N_I: o spejbl gymu mluví zajímavě i růžička v tom clash b4, jako podle mě ten miki je non stop nasypanej pikem...
"Přátelé, abychom předešli zbytečným otázkám, které se na mě valí:Vasil Ducár měl v rámci přípravy na utkání spárovat s naším Florianem, který se typově nejvíc podobal jeho nadcházejícímu soupeři. Vasil ale na tento kemp nedorazil s tím, že jde raději na sparingy k tomu Karvatovi, kterého nenávidím. Já v životě nenechám žádného svého bojovníka jít k takovému šaškovi. Vasil byl proto jednoduše vyhozen z našeho týmu. Tak extrémní neloajálnost nezažil ani Gustáv Husák (procenta z posledních utkání si klidně nech).
To, že se necháte motat od mladého písklete, kterého byste sami mohli učit boxovat, a žerete mu to, to je vaše věc. Jediné, co chci říct, je, že ze Spejbl Gymu odešel ke cutmanovi Karvatovi dobrovolně pouze Dvořáček. Všechny ostatní jsme vyhodili ještě předtím, než stihli sami odejít. Proberte se kurva, vždyť je to jen cutman!" informoval totiž trenér Vančura, že ve Spejblu končí Vasil Ducár.