• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    vice do historie. nebude to tak tezke, zatim zde temer zadna zemanovska neni.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ZEMAN: ...ze lide maji radi sveho saska-komedianta...?
    Asi to tak bude. Nakonec privedl i Bohdalku...:)
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    PREVIT: racil zabrousit dale do historie, replyoval jsem ten puvodni :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ZEMAN: Jaka realita?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ZEMAN: Co je na tom nepravdiveho? Jaky cas? Ty ctyri hodiny mezi jeho a tvym prispevkem?
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    PREVIT: realita ukazala pravy opak.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ZEMAN: Co je na tom nepravdiveho?
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    PATEJL: jezisimarjapanenkopodsrpenska. sepsal jsi tu zamysleni, tak pitome, ze bylo prepastnuto i na dalsi diskuzaky, a cas prokazal jeho naprostou mimoznost, nebo chces-li, nepravdivost. povazuji za vhodne te tedy s tvym pitomym vyplodem konfrontovat.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    OTAVA: To by me zajimalo, kolik jich v nemecku zustane :) Socani proste vali
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Německá levice chce stoprocentní daň pro milionáře – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/ekonomika/291980-nemecka-levice-chce-stoprocentni-dan-pro-milionare.html

:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PATEJL: Jeden muj mlady kolega s vysokoskolskym vzdelanim mi zduvodnil ze Zemana voli proto, ze ze to "takovej Svejk", ze je s nim sranda a ze jako takovy k ceskemu narodu patri.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PATEJL: A pritom ho vetsina voli! :)
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    PATEJL: Nikolivek. Ale chapu, ze od manga je k schopnosti rozvinou filozofickou myslenku jeste dlouha cesta. Narazim na zjevnou idiocii tveho tvrzeni, na ktere jsem si dovolil po dlouhem case, ktery ji prokazal, odpovedet.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    na kindlu se spatne pise. later.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    ma show je zalozena na jinych mechanismech. zabavne to zacne byt az falesny sentiment nad zmrtvychvstanim zilogatora vystrida zdrave nastvani na vlastni diskuzni nepouzitelnost. a to bude brzy.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    snad jedine knedlhans je schopen facebookove voltekarla tuposti dustojne konkurovat omezenosti vlastni. co neni ani nehledam natoz nalezam.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HWLLFFRDD: Rika se v politickem azylu - po vyvinu fasizoidniho natlaku byl odejit
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Milošu, vyprávěj jak bylo ve vyhnanství
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    takze zatimco ma zdejsi existence se uz opet meri na sekundy, nezbyva nez dodat, ze preji milosovi nerusenych 5 let, a volil jsem jej zodpovedne uz v prvnim kole :P.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    vidim, ze muj profil uz poctilo par zdejsich nechvalne znamych identit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam