• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TLUSTEC: tu? mazej rozdavat letaky do mesta
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    _BENNY: ale Mlho, o co se tu celou dobu snazim?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TLUSTEC: imho to bude tim, ze volici TOP09 dosud nepochopili, ze tahle zeme je z principu levicova. mozna bys jim to mel vysvetlit, treba to jeste nevi.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    IF_: "ekektorat"? velmi dobry novotvar, ano, tak lze nazvat volice ODSTOP09VV.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ROMANET: obavam se, ze letecke fotky hovori jasne - ale proc se o tom s vami hadat? mne ta ucast tesi, to vy se chytate stebla a budete si z poslednich slov namlouvat, ze tento narod je se soucasnou kleptomafiovladou spokojen, protoze jste ji svou tuposti pomohli ke korytu.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Budou se dit veci, mili volici TOP09, aneb politicke prezivajici megashnilotiny Kradouska , zastiteneho senilnim spicim rackujicim tajtrlikem. Volive VV chapu, volice TOP09 ne - to jsou oligofrenici, co maji nacerveno zaseknuty smer vlevo, a tak zvoli sebevetsi zrudnost, pokud se deklaruje pravicove.

Zprávy | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Americky-novinar-o-Bradacove-Kalouskovi-a-Blazkovi-Budou-se-dit-veci-238554
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    TLUSTEC: já v úterý odhadoval, že je v tramvaji tak milion lidí... sice mi řikali, že se tam vejde max stovka dvě, ale tyhlety chytráky já nemám rád
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: aha, takze odhad znepokojeneho levicaka ... okej, opet jsme si vsichni v diskusi rovni :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ADMIX: vlastni odhad
    IF_
    IF_ --- ---
    To me ekektorat Vv znepokojuje dodnes.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HWLLFFRDD: Ja jsem videl, jak ty hadky o pocet ucastniku probihaly, proto se Tlustce ptam, jaky je zdroj jeho dat, kdyz tvoje cislo je vykrik zmateneho pravicaka :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ADMIX: to spočítal strejda Zavadil, ale ten si to trochu přibarvil (na cca pětinásobek) pro potřeby boje s papalášskou pravicí, čili vše ve prospěch dobré věci
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: A jak jsi to spocital ty? Daval jsi razitka na zapesti? :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: ne, nenech se rozhodit znepokojenymi pravicaky, pocitajicimi hustotu hlav na metr ctverecni :)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    TLUSTEC: nechtěls napsat 26.000?
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: rozkvetl ve 120.000 na wenclplatzu
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: To je hnev proletariatu, promeneny ve vodu. Dalsi krok je promena v krabicove vino.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kdybys radsi do alp poslal nejakeho bezdomovce!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: Burzouste.
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    by mě zajímalo, jak by si po té revoluci rozdělili parlament.

occupy a jejich kamarádi a přítelkyně 20%, ponert a jeho taxikáří 20%, čmkos 40%, nepochopená ID z internetu 20%?

vládla by koalice odboráři-taxikáři. taxikáři by ovládli ministerstva dopravy, vnitro a obrany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam