• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ADMIX: dočasně, a tímto příspěvkem si koleduješ o deanonymizaci, což je jedna z jeho superschopností
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Mam to chapat tak, ze id tlustec se s nami zase rozloucilo? Procet jsem poslednich 200 prispevku a bavil se lepe nez kdy predtim ...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    uroboros

Od: ZILOG (15.07.12 20:51:47) --- O Zilogovi
    tak, rekl jsem aframovi, co si o jeho "administratorske roli" myslim, a muzete jen hadat, pod jakym nickem budu na nyxu priste :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---

AFRAM
    AFRAM --- ---
    TLUSTEC: mej se hezky...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: budes mit klid na praci, lokaji :)
    IF_
    IF_ --- ---
    To zas bude slzicek, az odezni afekt.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    fire!
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TLUSTEC: rikas si o to sam, takze - kdo chce kam, pomozme mu tam:-))
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    AFRAM: ale budes, cimz tomu nasadis korunu :). a propos, pokud jsem tu posedme, nebo pokolikate, proc by to nemelo byt po osme? zas vam u nejakeho usinajiciho auditka nahle vyleti aktivita, a budete muset znovu identifikovat... a umravnovat... a potvrzovat, ze zde nejde o diskuzni server, ale pomocnou skolu.
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TLUSTEC: pokud si myslis, ze tim ze se budes navazet do mne mne ucinis "podjatym" a ze te nebudu moci vyhodit - mylis se:-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    Europe - The Final Countdown (Official Video) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=AyggY_R3jU8
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    AFRAM: a jeste bych podotknul, ze nejsi hostinskym - pipu obstarava potutelny Nyx. Ty jsi jakymsi vyhazovacem, co obsem neopomene kazdou okolojdouci osobu prislusneho pohlavi placnout po zadku.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Tak končí naše komédie...
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    AFRAM: jeste definuj bordel - na internetu anonymita neexistuje. je to chimera, jejiz udrzovanim se tu stavate jakousi sektou pribrzdencu, co na internetu byt chteji, ale nemaji na to s prominutim "koule".
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    aframe, jeste s tim banem pockej, az sem postnu tve osobni tentononc. odejit je treba ve velkem stylu :)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TLUSTEC: ma teorie "hospody" je znama, a nekterymi "exnyxaky" je hojne citovana - samozrejme jiz mimo nyx...:-)
    takze - pokud nekdo prijde do hospody, a zacne tam delat bordel, to ze ho nikdo nevyhodi neni dukaz demokracie ale toho ze je blbej a neschopnej hospodskej...Pokud ale za obtezovani hostu co se chovaji slusne prislusny podnik dotycny vytrznik opusti letem plavmym, rozhodne to neni totalitni praktika.Nikdo mi nemusi bonzovat a nebonzuje.Ctu te sam.A rozhodne nehodlam byt blbym hostinskym.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FEMUR: segru do tho netahej, jen jsem nechtel udelat pitomou z nejake nedejboze jeji davne zname. coz ale neni tento pripad.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    ale vzhledem k vyznamne navsteve nyxe a ted uz i chlipneho aframa se da cekat, ze komu ruply nervy byla zuzkaou :). ono delat chytrou s googlem je jedna vec, a stat si za svou identitou druha.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    HWLLFFRDD: je, ze vsech deanonymizovanych jsem se zatim pobavil nejvice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam