• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    DIVER
    DIVER --- ---
    TLUSTEC: coz predpoklada jejich cteni. diky, ze me zivis, mamlasi :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    DIVER: ne, tve clanky na novackem webu pouzivam spis jako jakesi mentalni projimadlo.
    DIVER
    DIVER --- ---
    TLUSTEC: to je hezke, ze me tak pozorne ctes :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    DIVER: zrovna v tvem pripade by se jeho slova dala tesat, mily bulvarni novinari.
    DIVER
    DIVER --- ---
    tyhle amatersky medialni odborniky miluju. zvlast, kdyz se odvolavaj na toho pracuraka zemana :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: vsak vzdy jen tak nakouknu, pootevrit vam obzory.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    hle, novinari nejen ze se nepodepisuji pod sva veledila, ale jeste maji mentalne retardovane osoby coby vykladace vsych skutecnych zameru :).
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    pokud neprekvapive, muzeme usuzovat, ze volala. :)
    IF_
    IF_ --- ---
    FEMUR: Ovšem nikoliv překvapivé.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    za pzornost stoji: "Voni nejsou takový skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co?"

... Zeman mel pravdu - novinari, lidska zumpa. Podplaceni loajalni lzikvakajici lokajove, jako tento scenarista "Jak se mate, Vondrovi":

KOMENTÁŘ: V kauze Parkanová nejde o právo a spravedlnost, ale o divadlo - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/komentar-k-vydani-parkanove-dpy-/domaci.aspx?c=A120712_093524_domaci_jj

IF_ volala nejlepsimu mezigalaktickemu ministru financi? :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Tradice, odpovednost, prosperita! Moudry knize, lidove noviny, a hlavne abychom nedopadli jako recko,a neutekli od nas miliardari.

Petr Skokan: Dobrý večer pane ministře!

Miroslav Kalousek: Nazdar ty debile!

Petr Skokan: Mluvím prosím s ministrem financí inženýrem Miroslavem Kalouskem?

Miroslav Kalousek: Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš ty č*ráku.

Petr Skokan: Promiňte, ale asi to trochu přeháníte.

Miroslav Kalousek: Kolik Ti za to dali, ty blbečku?

Petr Skokan: Nevím o čem mluvíte.

Miroslav Kalousek: Víš moc dobře o čem mluvím. Odmít jsem Ti někdy nějakou dotaci? Potřebuješ prachy? Proč seš taková svině?

Petr Skokan: Já nemůžu za to, že jste někoho zfackoval.

Miroslav Kalousek: Proč jsi musel posílat esemesku všem novinářům? To jste všichni takoví udavači?

Petr Skokan: Byla tam spousta svědků, tohle nezatlučete, ani nezametete pod koberec.

Miroslav Kalousek: Jo, a že zrovna ty to musíš napráskat.

Petr Skokan: Já?

Miroslav Kalousek: No jasně ty. Dyť mi to ty novináři volali. A ne jeden. Voni nejsou takoví skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co?

Petr Skokan: Hele, nechte si ty sprosťárny. Všichni se Vás bojí a na to spolíháte, nikdo si to nechce rozdat s mocným ministrem financí. Co kdyby ... a na mladýho kluka si dovolíte. Tak víte co, já se Vás teda nebojím vůbec, příště s tím počítejte a dejte mi pokoj.

Miroslav Kalousek: Tak víš co, když se mě nebojíš, tak zítra rozbiju hubu tobě. Jsme asi tak stejně veliký, na mladým jsem se dneska rozcvičil...

Petr Skokan: Klidně, když si sundáte ty brejle, nerad bych se o ně pořezal

Miroslav Kalousek: Tak zejtra ve sněmovně.

Petr Skokan: Klidně pane ministře.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: mne tez - placnul jsi "ad hominem" klise, aniz by vubec bylo na miste.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    jo jo, pripomina mi to ten stary vtip kde nakonec rika rus americanovi - ale vy zase mlatite cernochy ;)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: nekomentoval jsem osobu pisatele, viz nize.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: Mne jsou tyto ideologicke castusky vcelku jedno, vzdy mne ale potesi dioskuze pod nimi:

je to výborný nápad a dobré by byly

i kapitalistické monopoly , s kartičkami umrzl jsi na ulici jako bezdomovec, , okradl tě lichvář, okradl tě exekutor, přepadli tě s mačetou , americká demokratická bomba ti zabila rodinu , usa vyvolaly občanskou válku ve tvé zemi ,R^R^

* doporučit (+8)
    Doporučuje 8 čtenářů

* nevhodné?
    * vlákno
    * církevní.penzijní.IZIP.tunel
    * včera 18:15
    * reagovat

Re: je to výborný nápad a dobré by byly

další kartička:: zbankrotoval zaměstnavatel, okradli tě o výplaty , nebo jdeš na drábkovy nucené práce zadarmo, snědl jsi potraviny s posypovou solí , snědl jsi potraviny s chemikáliemi, plesnivé potraviny stop 5 kol, nemáš na léky, nemáš na nájem, přepadli tě místní kosovci, R^R^

* doporučit (+6)
    Doporučuje 6 čtenářů

* nevhodné?
    * vlákno
    * církevní.penzijní.IZIP.tunel
    * včera 18:20
    * reagovat
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TLUSTEC: Jednoduse, at uz je autorem kdokoli, komentujes jeho osobu (nebo identitu), misto toho aby jsi cokoliv rekl o obsahu clanku.

ale to ze jsi se na tenhle clanek ozval zrovna ty, a zautocil na autora(y) jistou indicii o obsahu urcite dava ;)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: Jak muze byt konstatovani anonymniho, neosobniho faktu argumentaci ad hominem?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    TLUSTEC: Ad Hominem
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    OTAVA: Tyhle Volkszeitung bakane, uz se stydi i podepisovat clanky jmenem autora :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam