• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    FEMUR:
    ADMIX:
    Právě - "záleží na majiteli" /femur/, případně "když se nyx rozhodne".
    Já s vašima teoriema nepolemizuju. jen se mě od začátku zdálo vztahovat je konkrétně k nyxu jako celkem špatně vybranej příklad.
    Kdyby takové teorie fungovaly vždy a všude, nyx už dávno patří pod seznam a bez placené verze se ani nepodíváš do cizího infa,)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GAISAKA: Narazim na to (a sam jsem se s tim uz parkrat potkal), ze lidi zijou v nejaky iluzi, ze si na internetu najdou soukromy prostor, a tam maji od Boha pravo diskutovat. Well, fuck off - kdyz se NYX rozhodne, tak si tady bude diskutovat sam, a nejde o zadne omezovani demokracie nebo svobody slova.

To je jako kdyby mi johovisti prisli na zahradu vyrvavat neco o Bozim trestu, ja je vyhnal vidlema a bylo by to omezovani demokracie :)
    IF_
    IF_ --- ---
    FEMUR: Aneb rusoovské svoboda jednoho člověka končí tam, kde začíná svoboda druhého...
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    FEMUR: Svoboda a demokracie určitě nejsou zaměnitelné pojmy, neboť jsou jaksi každý z jiné kategorie. S tím ani tak problém nemám.
    Jenom s tou automatizací, že je-li něco soukromé, nemůže to být demokratické, mě trochu nesedí. Tenhle server kupříkladu jeho "šéf" nezaložil pro peníze (v první řadě), ale protože "chtěl mít diskuzák". Takže argumentovat tady nějakým zíměrem, který reguluje demokracii, je tady v tomto případě jenom tvůj konstrukt.
    Poblblá teorie zisku se tříští o věčně zelený strom života.

ADMIX: Nechápu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    GAISAKA: Neotocil jsi tri stranky najednou?
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    Že by po oranžové noční můře přišel čas pro klub neoliberální výblitky?,)

...co voni by ti občani poblblí všechno po tom státě nechtěli, žejo...
    IF_
    IF_ --- ---
    ADMIX: A ještě "stát se musí postarat".
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FEMUR: ADMIX.

Nastesti v tom tlustec neni sam, timhle syndromem "mam na to pravo" trpi velka cast populace ...
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Proč díky mně? Jako zásluhám bych se nebránil, kor za bohulibou činnost banování tlustce, ale bohužel jsem neudělal nic kromě komentáře tady v klubu. A pochybuju že by ten měl na něco vliv. Prostě si to tady přečet někdo s funkcí, a má na to stejný názor jako já: když někoho vyhodíš dveřmi a vrátí se oknem s nasazenou maskou...vyhodíš ho znova.
    TOM
    TOM --- ---
    IF_: tak tomu říkám objektivní článek .)
    obvzlášť se mi líbí, že specifikují všechny ty antiteze, a úplně nejvíc, že definují ty "nařízené" osnovy
    komentář na pošaheného střelce je .. nezaujatost sama
    IF_
    IF_ --- ---
    S kym se se tu onehda hadala o modelu svedskeho socialniho statu? Ze by s tlustcem?

Švédsko: Vzdělávání dětí směřuje k totální státní kontrole | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/zahranici/evropa/svedsko-vzdelavani-deti-smeruje-k-totalni-statni-kontrole
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    DAVIDO: Vzdej to predem, pro tlustce je zcela neuchopitelny fakt, ze se nachazi na soukromem serveru a je tady tedy na navsteve.
    SARF
    SARF --- ---
    D780C: není většího konformizmu než komunizmus.
    SARF
    SARF --- ---
    DAVIDO: na to se na nyxu už dávno nehraje, minimálně od doby, kdy se zavedly pozvánky. Zbytečný řešit. Stejně jako anonymitu na netu /a na nyxu zvlášť/, která je jen chimérou. Řek bych, že když už ne uživatelé, tak aspoň admini by měli být natolik kompetentní, že by jim tohle mělo být jasný. Ale jak vidíme, není to zdaleka samozřejmost.
    D780C
    D780C --- ---
    DAVIDO: zahajis akci "aframace", pro odsun nezadoucich zivlu a nepratel zrizeni? :P clovece, ja se enbojim komunismu, ja se bojim lidi, jako jsi ty. jejich stadnost, konformita a malost totiz plodi sracky za kazdeho rezimu a na kazdem miste.
    D780C
    D780C --- ---
    DAVIDO: jdem a jdem a jdem. kdo nejde s nami, dostane remenem! my, demokraticky smyslejici antikomuniste, si demokracii rozvracet nedame zadnymi podvratnymi zivly!
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Hele, tlustec tady přiznává že obchází ban pomocí jiného nicku. To je zralý na ban toho nového nicku,a všech dalších co si vytvoří, ne?
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Ano kdezto na zapade v te dobe jel jenom nejaky poklesly brak ktery se s timto neda srovnavat
    D780C
    D780C --- ---
    OTAVA: To aranzoval Hannig, a klidne si kopnete, ale remeslne zrucne.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    D780C: moc hezky, ja bych si dovolil jinou skvelou pisnicku ktera byla urcena pro veskery lid

Lucie Bílá na spartakiádě 1985 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=tDpKpjPTbHo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam