• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    TLUSTEC: já v úterý odhadoval, že je v tramvaji tak milion lidí... sice mi řikali, že se tam vejde max stovka dvě, ale tyhlety chytráky já nemám rád
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: aha, takze odhad znepokojeneho levicaka ... okej, opet jsme si vsichni v diskusi rovni :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ADMIX: vlastni odhad
    IF_
    IF_ --- ---
    To me ekektorat Vv znepokojuje dodnes.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HWLLFFRDD: Ja jsem videl, jak ty hadky o pocet ucastniku probihaly, proto se Tlustce ptam, jaky je zdroj jeho dat, kdyz tvoje cislo je vykrik zmateneho pravicaka :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ADMIX: to spočítal strejda Zavadil, ale ten si to trochu přibarvil (na cca pětinásobek) pro potřeby boje s papalášskou pravicí, čili vše ve prospěch dobré věci
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: A jak jsi to spocital ty? Daval jsi razitka na zapesti? :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: ne, nenech se rozhodit znepokojenymi pravicaky, pocitajicimi hustotu hlav na metr ctverecni :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: nechtěls napsat 26.000?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: rozkvetl ve 120.000 na wenclplatzu
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: To je hnev proletariatu, promeneny ve vodu. Dalsi krok je promena v krabicove vino.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kdybys radsi do alp poslal nejakeho bezdomovce!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Burzouste.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    by mě zajímalo, jak by si po té revoluci rozdělili parlament.

occupy a jejich kamarádi a přítelkyně 20%, ponert a jeho taxikáří 20%, čmkos 40%, nepochopená ID z internetu 20%?

vládla by koalice odboráři-taxikáři. taxikáři by ovládli ministerstva dopravy, vnitro a obrany.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    moc slozity, moc na dlouho. jednodussi lid si zada holesovskou revoluci.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    kroužkování je pro děti. dospělí lidi, kterým na týhle zemi záleží, by se měli přihlásit do politický strany, která je jim světonázorem nejbližší. ideálně, aby ta strana byla volitelná.

a pak chodit na schůze a ptát se, proč podporujeme toho nebo toho a proč oblast vyslala toho či onoho tam a tam...

rychle se setkáte s tím, že až překecáte většinu členů, tak na hlasování přijde dvacet lidí, který jste nikdy neviděli a ti podpoří mafiána do čela kandidátky.

ale důležitý je se nevzdávat.

politika se takto změní nejefektivněji.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    IF_: IF_: samozrejme. predpoklada to, ze se clovek seznami s dosavadni praci kandidata. to ale udela malokdo a tak porad vytezi ti s firmama nahore. do obvious captainu me nenadavej, pisu to hlavne pro tlustce. te janouchova myslence davam palecek, protoze na krouzkovani upozornil.
    IF_
    IF_ --- ---
    FLUMO: No ale katastrofalni myslenka je slepe nakrouzkovat ty lidi odspoda co obvykle doplnujou kandidatky jen pro formu a o vstup do realne politiky vetsinou nestoji.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    VYHULENY_UFO: ano hura
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    VYHULENY_UFO: me by stacilo, kdyby lidi pouzili rozum pri volbach a krouzkovali pro zacatek, zkratka vedeli koho voli a neskoncili tam kde jedno nejmenovane id tj. voli pravici nebo levici. pripocti kontrola politiku a zasupitelstva, vetsi propojeni obcanskych sdruzeni, mene firem a bezpecnostnich agentur.
    IF_
    IF_ --- ---
    FLUMO: Chceme primou denokracii jako ve Svycarsku a socialni stat jako ve Svedku a pak se budeme mit vsichni dobre!
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    Socialni stat ve svedsku fungoval, protoze je ve svedsku obcansky vzdelanejsi stredni vrstva. s privelem imigrantu, zacinaji problemy. zde by to nefungovalo, protoze tady jsou lidi obcansky na urovni conga. u nas zkratka neni spolecnost zrala na zadny system a ceka nas spousta prace. diskuse socialniho vs mene socialniho statu, chappane jako reseni mi prijde jako populismus. oba systemy maji sve slabiny a resit se musi prave ony, jednou vice pravicove, podruhelevicove. napr. kritika skolstvi v britanii, je uplne na miste, a meli bysme se z ni poucit. ale preskakoveni mezi pravici a levici od revoluce bylo tlustcovi malo, aby pochopil, ze v nasem prostredi je to hra
    ? myslel jsem, ze se ji chytaj tak ctenari blesku. jeho opevovani komunisti stejne otocili kabaty - tak se tomu rikalo, ne? nemuzu tlustcovi uprit jistej glanc v psanym projevu, ale povrchnost jeho nazoru me desi o to vic, kdyz si uvedomim ze je verejne cinnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam