• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    D780C
    D780C --- ---
    OTAVA: To aranzoval Hannig, a klidne si kopnete, ale remeslne zrucne.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    D780C: moc hezky, ja bych si dovolil jinou skvelou pisnicku ktera byla urcena pro veskery lid

Lucie Bílá na spartakiádě 1985 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=tDpKpjPTbHo
    D780C
    D780C --- ---
    Mam pro vas hezkou pisnicku (ne kvuli melodii, ani kvuli tehdy jeste sarmantni Helence, ale ty aranze). A pak ze v 80. vznikaly jen same "janeckoviny", jak tvrdi zapskli zappiste.

Helena Vondráčková - Sprint 1985 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=_8eNr0UKvfc
    D780C
    D780C --- ---
    FEMUR: ja se za obet nepovazuji, to byl popis situace ocima dotycne.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    FEMUR: Du náhodou kolem, vidim známý, tak se vorientuju, ne?,)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    A co on ten tlustec vlastně říká tak špatnýho? Sem si to tu projel necelej měsíc zpět, a nic tak zásadně banuhodného sem nenašel...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Appears to be legitimate.
    D780C
    D780C --- ---
    FEMUR: jo, nektere prispevkuy po mem odchodu to "dokazovaly", a navstevnost tohoto auditka to dokazuje rovnez.

vetsina mych odchodu mela stejny scenar: nicka X si chtela take kopnout, prekvapilo ji, ze se obet davove "sikany" umi branit, sla si pobrecet vilnemu dedouskovi do klina, a dedousek zatouzil byt rytirem, aniz by si zjistoval, o co vlastne slo.
    D780C
    D780C --- ---
    FEMUR: mam za to, ze to, zda jsem vitan, naprosto nesouvisi s potrebou zdejsich samozvanych adminu klikat na ban.
    D780C
    D780C --- ---
    FEMUR: sorry, ale sklapnout podpatky a jit jinam, jen proto, ze si jeden vilny starik potrebuje jeste v pozehnanem veku dokazovat nadrazenost nad ostatnimi, neminim.

kor ve svetle pikantni situace, kdy nekdo, kdo tu leta provozuje ankety od delek penisu pred g-body az po delky orgasmu, se stavi do role obhajce soukromi. leda tak sveho, protoze identita aframa by vzhledem k jeho zdejsi literarni tvorivosti byla asi docela prekvapiva :P.
    D780C
    D780C --- ---
    FEMUR: ja z mam potrebu? kdyby tu nepanovala zatuchla totalita, kde sexualne uchylni samozvani spravcove banuji za takove nesmysly, jako ze nicka zuzkaou ma pocit, ze vim, jaka je jeji realna totoznost, zustal bych klidne zilogem dodnes.
    D780C
    D780C --- ---
    FEMUR: pokud je tedy neco ryze na me libovuli, a nestalo se tak, jak z toho chces vyvozovat ubytek mentalni kapacity, clovece? uz je mi mnohe jasne, a na diplom se te ani neptam.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    D780C: Toz, odkryvej!
    D780C
    D780C --- ---
    FEMUR: mylis se, neni mou povinnosti spravne chapat tva nesikovna vyjadreni - ba naopak, milerad odkryji jejich krupanstvi.
    D780C
    D780C --- ---
    FEMUR: hlavne k tomu priloz cenik, aby vsichni videli, kolik jsi usetril :P.
    D780C
    D780C --- ---
    OTAVA: Na komunismu bude nejhorsi to, co prijde po nem. Soucasne osekavani spolecnosti na sit ekonomickych zavislosti je toho prikladem. Ale jen to urychluje jeho navrat, protoze problemy, kvuli kterym se komunismus ujal vlady, jsou tu stale, a neoliberalni mantry a pokusy o jejich diletantskou aplikaci ad absurdum je jen podtrhavaji.
    D780C
    D780C --- ---
    Tak, Velka Britanie se chlubi systemem socialniho zdravotniho systemu pro vsechny, provozovaneho statem, i na zahajovacim ceremonialu olympiady. Kdezto cesky zastydle neoliberalni bananistan se prsi tim, ze boura i zbytky toho, co nam zbylo.

Volte top09!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Vy Vite Komu pro radost ;)

Fatální asociálnost levicového myšlení. Blog - Sergej Pavljuk (blog.iDNES.cz)
    http://pavljuk.blog.idnes.cz/c/281141/Fatalni-asocialnost-levicoveho-mysleni.html
    D780C
    D780C --- ---

Od: "Martin Uhlíř" uhlir.martin@centrum.cz
    Komu: "kalousek@psp.cz" kalousek@psp.cz
    Datum: 29.06.2012 03:51
    Předmět: Naléhavá žádost

Vážený pane ministře!

V nedělnich OVM jste, podle mého názoru, vyjádřil disrespekt hned ke dvěma základním pilířům právního státu v ČR (soudní a výkonné moci). Dále jste se vyjádřil dehonestujícím způsobem vůči kolegům poslancům (dokonce v rámci vlastního klubu), kteří se chystají uplatnit při hlasování o vydání Vlasty Parkanové trestnímu stíhání v červenci jiný názor než Vy. Tyto okolnosti mne přiměly ke kroku, který nyní činím.

Jste, podle mne, největší politický hráč na české politické scéně, a co Vám rozhodně nechybí, je pracovitost a tah na bránu. Máte můj respekt za to, že jste byl - a navíc v jaké rychlosti - schopen (spolu)vybudovat projekt, jehož jsem se posléze stal před 2 lety součástí. Projekt, o kterém si myslím, že je na české politické scéně jedním z mála relativně zdravých (ve srovnání s těmi "dinosauřími" a samozřejmě extremistickými zcela zřejmě). Co mohu říci z vlastní zkušenosti, považuji TOP 09 za skutečně demokratickou stranu (přičemž některé jiné nejmenované to mají jen/hlavně v názvu) a jsem velice rád, že jsem dostal možnost stát se jejím členem. Potkal jsem v ní mimo jiné nemálo velmi inspirativních lidí.

Dovolte mi prosím konstatovat, že Vaše vyjádření (vyřčená v souvislosti s obhajobou kolegyně Vlasty Parkanové) vzbudila rozruch i mezi nemálo dalšími členy TOP 09, které osobně znám. A co hlavně, dle mého názoru, ohrozily důvěryhodnost nejen Vaší osoby, ale celé strany TOP 09 vůči občanům naší země (včetně vlastních voličů). Poznamenám, že věřím v nevinu Vlasty Parkanové, které si osobně vážím. Nicméně jsem bytostně přesvědčen, že by paní Parkanové neměla být odebrána možnost očistit své jméno před nezávislým soudem. Žijeme v právním státě, proto respektuji jeho pilíře.

Naléhavě vás žádám, prosím začněte urychleně jednat jako státník.

S pozdravem,

Martin Uhlíř - zastupitel za TOP 09 v Praze 10

Buhaha.
    D780C
    D780C --- ---
    Ale musime dat vsechno cirkvi, abychom nedopadli jako Recdko, protoze moudry knize a nejlepsi ministr financi.
    Lukáš Jelínek: Československá úvaha o nepoučitelné církvi - Deník Referendum
    http://denikreferendum.cz/clanek/13634-ceskoslovenska-uvaha-o-nepoucitelne-cirkvi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam