• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    DAVIDO: deduktivni postup bych si s dovolenim nechal jako tajnou technologii, protoze vetsinou funguje. ale pokud jsem konstatoval nejakohu nepravdu, a jsi napr. volic cssd, smele mne oprav.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    TLUSTEC: A k tomu si z toho co jsem napsal došel jak? Upřímně, zajímá mě myšlenkový pochod kterým v napsaném textu vidíš něco co tam není. Díky za odpověd a vysvětlení.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: Ne, IP je kutnohorsky lokalni poskytovatel.
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC:
    Každý to vidí ze svého úhlu pohledu.

nepsals to ty?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Takovehle ohybani historie, to je zazitek.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: To je ono! Vsichni byli blbi, to nebyla perzekuce!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---

Re: Pane, toto je nesmysl!
    16.11.2011 06:55 109.73.212.* reagovat
    Každý to vidí ze svého úhlu pohledu. Já třeba znám člověka, který se v polovině 70. let na VŠ dostal (i když pocházel ze silně nábožensky aktívní rodiny) a po půl roce ze školy odešel, prostě proto, že na to neměl (tenkrát mělo naše VŠ školství vynikající úroveň), A dodnes se všude ohání údajnou perzekucí a politickým vyhazovem.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: uz jsem zduvodnoval nize, precti, pochop, pak reaguj. Jakekoli jine poradi z tebe muze opet ucinit pitomu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: Jak rikam, od jiste chvile se do te doby stabilni pomer prudce zmenil ve prospech ODS. Podivne :).
    IF_
    IF_ --- ---
    FIONOR: Tlustec věří jen průzkumům, které někdo zfalšoval, abych parafrázovala jistého britského politika:)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    TLUSTEC: pokud podobnému průzkumu, který postrádá metodologii, věříš, pak jsi prvotřídní kus vola
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Vždyť sám píšeš, že si tam může kdokoliv naklikat cokoliv, můžeš mi tedy vysvětlit, kde je ta relevance nebo co by měl ten web dokazovat:))?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: pokud mas pocit, ze je vdnesni dobe 47.4% podpora ODS realnym cislem, jsi jeste neduvtipnejsi bagge, nez jsem kdy predpokladal. o to vetsi bude povolebni rozcarovani.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: goly padaji do branky, tuti, a hlavou se maximalne tak davaji.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: ta levicova tam klikala asi pul roku, kdyz si k tomu nasla cestu sama. po nabehu ODS guerilly se vysledek nekolikanasobne otocil za 3 tydny. Nahoda, asi. :P.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: Mila Moulo, jde o stav pred mesicem, vznikly SPONTANNE. Pote, co se link zacal objevovat v ruznych pravicackych diskuzich, nabehla pravicova guerilla, a ted se jdi podivat na aktualni stav, co je to "naklikane" :P. Gol do vlastni brany, agility! :P
    IF_
    IF_ --- ---
    TLUSTEC: Preference vyklikané na tetu? Congrats!!
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: pravidlo se, mily bengi, tyka NYXU - nikoli tomu, co je volne po internetu, ne ze bych ho uznaval, ale plesknout s nim po cumacku to pripitomele bagge by mne vubec nevadilo.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: inspiroval se prispevkem od jinud, kde bylo psano totez, ba daleko hur pro vas.

mate uz letenky?
    Volební preference strany KSČM - Komunistická strana Čech a Moravy
    http://volebnipreference.cz/volebni-preference-komunisticka-strana-cech-a-moravy.htm
    BONGI
    BONGI --- ---
    KEMAL: Jestli se nemylim, tak mi chvili i tvrdil, ze to jen pastnul odjinud (takze to sam nevylucuje), nez si uvedomil, co je tam vlastne napsano.

Takze pokud by "prepastovaval" (starsne slovo!) sam, je to OK, jinak ne!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: Coze, takze ty tvrdis, ze ti tady neco patri? Neni to trochu ... kapitalisticke a sobecke?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam