• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LOGO:

:) asi chybí řádnej Trash talk, promo s Vitón, kočárky i záporáky a ofc Pokora a Respekt .

Každopádně tohle jsou normální řekněme "Pankration / Extreme Traditional Vale Tudo " eventy co se dělaly všude možně od nepaměti vč. Mocné Sparty a Soccer Kicky byly ještě celkem nedávno standart .

Bad Boys and Girls co převážně nemají na top v MMA naopak mají promo a Status Válečníka, nějaký prachy a někam se i podívají . Tedy do doby než někdo skončí bez oka, na vozíku anebo v márnici .

Enjoy :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    PLOMBDENTIST: Já jí čekal no. A komentátoři cca taky. Ale ta kopačka do jater - to ustojí asi jen Gaethje...
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    STAROJDA: Imho Hooker je uz davno za zenitem a Parnasse je v prime, to nevim kdo cekal valku, btw kurz byl cca 1,15 vs 4,7
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak jo, když nic nepíšete :). UFC Paris - celkově slabší. 6.5 / 10. Bylo tam jen pár lepších soubojů a vesměs všechny dostaly POTN. Plus bych ještě doporučil úplně první zápas v prelims - ženský - to mi přišlo víc drsný než tady do kousání a dloubání očí ;). A finále (asi víte už jako dopadlo), to bylo spíš zklamání. Dobrý výkon vítěze, ale čekala se válka a ne dominance.

Jediný spoiler co dám - Keita oslovil nejen KOčkem, ale hlavně oslavou. To už jste snad na sockách viděli ;)
    LOGO
    LOGO --- ---
    RIMAN0: a co je tam tak strašnýho? Trochu se držely za vlasy, párkrát si hrábly do očí, kousání. Na to že to je bez pravidel by tam mohly být horší věci. Když třeba borec v sedě schytal kop do hlavy, to bylo škaredý. Ale tady se tak moc nedělo. Šly tam obě dobrovolně. Mně se to líbilo.
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    MAESTRO_007: Vim, ale u chlapu mi to neprislo tam spatny ;)
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    Tvl, teď na mě bliklo todle - kdo nemusí věci za hranou, tak ať se nedívá... ženský bez pravidel je teda něco. Za mě je na světě nový dno...

KING OF THE STREETS: SOFÍA LANDI VS YESS CASTRO [FIRST EVER WOMENS FIGHT]
    https://youtu.be/difK4VsCJcY?si=YX2vcvpa9HMJfVzZ
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    STAROJDA: Asi potřebuje nový levný maso do mlýnku.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak DWCS spíš lepší průměr. 7 / 10. Dana je nějakej mírnější - první fight ani nebyl finish a stejně smlouvu dal. To se dřív nestávalo. A teda early stoppage u předposledního zápasu bylo fakt hodně smutný. Tak aspoň že poslední zápas byla pěkná podívaná, ikdyž dost jednostranná :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    EVILMIND: Kajínek vs Pokoš je taky strop :D
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    EVILMIND:

:D asi poprvé v životě vážně uvažuji o PPV i když mi tam chybí Sámer vs Kočkokluci 2 . Tady tohle IMHO něco jako B & Probe Clashe co jde v případě neobvykle intenzivních ataků rozlícené veřejnosti a médií promptně poslat do likvidace a dělat jako že nic ostře tvrdí muziku .

Njn takhle se dneska vydělává - když to neni na top hbitě sáčko, tiskovky a Celebrity Fighting případně Rolexky v podcastech kam ještě najmenuju bráchu :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    EVILMIND: Snad už konečně zapojí Jirka wrestling... No spíš ne no, bude to klasickej ruce-dole, brada-vepředu styl. IMHO Sterling nemá takovou bombu jako Ulberg, tak to snad půjde protlačit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    STAROJDA: to už snad toho Ankalaeva radši, zápas se Stirlingem ho nikam zpátky k titulu neposune
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak teď spekulace, že to bude Jirka vs Sterling. Tyjo ať už něco potvrděj!
    FILUS
    FILUS --- ---
    EVILMIND: Jeste tomu dela ambasadora Paroubek, total.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cywe G MMA vypada bude klepat na to dno Clashe zespoda jako mohutne

Kaluba vs Kalubova máma
    spartansky ultras vs policajti
    nějaký dvě smažky proti sobě v rytířským brnění (nevěřím že někdo z nich by v tom dovedl i jen chodit)
    Muradovs vs 7 Kotlárů :-)
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    EVILMIND: videl jsem to i z jineho uhlu a nevypadalo to tak
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jsem si toho vubec nevsimnul behem prenosu, az ted vidim ten shitstorm
    a uprimne, ze mu nastavi tu levou ruku, ok, ale jak se pak jeste ozene tim pravym loktem... divnej reflex :)

MMA On Point on X: "Did Usman Nurmagomedov try to back elbow Song Yadong while he was celebrating?" / X
    https://x.com/mmaonpoint/status/2093683625468518498
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    SLAMITCH: Jj byl dobrej. A koukali i synové protože doufali, že vyhraje a dá moonwalk 😉

PS dostal bonus.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam