• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    Vysledek voleb se mi zda pri nejmensim na bliti. Je to jen muj osobni nazor a rad bych tu videl i Vase nazory. Co rikate na to ze Paroubkova banda vyhrala tak drtivym vysledkem ? Jak se tvarite na to ze RATH bude hejtmanem stredoceskeho kraje ? A jeste pohled do budoucna myslite ze za dva roky obhaji Bem primatora HL.M. ? Dik za vase prispevky
    rozbalit záhlaví
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SARF: "Je to klaun!", volaly děti...
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    SARF: ja si zase vzdycky myslel, ze delas v ct na archivaci poradu, ale kde je ten videostop? :)
    SARF
    SARF --- ---
    ZEMAN: jo přesně to jsem si vždycky myslel ... že vystupuješ v kabaretu :--)
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    tocili to lide od Tani, ale kde se to objevi, nevim. a pak kolega z divadla (anzto se angazuji i v praze:P), ale to tez jeste nikde nejni.
    IF_
    IF_ --- ---
    ZEMAN: Bude videjko?
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Mezinárodně: Téma „Volba" má Eňo Ňuňo, zve i Fišerovou - Ústecký deník
    http://ustecky.denik.cz/kultura_region/mezinarodne-tema-volba-ma-eno-nuno-zve-i-fiserovou-20130207.html
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    PREVIT: co jsem pochopil, tak ji stvali vice ti, co ni tlacili k vysloveni podpory karla, nez zemanovci, co ji nechali na pokoji :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ZEMAN: Coby tak Tana Fischerova rikala tve ikonce a nicku? :)
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    tak ted uz to mohu rict - vcera jste mne mohli videt v usti nad labem, vystupoval jsem v kabaretu, hostem byla tana fischerova. na konci mi dekovala, za vystiznou basen (improvizovanou na miste) a ze jsem zminil cloveka, jehoz si velmi vazi, a sice romana smetanu. mam z toho dobry pocit, premiera se povedla, takze priste vas mozna pozvu :)
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Vidim, ze me asi 20x opakovane vysvetleni bylo uspesne zapomenuto :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ZEMAN: ty ses uz konecne naucil pouzivat reply? haleluja!
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    _BENNY: Druhy pokus, a zase spatne. Jak to jen delas? :P
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ZEMAN: takze ji udas?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    A co budete probirat? Jak udelat svet lepsim mistem i proti vuli obyvatelstva?
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Nejsa mladym samozrejmepravicovym uvedomelym flexibilnim dynamickym frikulinem, zda se, ze takoveto metody nemam v repertoaru.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ZEMAN: budes na tu damu hazet vajicka?
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Dovoluji si vas pozvat na patecni vecer do kabaretu, od 19:00, namesti Usti nad Labem :P. Hostem je Tana Fiserova, a i ma malickost :).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ZEMAN: Nebud paranoidni, pane prezidente.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    NYX
    8:35:07 3.2.2013

... koukam, ze nektere navstevy chodi hned po ranu, to je neslusne.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    nema, a nemam ted cas trollovat, ale udicka nebyla spatna. jindy by se ujala :).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ZEMAN: Jenze pro Svobodny evropska integrace taky neni sprosty slovo - coz ovsem pri sve urovni intelektu nemuzes vedet, chapu. Jako volici pana prezidenta zrejme ani nema cenu vysvetlovat souvislosti :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    takze to jestli se zbavit nebo nezbavit vlastni suverenity ohledne menove politiky je vlastne jen takovy drobny technicky detail, ktery mohou objektivne posoudit jen nejaci odbornici. parada.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam