• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYZDAOranzova nocni mura ???
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Nejsa mladym samozrejmepravicovym uvedomelym flexibilnim dynamickym frikulinem, zda se, ze takoveto metody nemam v repertoaru.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ZEMAN: budes na tu damu hazet vajicka?
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Dovoluji si vas pozvat na patecni vecer do kabaretu, od 19:00, namesti Usti nad Labem :P. Hostem je Tana Fiserova, a i ma malickost :).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ZEMAN: Nebud paranoidni, pane prezidente.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    NYX
    8:35:07 3.2.2013

... koukam, ze nektere navstevy chodi hned po ranu, to je neslusne.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    nema, a nemam ted cas trollovat, ale udicka nebyla spatna. jindy by se ujala :).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ZEMAN: Jenze pro Svobodny evropska integrace taky neni sprosty slovo - coz ovsem pri sve urovni intelektu nemuzes vedet, chapu. Jako volici pana prezidenta zrejme ani nema cenu vysvetlovat souvislosti :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    takze to jestli se zbavit nebo nezbavit vlastni suverenity ohledne menove politiky je vlastne jen takovy drobny technicky detail, ktery mohou objektivne posoudit jen nejaci odbornici. parada.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    BONGI: nejsem proti koordinaci v ramci evropy, jakozto montovna nemecka ostatne nezavislost nemuzeme ani predstirat. detailni nazor nemam, nicmene evropska integrace pro mne neni sproste slovo, nejsem Svobodny :).
    BONGI
    BONGI --- ---
    ZEMAN: ???? To znamena, ze na nasi akceptaci a specifikaci podminek a pravomoci, ktere zustanou CNB, nemas zadny nazor? To nejde o to zda jsi ekonom, ci ne.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    S tim bude souhlasit i Putin.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    sounds legit.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    myslim si, ze zeman prosazuje rozumnou zlatou stredni cestu - kdyz uz v eu jsme, vyuzivejme toho, a nestavme se zady, jako klaus, ale ani nesplhejme analnim zakoncenim, jako by cinil karl. nejsem ekonom, nicmene u zemana verim, ze vi, co cini.
    BONGI
    BONGI --- ---
    Zeman, to nebylo schvalne.
    BONGI
    BONGI --- ---
    ZEMAN: No dobre, vitam te tedy zpet. Musim priznat, ze jsem nebyl priznivcem tveho banu, ale ani jsem nepodporoval tvuj navrat. Nevadil jsi mi, ani jsi mi neschazel. Nicmene musim priznat, ze narust vic jak 50 prispevku v klubu, ktery od tveho banu spal, preci jen o necem svedci. Nevadi ani to, ze po tech padesati prispevcich neni nic s pridanou hodnotou.

Ale zkusme vyuzit situaci a jit trochu ke konkretnim poznatkum : co si ty osobne myslis o pristupu Ceska k evropske bankovni unii (vyhody, rizika), uloze (posileni ci oslabeni vlivu) CNB a roli, kterou v tom procesu muze a pravdepodobne bude hrat Milos Zemak, vzhledem ke svym pravomocem prezidenta?
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    FEMUR: hulinskeho tam take skutecne mit nemusim.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    FEMUR: nesnazil :P
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    FEMUR: tato studia bobkovych listu a kravopasnych ved zrejme zadne prerekvizity nepotrebuji - nac take.
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    Male hudebni okenko - toto ted posloucha moje malickost: http://www.youtube.com/watch?v=t8zXY_G639U
    ZEMAN
    ZEMAN --- ---
    PATEJL: proc ta namaha, Kulhanku- vzdyt jsem psal, ze to nectu. Nac parsovat ty kvetnate opisy pitomosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam