit down and break bread of course I took him up on it. Today he came to Wisconsin, sat down had some dinner and chatted it up. Turns out we have more in common than different 👊👊👊 Felt great to bury the hatchet and make a new friend. Life is too short to hold grudges, bury hatchets and move one with your life. So glad Jorge was able to come to Wisconsin today.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    No dost nuda to byla nakonec
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem si dal este jednicku. tyo vono to bude uz 11 let!
    Max Holloway vs Charles Oliveira 1 | FULL FIGHT | UFC 326
    https://www.youtube.com/watch?v=N4-MVuJhrzM
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Čekal jsem od White house card teda víc. Tripple champ incoming....

VESNACH
    VESNACH --- ---
    ROMI:

Rico Verhoeven Breaks Down How Oleksandr Usyk Fight Happened, UFC Negotiations, Leaving Kickboxing
    https://youtu.be/Vfw_3z1LgzE?si=VUAHL3dU_8ejkAZv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam