• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    GOG23: pro konformniho cloveka asi ano - co mu tez jineho zbyva, nez se usmivat. nektere alternativy jsou holt za horizontem.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    GOG23: Zase nesměšuj lidi, co dělají v IT s retardovanýma chudákama z hlubin nyxích divnoauditek, jo?:)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    TLUSTEC: Jak jsem již psal: "Opravdu úsměvné".
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    GOG23: zadarmo je pritom paradoxne uplne vse - penize jsou umely vymysl a prostredek smeny. na existenci surovin a vzniku veci ma podil jen lidsky duvtip, prace a ochota, nikoliv nejake penize.
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Je stejně zábavné jak si lidi co dělaj v IT myslej že je něco zadarmo a aplikují své modely na reálný svět. Opravdu úsměvné.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    a ktera ze cizina je ta nekapitalisticka?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: jedu tam pod stan, takze ho moc nepodporim, trumbero.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: nebylo. byl bych lokajsky se zvrhlym smyslem pro povinnost a onformitu, jako jste vy.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: ale meli, mozna by to ted bylo lepsi..
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: nevim, mne rodice nikdy nebili, byl jsem hodne dite a premiant. ne jako mentalne pribrzdeny femur.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: ani o jednom. svedci leda o schopnosti historickeho nadhledu.
    BONGI
    BONGI --- ---
    TLUSTEC: Promin, neuzivam rad silna slova, ale tenhle vyrok svedci bud o momentalni silne frustraci (nevyhodili te ti zli kapitaliste z prace?) nebo chces silne provokovat a nejsi schopen rozeznat hranice slusnosti nebo jsi proste vul.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ja si a svymi idealy stojim, a umim si je zduvodnit i odargumentovat.
    nechapuale, jak jim doda na vaze ci verohodnosti, ze paralelne rozbiju cifernik nejakemu pitomci, co z nich dlouhodobe nechape ani promile?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: hlupaku! myslis, ze rvacka s nejakym prorezimnim lokajskym pitomcem je u mne prioritou leta?

reknu ti to takle - jsem mirumilovny a nasili se mi prici. mam 10x lepsi veci na praci a v planu, nez muzes srovnat fasadu nejakemu frustratovi. nic mi to neda (a tobe uz vubec ne, krom par dni neschopnosti).
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: pristi tyden a 2 vikendy jsem pryc, pak jsem tez pryc, takze az srpen. muzes do te doby posilovat, studentiku, abych si te nenamazal na chleba.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    z diskuze odjinud, tuli:

Kdo nedbá dějin ,musí je opakovat ! Příjde nový rok 1948, TEMPLÁŘ, 11.5.2012 14:04:31
    Současnost s minulostí jsou tak podobné !, Leckdo naříká jak komunisti a dělnická s rolnickou trápili,likvidovali,zavírali a jinak "ubližovali"prvorepublikovým zbohatlíkům ,statkářům,fabrikantům a "demokratům"stejného ražení jako jsou dnes.Oni jsou si s těmi dnešními ,nejen podobní,ale i chování a nabubřelost je stejná néli větší, dnešní FRÍKULÍNI(podle FREE,COOL a INN)pohrdají tzv.obyč.lidmi okrádají je a ožebračují.Dnešní POLITICI stejně jako ti v prv.republice dělají totéž a také se jenom hádají a dělají si naschvály - je jenom otázka času,kdy to někdo využije jako využil Gotwald v r.1948 truc-demisi tehdejších "politiků".Chování zbohatlíků a nehorázné aktivity politiků,to byl PRAVÝ důvod proč s nimi lidé po r.1948 ZAMETLI. Oni LIDÉ věděli moc dobře proč jim dělají to "PŘÍKOŘÍ",už jich měli dost.Současní šmejdi,politici,zbohatlíci, zloději a "demokrati"mohou s určitostí počítat,že s nima a jejich rodinama bude nakládáno rovněž podle "zásluh".Většina toho co se dělo po r.1948 se dělo po právu a je to hodno zopakování !!Dřív nebo později dojde lidem trpělivost a bude zle !Škoda,že se s darebáky svezou i poctiví podnikatelé.
    reagovat

... asi budes muset "dat do drzky"* vetsine naroda, modry komsomolce, zdeformovany obcanskou naukou 90. let.

* retoricky obrat, nejsi toho schopen
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: v patek jsem ve francii, tulinku. ano, vybij svou frustraci, cumacku, na tom, kdo nazyva veci pravymi jmeny.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: a co ji ti komuniste provedli, tak strasneho? narodil ses v gulagu, nebo zadarmo ve vyspelem zdravotnim systemu, v porodnici, moulo?

mozna ses mel narodit nekde v ghettu v detroitu, chude svobodne matce, abys zakusil to skvele zdravotnictvi kapitalisticke.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam