• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    OMNIMOR: pekna masinka, pouzita se da sehnat neco kolem 13k rublu (soucasnych) - nicmene bych ti videl tak, ze v dobach minulych by bylo nemyslitelne neco tkaoveho mit doma, protoze to proste nebylo na prodej.
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    FEMUR: tak se s nimi nauc i zachazet, tunto, zejmena se sovetskym osciloskopem C1-91, coz je masinka, schopna chodit az do 12GHz.
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    FEMUR: sousedovi bude dve ste prvni koza znarodnena :P.
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    LONESTAR: Ano, to jsou oni. Blbeckove, luza - vstavaji do prace na sestou, a za mizerny peniz delaji vsechnhy ty sluzby, diky kterym to tu jeste castecne funguje, a do statni kasy neco tece. Nekdo si tu pod sebou reze vetev, zda se, ale oni to nejsou.
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    PETGRIDUS: Ale ale - jakpak zbidacenou, po 23 letech demokracie, a druhem obdobi vlady nasi skvele pravice? Cosi ve stylu "delame to blbe, ale nechte nas tam, oni by delali jeste hur"? :)
    PIGSTER
    PIGSTER --- ---
    Tak me docela zajima, co teda bude - komunisti sice "vyhrali" ale fakticky zatim nic moc, 3 kraje a ve zbytku koalice s CSSD. Na diktaturu proletariatu to evidentne nevypada, imho ani kdyby vyhrali parlamentni volby. Otazka teda zustava co bude? Ok, trocha spekulaci (resit soucasny krajsky volby neni az ta extra zajimavy tak se trochu posunem) - dejme tomu ze teda s CSSD vyhrajou parlamentni volby (at uz budou nejaky predcasny nebo ty radny), opravdu budou schopni dostat svym slibum (kvuli kterym imho hlavne v soucasne dobe tak boduji) ze zlepsi zivotni situaci vetsine (rekneme spodnim 60%) obyvatelstva? Je to vubec proveditelne? Nebo chteji jenom zachovat vsechno statni pro to, aby to mohli kontrolova a pouzivat jako jeden velky penezovod do sve kapsy? Vazne je to tak ruzove (teda oranzovo - rude natrene na ruzovo)? Me to porad prijde jako divadylko. Svetlo na kknoci tunelu zatim nevidim a to ani v oranzovem ani v rudem provedeni. Nicmene se mi zacinaji zamlouvat hlasy "pustte je tam at se vybarvi, cim driv to bude, tim driv lidem docvakne, ze potrebujeme zmenu, ne nostalgii"
    SARF
    SARF --- ---
    Tak jsem měl tu čest včera a dnes několikrát slyšet v TV Haška a Sobotku - mají ty projevy celkem vyladěný, oba říkají v podstatě totéž - zabráníme privatizaci sociálních a zdravotních služeb, pro občany více péče, lepší doprava, lepší školství atd atp. A hlavně jedno mají jejich projevy společný - ani slovem se nezmínili, kde na to všechno vezmou. Levici spadlo volební vítězství do klína, aniž by musela něco velkýho slibovat, v podstatě stačilo opakovat, že vláda to dělá blbě. Že takovouhle slibotechnu rozjíždějí po volbách, když už by nemuseli, mě trochu děsí - možná s jídlem roste chuť a větří skutečně ty předčasný volby ...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Blahopřejeme vítězům voleb...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    OMNIMOR: on volící národ bude potěšen posléze až uvidí rudé bratry v akci a kam tuto zbídačenou zemi ještě dovedou :(
    CRANK
    CRANK --- ---
    OMNIMOR: :-D
    OMNIMOR: 8-D Výborně zahrané ... tleskám. LoL
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OMNIMOR: ale me volby taky potesily
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    cetl jsem to pochopitelne cele, ale velmi dobre rozumim tve frustraci. dnes si dam neco moc dobreho, volby mne potesily, tento narod jeste neni zcela ztracen.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OMNIMOR: ze ty sis precetl jenom ten titulek? *facepalm* ;)
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    _BENNY: ano, to vypada na canc ze stejneho soudku, jako jaka je hustota hlav na metr ctverecni pri demonstraci a proc na vaclavaku bylo nakonec, pocitejte se mnou, o 100.000 lidi mene :). kvicte, modri komsomolci, je to pro mne rajskou hudbou.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Jsme opravdu národem bolševiků? Blog - Karel Kříž (blog.iDNES.cz)
    http://kriz.blog.idnes.cz/c/294627/Jsme-opravdu-narodem-bolseviku.html

Tlustec snad at radeji preskoci titulek ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Spis me pobavilo:

"Myslím, že kdyby byl dál ve vládě, tak by nemohl být lídrem v Plzeňském kraji a zřejmě bychom tam takto neuspěli. Jsou to spojené nádoby."

Premiér Petr Nečas mluví o tom, jak pomohl exministrovi Jiřímu Pospíšilovi v Plzeňském kraji k vítězství tím, že ho vykopl z vlády.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    OMNIMOR: To uz se rozmohlo, nejsi originalni :P

Jinak soudruh Necas mi prijde, ze je bledej jako tucne od sunky vlastne nonstop, v posledni dobe, ale koryto se neopousti
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    a jeste se vam pochlubim - tykadloval jsem. obyvatele prahy 5, hadejte, kde :P
    OMNIMOR
    OMNIMOR --- ---
    Nečas na jednu stranu tvrdí, že on za výsledek krajských voleb nemůže ( o katastrofálním výsledku senátních se raději nezmiňoval), že to je věc krajů. Tak to je úžasná vizitka šéfa ODS. Proto byl také bledý jako tučné od šunky , když se přímo ve volebním štábu ODS objevil řidič Smetana s nepříjemnými otázkami přímo na něj. Zmohl se pouze na jedinou odpověď, že zatčení pana Smetany byla chyba a pal vzak rychle do zaječích a zmizel v nejbližších dveřích. Pan předseda se schovával v sídle své vlastní strany před řidičem autobusu!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam