CAIDEL:
No vypada jak vypada. Jeho velkohubost byla fajn, dokud dorucoval. Poslednich pet let vsichni pochybovali, jestli se vubec nekdy vrati. A posledni rok stravil presvedcovanim, ze na to porad ma a ze vsem jeste ukaze.
Nehledam za tim zadnou konspiraci. Proste mi prijde ze vseho nejpravdepodobnejsi, ze se zranil pri priprave a prislo mu lepsi to zaprit a nastoupit, protoze odvolat den/tyden/dva pred zapasem by bylo neprijemny na hodne rovinach. Takhle dostane (i max) uplne jiny penize, jeho povest utrpi o trochu mensi damage (fanouskum se to vzdycky nejak okeca a my hejtri stejne vime svoje) a platici muzou reptat, ze to byl debakl, ale zapas dostali, tak co. Shit happens.
Navic i se zranenim tu porad byla sance na nejakej zazracnej knockout. Prece jenom je to connor, par zapasu se zranenim uz zvladl...
A ty prachy... jako nemusi bejt uplne svorc, aby se vzdal honorare za tenhle fight ne?
No a nerikam, ze to tak je. Klidne se opravdu mohl zranit pri tom karate kid kopu. A to vravorani pri zouvani muze bejt taky jenom nahoda. Ale prijde mi to pravdepodobnejsi, nez ze mel proste taaakovouhle smulu.