• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: btw Ulberg zdá se má přetržený křížový vaz. Tj. nebylo by vůbec překvapení, kdyby ho teď UCF donutilo titul zase uvolnit... :-) Teda pokud nejsou ochotný akceptovat, že na rok zablokuje divizi.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HOWKING: "američtí analytici" - a je to jako obvykle pouze Sonnen, který je za klauna všude
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: no rekl bych o titul bude na rade Ankalaev, ale Prochazku bych docela videl proti vitezi Blachowicz vs Guskov, a pak by se videlo - zatim toho v divizi neni moc naplanovano jinak.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---

It’s Jiri, I’m surprised he didn’t blow his own knee out to truly even the field

CURZE
    CURZE --- ---
    Ulberg dava takovou bombu, nebo Jirka uz zacina mit sklenenou bradu? Protoze driv me prislo, ze kdyz slo do tuhyho, tak vsechno vykryl hlavou a ted ve spojeni s tim jak odmita davat ruce nahoru si myslim, ze pro nej bude nejtezsi si ten svuj styl preucit, v polotize uz vsichni vedej co a jak a prijde me jakoby mu pomalu ujizdel vlak... A to sem nikdy nebyl jeho moc velkej fanousek, ale rozhodne neco dokazal.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    PLOMBDENTIST: V polotěžké je pusto prázdno a Jirka je u fans a UFC oblíbený (a příběh s Ulbergem tam vlastně i je), takže myslím, že solidní šnůra může taky znamenat dvě nebo tři (zvlášť vzhledem k tomu, že je prakticky stoprocentní finišer). Čímž neříkám, že si šáhne, ale ještě bych to úplně nepovažoval za mrtvý projekt.
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Rad bych se pletl, ale obavam se, ze uz si na titul nesahne. Musel by udelat solidni snuru vitezstvi a okolnosti hrajou proti nemu.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Uplne ne*deb*lnejsi prohra jakou si clovek dovede predstavit. O trochu horsi by snad bylo kdyby se jeden z nich po*ral nebo se ta klec rozpadla a nekoho to propichlo.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CAIDEL: no nemyslim, kazdej jinej by mu bud hned sel po te noze, nebo by ho proste nechal chvili behat

Jiri Procházka Octagon Interview | UFC 327
    https://www.youtube.com/watch?v=FxGWtgmIhjY
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: On ho zas tak nešetřil. Naopak - právě že šel po finiši až moc.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    HOWKING: Jj na Insta to je videt, jak se omlouva. Myslel, ze po prvnim kole to doktori stopnou, tak ho setril. Achjo, takovej pristup v UFC..
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Semlelo ho ego, tohle by se Jonesovi nebo Pereirovi nestalo
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    No, myslím, že tam bylo jasně vidět, že když si všimnul toho kolene, tak ho začal hecovat do přestřelky ve smyslu: Hele, s tou nohou jsi v prdeli, nechci vyhrát takhle zadarmo, tak dáme přebíjenou, ať máš ještě šanci. Ulberg nechtěl... tak si to Procházka holt teda začal nabodovávat... a pak chyba a hotovo. (hehe, sem to psal dřív, než jsem viděl pozápasový rozhovor, kde to sám Jirka potvrzuje - koukám ze záznamu).

Za mě celkově škoda toho průběhu, protože se mi zdálo, že Jirka v úvodu takticky docela pěkně vede zápas i v té fázi, kdy byl Ulberg ještě fit. U některých jeho fightů je to takové čekání na průser, tady mi to připadalo, že si to celkem kontroluje a hlídá a boduje. Njn. Většinou zázračně otočí Jirka, teď naopak, no.

Hokit je sice idiot s dost mizerným gimmickem, ale jak už to tak bývá, tak podobní idioti holt často umí i docela dobře bojovat, takže ten fight byl vpravdě epická holomajzna.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Něco mi říká, že to bude průser.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    tyy ve... :/
    ale jinak pekny zapasy! sem si rikal, co toe za ptaka ten Hokit a nakonec se tam pekne postipali :))
    Cub Swanson! O7
    borec. sympatak! tam me mrzi, ze sem ho nestihl driv.
    Costa taky prekvapil imho.
    ANTALSTASEK
    ANTALSTASEK --- ---
    Tohle ho bude hodne dlouho mrzet.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Nesoustředěnej, přehypovanej a chybující…
    IMUS
    IMUS --- ---
    EVILMIND: Kdyz si vemu, ze sem jel hodinu a pul driv do prace abych to stihl. No skoda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    picaaaa
    jsem si rikal to je skoda vyhra nad zranenym bude min cenna
    a pak tohle
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    FLEGMA: Hokit byl hned po zapase oznamenej na White House UFC vs Derek Lewis, o kteryho loudil Trump :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam