• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    KOTCHISTAAN
    KOTCHISTAAN --- ---
    STAROJDA: Za mně to stopnout neměl. Protože :

A. Tady vysvětlí velkej John, že když se zapasník hýbe a něco mu tam přistane, tak na to sere. https://www.reddit.com/r/ufc/comments/1u7sg8c/i_feel_like_this_rule_needs_to_be_better_defined/

B. Tohle se stává často, když ta finishová sekvence vypadá podobně. Nemá se snažit šplhat mu po noze s odkrytou zadní částí hlavy.....

C. Výjimka z pravidla. Turtle defence : Když se snaží krýt, tak že mu nenabízí z hlavy nic kromě tý zóny, do který se nesmí, tak ten malej proužek (vrchní část číra) je legální....

Tady Herb ukazuje tu zónu... https://www.reddit.com/r/ufc/comments/1u7tvrl/herb_dean_explains_why_ganes_strikes_were_legal/
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Tak zase říkat 8 měsíců "nestačilo" na statistickém vzorku jednoho dvoukolového fightu je... no... drobátko neprůkazné? Zvlášť když Pereira prohrál KO i ve váze střední, takže lítající bomby v jiné váze vlastně není ani argument?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Souhlas, že to fňukání Pereiry je už trochu otravný a kazí chama dojem. Nicméně pokud bych si měl zahrát ďáblova advokáta, tak je fakt, že Cyril je trochu dirty fajter neřešící moc pravidla. Když cejtí finish, jde po něm jak slepice po flusu. U Bonese to tak nějak člověk bere, že to je součást jeho evil povahy, ale u Cyrila to nesedí s jeho povahou mimo octagon kde se prezentuje jako nice-guy...

Jinak se lidi docela posmívali Jonesovi, že do HW potřeboval 3 roky přípravy (nebo kolik), zatímco u Pereiry stačilo 8 měsícu. No nestačilo... v HW prostě lítaj jiný bomby a kardio ti taky odejde dřív.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LUCIEN: Sorry, nenapsal jsem to správně. Jo, jsou legální, ale ne zezadu do hlavy. Tehdy v prvním zápase s Jirkou je Alex posílal podobně jako Gane teď, z boku až zezadu.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    STAROJDA: 12-6 je už nově legál, ne?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    N_I: Hledal jsem zpomalenou verzi. Tak třeba tady. Není vidět všechno, ale vyloženě do té spodní části vidím 1 nebo 2 údery. Ostatních (10?) bylo OK. Jasně, pořád ilegální, měl to stopnout. Ale říkat "10 úderů massive" je už coping...

Cyril Gane’s illegal elbows against Alex Pereira #ufc #cyrilgane #alexpereira #ufcfreedom250
    https://www.youtube.com/shorts/Y17OxB9sKl4
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    A teď Poatan na Insta si stěžoval, že ok, dostal jab, ale pak hodně ilegálních úderů a volá po potrestání rozhodčího.

Nicméně v komentářích mu to lidi moc nežerou. Reakce typu:
    - Jejich tým si pořád stěžuje - Izy? weightcut. Ankalaev? Nemoc. Pořád výmluvy, žádní grácie
    - Sám to taky dělal - Jirkovi - 12to6 lokty do hlavy (viz první zápas)

Prostě když prohraješ, nemůžeš se vymlouvat. Fanoušci to nevidí rádi. I ten Aspinal to schytal, ikdyž to dloubnutí do oka bylo brutální (doteď to oko má zraněný). Takže nakonec z toho vychází nejlíp Topuria, který prohru uznal, popsal a nevymlouvá se. Jen teda volá po rematchi, což asi nedopadne.
    N_I
    N_I --- ---
    KOTCHISTAAN: to máš pravdu, přesto do té spodní části letí asi 10 úderů massive i tak...
    KOTCHISTAAN
    KOTCHISTAAN --- ---
    N_I: Asi polovička těch udérů jde jasně na stranu (nad ucho). Většina ze zbytku jde na stranu zadní části hlavy, což není zóna, do které se nesmí mlátit. Jsou tam cca dva až tři údery, který jsou do tý části kam se nesmí.

Řeší se to teď všude. https://www.youtube.com/watch?v=Cf49XmDieD0

Gane fauluje hodně a často to vypadá, že schválně......
    Ale tady....... jistý si nejsem, ale řekl bych, že tohle je v pohodě, v rámci pravidel....
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    The $1M CRO Bonus from @cryptocom will be split between @Justin_Gaethje and @Topuriailia
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Já psal jen o Trumpovi, o té politické lince, která byla celkem potlačená. Ale samozřejmě chápu jak to myslíš. Tohle se děje na všech UFC (manosférea, náboženství, pravice) a tentokrát to bylo boostované Bílým domem. A Hokit je granát sám o sobě. I Rogan byl rád, že tím jeho proslov skončil...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: no nevím, proslovů bylo bohužel dost, vrchol byl samozřejmě Hokit a jeho "Michelle Obama is a man", což dneska masivně rezonuje jako odhalení pravdy i u českých dezošů, který o MMA předtím ani neslyšeli.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    A teda jasně, u Lewise je to vždycky tak 50/50 jestli vůbec trénoval, nebo se na to vysral (nebo ho bolely záda, nebo whatever), ale tentokrát byl teda nepřipraven úplně extrémně (no, když koukám na tu bilanci v poslední době, tak 50/50 mu asi zbytečně moc lichotím).
    N_I
    N_I --- ---
    STAROJDA: hele jako sorry to posílá na ten zátylek úplně jasně a sudí je 10cm od toho...fuck...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    N_I: Jojo, u tohohle jsem čekal, kdy přihodí šťouch do oka.
    N_I
    N_I --- ---
    patnáct úderů do zátylku na pohůdku...

no krása

Facebook
    https://www.facebook.com/reel/1461229652715700
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    No tak za mě 9/10 dnes. Za samotný souboje bych dal i o trochu míň, ale co-main a main mě rozproudili krev. Jsem rád za oba výsledky, protože už mě štvalo koukat na sestřihy s Alexem jak sundává Jirku. A utřít namachrovanýho Topuriu, to bylo kouzelný!

A taky dávám malý bodík plus za produkci. Jasně, USA propaganda, ale vlastně to bylo celkem střízlivý. Čekal jsem o dost větší pouť. A nástupní songy hraný naživo kapelou, to mělo šťávu. Američani si to imho užili, i přes veškerou kritiku jak to do Bílýho domu nepatří.

PS: Trumpa nesnáším, takže super, že tam neměl žádný proslovy. Bylo to prostě UFC hlavně.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Jinak dva hlavní zápasy dopadly tím méně pravděpodobným průběhem.

Pereira sice tlačil, ale totálně nestíhal rychlostně a damage v HW je prostě jiná. Gane v postoji asi nejlepší v divizi.

Ilja se, dle mýho, nestihl připravit. Že v prvním kole dost inkasoval a netrefoval, bych ještě pochopil po tý zápasový pauze, ale že odejde fyzicky ve druhém kole, kde dominoval, je důsledek něčeho jinýho. Buď si dal obří pauzu (řešil prý hodně soukromých věcí jako rozvod atd) a nedohnal ji nebo obří fail v přípravě.
    No, aspoň bude trochu pokornější a snad se ještě vrátí do bývalé formy.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Ta prvoplánová primitivní propaganda byla opravdu extrémně otravná, jsem rád, že jsem u toho pospával.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Eeech. No, pro UFC asi skvělý, všechno TKOčka před limitem. Nedovedu si představit, že bych se na to díval živě, to bych se z toho patosu a všeho posral, ale na sedmeru moří se to dalo bleskově přeskákat :)

A za mě teda bída, většina zápasů u kterých bych měl na vítěze preferenci dopadla přesně opačně :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam